רע לי ממש

רע לי ממש

שוב התנודות האלה במצב הרוח. דיכאון כמו אבל. אולי זה בגלל החברה שלי שנפטרה בשבוע שעבר. אולי זה בגלל שהקציבו לי זמן לאשפוז. אולי בגלל שהפסדתי לימודים היום, וזה מעולם לא קרה לי באוני'. אולי זה בגלל ששותפה שלי יצאה (שוב) עם חבר שלה לסרט ולא אמרו לי שלום והרגשתי נטושה, ואולי... אולי בגלל שאני צריכה להתגנב לאיילה ולדאוג שלא רואים אותי (כי אני לא אמורה להיפגש איתה כשאני באשפוז) ולפחד שאולי לא יהיה לה זמן בשבילי (ואני זקוקה לה כל כך כל כך כל כך), ואולי זה בגלל ההזדקקות הכל כך כל כך כל-ככית הזאת. ואולי בגלל שהיה לי קשה היום בטיפול האישי. הקראתי משהו שכתבתי, אולי אני אפרסם את זה בבלוג שלי, כי זה יכול לעזור גם לאחרים. אולי. אולי. והכול מרגיש לי חסר טעם וחסר פואנטה וחסר תוחלת, ואני מתגעגעת למשהו שאין ואפילו שלא היה, ואני פוחדת כי אני מידרדרת ואני פוחדת כי אני אוכלת בלי הפסקה וגם אם זה דברים בריאים זה עדיין בולמוס והגזמה פראית. ועצב עמוק מחלחל בי.

עכשיו האשפוז עצמו נותן לי איזו שהיא תחושה מוחזקת ומחזקת, ומה יהיה כשהוא ייגמר? לאיזו מסגרת אני אעבור? ומה יהיה עם הצורך הכל כך חזק הזה בניחומים של איילה, בעיניים הטובות שלה, בצחוקים שלנו (היום צחקנו קצת והיה נעים וטוב). גם הקולגה של איילה ראתה אותי היום ושמחה מאוד לראות אותי ובאה ללחוץ לי את היד. והרופאה המחליפה שבדקה אותי היום באשפוז יום כי הרופא שלי לא יכול היה להתפנות, גם היא הייתה כל כך טובה אליי. וכשטובים אליי זה עושה לי לבכות וגם כשלא טובים אליי.

ושוב הסאגה עם בזק נמשכת... כמה אפשר לסבול מהחלאות האלה

לפחות פעמיים בשבוע מדברים, שולחים טכנאי, לא פותרים את הבעיה, מנסים שוב, לא פותרים, מנסים שוב, במשך שנה יש לי כל הזמן ניתוקים בגלישה ורעשים בקו ואף אחד לא מבין למה. פוסטמות.

rain drop8

New member
אלומה..

אנחנו עדיין לא מכירות.. אבל קראתי גם הודעות נוספות שלך..
אני מבינה שעוברים עליך דברים קשים כל כך עד כדי שאין מילים לתאר אותם.
אני עדיין לא מצליחה למצוא מילים מנחמות, מרגיעות בכדי לכתוב לך
אבל רציתי שתדעי שקראתי כל מילה..
וכל מילה הגיעה עד אליי.

מקדישה לך את המשך המילים לשיר שבו את מצטט ועליו גם רשום הניק שלך...

היי שקטה
עכשיו הכל בסדר
אפילו המחנק עומד להשתחרר
זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן
זה העולם שיש ואין עולם אחר

היי שקטה
כאילו אין בך דופי
כאילו האוויר נותן לה הגנה
כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי
כאילו מעפר פורחת שושנה.

היי שקטה
כמו לא עברת אף פעם
כמו לא היית צרימה בנוף המטופח
כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם
כמו אלומת האור הנה מצאה אותך.

היי שקטה
כאילו אין בך דופי
כאילו מעפר פורחת שושנה.

היי שקטה
כמה אפשר לשטוח
את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה
כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כח
כאילו השלווה היא חוף הבהלה.

היי שקטה
כאילו אין בך דופי
כאילו מעפר פורחת שושנה.

מיצי2013

New member

הרבה עומס רגשי. זה לא ממש עוזר אבל אני אגיד בכל זאת שיהיה בסדר....
ובינתיים אפשר להוציא את העצבים על חברת הנזק

Lady Stark

New member
מתוקה

בטיפול האינטנסיבי שנכנסת אליו חיבות להיות גם ירידות מדי פעם.
בואי אל תחשבי הרבה על סיום האשפוז. בסופו של עניין, כשהוא יסתיים היומיום שלך יתפנה לטיפול מאסיבי מסור בחיים שלך. בינתיים פשוט תני לעצמך לרכוש שם כלים. והכי חשוב, כמו שכבר אמרתי כמה פעמים, תתמסרי לעניין הטיפולי.
איך את מרגישה היום?

Lady Stark

New member
אלומונתוש

מה חיזק אותך לפני יומיים כשאמרת לנו שאת מבינה שהאשפוז הוא דבר טוב?
בואי תנסי לחזור לזה.
דיכאון מחזיר אותנו לברירת המחדל הרבה פעמים, שהיא שלילית. אז אולי תנסי בצורה אקטיבית לנסות לחזור לרגעים טובים יותר?
זאת עבודה קוגנטיבית. להבין דפוסי חשיבה ולנסות להפריך אותם.
שולחת חיבוק עצום

תכל'ס אני מרגישה טוב שם, באמת

עם כל הקושי של לראות אנשים במצבים קשים ולהציף תכנים קשים ולהיות מוצפת בהם בעצמי, טוב לי להיות מוחזקת, מוכלת, לדעת שיש על מי להישען בשעת הצורך, לדעת שיש מטרה לקום בבוקר ושלמישהו אכפת מה קורה אתי באופן מיידי. טוב לי לא להיות בחרדה של איילה כן תקבל אותי לא תקבל אותי מתי תקבל אותי ולהיות תלויה רק בזה. אני חייבת לציין שאפילו עכשיו, כשהיא לא הרופאה שלי באופן רשמי, אני עדיין נכנסת לסטרס בימים שאני יודעת שהיא אמורה להיות שם - כן אראה אותה לא אראה אותה מתי אראה אותה האם יהיה לה זמן לראות אותי ואולי לדבר אתי ואולי רק לראות... זה לא עובר, רק קצת יותר קל עכשיו, שזה לא רשמי.

חוץ מזה אני עוברת סוג של משבר בריאותי (פיזי) כרגע, שעוד יותר מכביד עליי ומצריך ממני טיפול דחוף בעוד ממדים, וקשה לי לעמוד בזה.

אני מודה לך מאוד על החיבוק ובכלל על כל העזרה והתמיכה. תבורכי
.

Lady Stark

New member
תבורכי את בעצמך

לאט לאט, מתוקה. זה תהליך.
מוסיפה אליך את ברכת החולה (בראש) עליך שנתתי למיצי ומחבקת.

someone343

New member
אלומה

אני כאן וקוראת אותך..
מקווה ששלומך טוב יותר היום,
מחבקת

למעלה