רפאל - מסעדה עילית?

trilliane

Well-known member
מנהל
64 לקינוח (ועוד כזה) ממש לא נשמע סבבה


וגם המחירים הדומים של הראשונות כבר במחירים של עיקריות בלא מעט מסעדות... מילא לו היה מדובר במנות אקסטרה-מיוחדת, חומרי גלם יקרים במיוחד... (למעט הסרטנים, שגם עולה הרבה יותר) אבל כבר לפי התיאור לא ברור על מה ולמה, ואחרי הדיווח עוד פחות.
 
מחירים ברפאל...

אין שום קשר בין התמחור לבין המיוחדות של המנה. כמו כל עסק, המקום לוקח את המקסימום שאנשים מוכנים לשלם. אין בזה רע לדעתי, ואני גם יודעת כמה יקר זה לתחזק מקום כזה שבאמת לא מתפשר על איכות חומרי הגלם והעיצוב וכו' כדי לשמר את מעמדו בראש המסעדות בארץ.
הבעיה לדעתי שהמסעדה הפכה לסוג של tourist trap וככזאת, יש לה לקוחות מחו"ל שישלמו כמה שצריך, וזה מה שיוצר את המצב של חוסר פרופורציה בין המחירים לתמורה.
 
למעלה