רע לי ממש

מיצי2013

New member
היי בובה

מצטערת לשמוע שהיה יום קשה, איך קמת הבוקר?
תכתבי לנו קצת מה קורה איתך..

תודה, מחבקת ומיצוש

היו לי סיוטים בלילה, רע, ממש רע, ממש ממש רע. לא רוצה להיות פה יותר. רוצה לחדול. להתאדות. ובאותה נשימה גם פוחדת נורא מהמוות, מרגישה שאין לי מוצא, לכודה בגוף הזה עד שאלוהים יחליט לשחרר אותי ממנו. אני מרגישה שאני מידרדרת. ויש לי דדליין לעבודה, הבטחתי להם לסיים את הפרויקט עד מוצ"ש ואין לי מושג איך אני אעשה את זה. תודה על ההתעניינות

היי48

New member

היי אלומיתוש,

מצטערת לשמוע שאת מרגישה כך, אבל כמו שמישהי כאן אמרה פעם, נדמה לי שליידי, בזמנים כאלו צריכים להוריד את הראש ולחכות שהגל הקשה הזה יעבור. זה אמנם מתיש מאוד, אבל אני ארשה לעצמי לעשות הכללה ואומר שכולנו יודעים לצערנו שזה מה שנאלצים לעשות. תזכרי גם שביום ראשון את תהיי שוב באשפוז ותוכלי לדבר על זה גם שם, אני בטוחה שבמידה זו או אחרת זה יקל.

ואם זה מעודד אותך-גם לי יש דדליין של הלימודים שאני לא בטוחה אם אני אספיק, אני כרגע יותר מדי עייפה מכדי להתרכז בזה, אז סביר להניח שאחזור לזה רק מחר. נראה...

תאום2

New member
הי,‏ אלומת,‏ אל תנטשי אותי ואותנו

את יקרה לנו מדי/tapuzforum/images/Emo201.gif .... .. חיבוק

אני לא נוטשת

אתמול חזרו לי המחשבות האובדניות אחרי כשבועיים שלא היו לי. עכשיו מרגישה קצת יותר טוב

תודה לך, איש יקר, ותודה לפורום המקסים הזה

תאום2

New member
אני שמח שעדכנת

כי היה לי קשה להרדם, גם כעת אהיה ער אבל יותר רגוע

BETTER, ט'נקס

רוב היום עבר בשינה. בשארית עבדתי וסיימתי סוף סוף את הפרויקט הדחוף מהעבודה. עכשיו אני מהקצעת אותו ושולחת סוף סוף למו"ל. יהיה טוב, אולי (מחר אשפוז, מקווה שיהיה טוב).
תודה
.

תאום2

New member
אלומת/tapuzforum/images/Emo24.gif

כי /tapuzforum/images/Emo14.gifלב-ש=/tapuzforum/images/Emo23.gif-שלם ולך יש/tapuzforum/images/Emo23.gifאמיתי

Pumpkin pie1

New member
אלומה יקירה

קראתי את מה שכתבת ופשוט רציתי לבכות! אני חושבת שזה בסדר והגיוני שאת חשה דיכאון שחברה שלך נפטרה, זה נראה לי הדבר הכי נורמלי והכי לגיטימי שיש!!! ואני כ"כ גאה בך שלמרות הדיכאון ועל מה שמסביב את עדיין לומדת, אני פרשתי מהלימודים פעמיים בגלל דיכאון, עצבות וחרדה, ואת מצליחה להתגבר ולהמשיך עם מה שלקחת על עצמך. את צריכה להתגאות ולאהוב את עצמך!!!!!!!1

אני לא

אני לא לומדת. לא הצלחתי ללמוד מאז האשפוז, ואין לי מושג אם אחזור ללימודים או לא. עדיין יש לי מעט זמן להחליט, ועדיין, המון חומר להשלים ואין, פשוט אין לי כוחות לעשות שום דבר שלא קשור כך או אחרת לאשפוז, ומעט מאוד אנרגיות לסיים פרויקטים לעבודה שלי. אני לא יודעת מה לעשות כבר, הכול כבד עליי.
תודה לך
.

למעלה