רע לי כל כך

Padme Amidala

New member
רע לי כל כך ../images/Emo7.gif

אז קודם כל- אני לא משתתפת פה הרבה, זאת נראה לי הפעם השניה שלי פה בסך הכל... שלום לכולם. חזרתי לפנות בוקר מחו"ל. החופשה שלי הייתה הרבה יותר מדהימה ממה שציפיתי. ועכשיו רע לי, פשוט רע לי. במשך כל הנסיעה לשדה התעופה בכיתי, בטיסה בכיתי, וכשחזרתי הבייתה בכיתי. נדלקתי שם על מישהו, ושוב הסיפור חוזר על עצמו- הוא מבוגר ממני בהרבה, אין לו מושג שנדלקתי עליו, והוא בטח רואה אותי כילדה קטנה. לא רציתי לעזוב את הארץ הזאת. עכשיו אני יודעת שאני בחיים לא אראה אותו שוב. אני עכשיו כל הזמן נזכרת בו ומרגישה רע. אני יודעת שאני צריכה לשכוח מהכל כדי להרגיש טוב אבל אני לא רוצה לשכוח אותו. אני יודעת שיש אנשים עם בעיות הרבה יותר רציניות משלי, אבל רע לי. אני שונאת את ההרגשה הזאת, של הלב שנשבר. הפעם זה אמנם לא היה כ"כ חזק כמו בפעם הקודמת, אבל זה עדיין חזק, וזה לא עושה שום דבר טוב. הדבר היחיד הטוב שנשאר ממנו זה הזיכרון. עכשיו יש לי מליון דברים על הראש ואני לא יכולה להתרכז בכלום בגלל ההרגשה הנוראית הזאת.
וזהו. זה מה שרציתי לפרוק.

יפה שלי,

אני יודעת שזו ההרגשה הכי נוראית שיש, להדלק על מישהו ואחרי כמה ימים לא לראות/לשמוע/לפגוש אותו שוב.. אבל את עדיין צעירה, ותאמיני לי שתוך שבוע זה יעבור.. ואין לך מה להתבאס ש"הסיפור חוזר על עצמו". את נמשכת בגילך לגברים מבוגרים, כי את חושבת שהם יותר בוגרים [האמת שחלק מהם יותר בוגרים, חלק פחות- לא משנה באיזה גיל]. התחושה הזו תעבור. באמת.. ואת תמצאי מישהו שיתאים לך גם בגיל וגם בזיפ קוד
יקירתי, באמת שיהיה טוב.. זה תמיד קצת כואב, ובסוף זה עובר.. מנסיון

ToryMaster

New member
הופ הופ!

אני לא יכולתי להגיד זה טוב יותר בעצמי. ויפעת - סלק זה איכס

Padme Amidala

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo13.gif

עדיין רע לי, אבל התגובות שלכן עודדו אותי. באמת התגעגעתי

sh53

New member
הרימי טלפון לחברים/לידידים ותפגשו

צאי לבלות, נסי להעביר את הזמן, אל תשארי בבית עם המחשבות עליו. נסי להעביר את הזמן בדברים שאת אוהבת (לשמוע מוסיקה קצבית ולהתפרע בבית, לפנק את עצמך בקניות אם את אוהבת את זה, ללכת לפאב/דיסקוטק/סרט או כל מה שבא לך עליו. את מוזמנת גם לפורום סינגלס קלאב, יש שם גם אנשים בדיוק במצבך.

למעלה