רפואת שניים

Carla12

New member
רפואת שניים

לכל הממתינים לתשובה מהפקולטה לרפואת שניים - לפני 5 דקות התקשרה אליי המזכירה מהפקולטה והזמינה אותי לראיון שייערך ביום שלישי בשעה 9 בבוקר . אז תשאירו את הפלאפון זמין ותצפו לצלצול ממספר חסוי :) מאחלת לכל הממתינים צלצול מהיר .

NoOoLa

New member
ואאו מזל טווב ...

אני עדיין לא התקשרו אבל בטוחה שלא יתקשרו בכלל כי לא עשיתי טוב במבחן היה מאוד גרוע ועשיתי בסביבות 16 טעויות בשני הסיבובים
..... איך היה אצלך ?? מזל טובבבב

derwansin

New member
לגבי המנואלי-הסיבוב הראשון לא נחשב

גם אני עשיתי אותו במאי, עם השאלון. הלך לא רע דווקא מבחינת נגיעות בקצוות (לפחות יחסית ממה ששמעתי מאחרים), בסוף המבחן שאלתי את האחראי שם (נראה לי שזה היה הדיקן, לא בטוח) אם יש מצב שהסיבוב הראשון (ז"א 2 ההקפות הראשונות) לא ייחשב כי הוא הלך לי פחות טוב והוא אמר לי שהסיבוב הראשון לא נחשב. מקווה שזה מרגיע אותך קצת... בכל אופן, נראה לי שהמבחן הזה הוא מבחן פסילה בעיקרון (רוצים לסנן את אלה עם הרעידות הבולטות בידיים) בתוספת לשאלון האישי, ואני ממש ממש בספק אם הוא מעלה ומוריד ציון התאמה כמו מו"ר ברפואה.

epsilon1

New member
זומנת לראיון?

שמעתי אותך שואל אותו את זה...זה היה הראש ועדת קבלה

derwansin

New member
עדיין לא... אבל לא דואג

איך אתה זוכר? עבר כל כך הרבה זמן... בכל אופן אני לא מודאג, כי שיפרתי ציון במכינה... אני רק ארים אליהם טלפון מחר לברר שהפקולטה שלהם קיבלה את הציונים החדשים מהמרכז רישום ושום דבר לא התפקשש בדרך. בכל אופן רפו"ש היא רק בעדיפות שנייה אצלי.

derwansin

New member
לא רע... :)

ממוצע 99.68, 723.4 לפני מו"ר... לא בא לך להתגייס, להיות לוחם קצת ואז לנסות? (סתם, כבר דיברנו על זה)

epsilon1

New member
יפה יפה..

לא יודע, יש לי חוזה עם חיל האויר (שכנראה הופר מצידי), אבל נראה אולי אני אלך לחובשים.... ממוצע 99.68 לפני בונוסים?

derwansin

New member
אין בונוסים בת"א

אבל בירושלים זה שקול לציון מכינה של 10.3 בערך. לא יודע כמה זה בהקבלה לציון בגרות, אבל לפחות לפי המחשבון באתר שלהם זה מעל הרף קבלה בשנה שעברה לרפואה. נקווה לטוב...

Rulaa

New member
גם אותי הזמינו..

היא עלתה על זה שהצלצול שלה העיר אותי , אז היא חזרה על המשפט "את מוזמנת לראיון..בלא בלא" פעמיים ואמרה שאני יכולה לחזור לישון עכשיו.. אז סוף סוף החלום שלך מתגשם אהה ? :) שיהיה לך המון בהצלחה ביום שלישי..

leviatam

New member
עשיתם גם מירק"מ או לא???

יש מישהו שהוזמן לראיון וגם ביצע מיחרק"מ לרפואה כללית?

Carla12

New member
Rula ואני עשינו מרק"מ

רולא , אבל את בכלל תלכי לראיון ? מה עם הקבלה שלך לרפואה בטכניון ? טוב בכל מקרה , תבואי , אני רוצה לראות אותך
יללא ראלול , שיהיה לך בהצלחה

Rulaa

New member
Carla la

מה תגידי , את מחליטה ואני מבצעת ? השם שלי כבר מופיע ברישמת הביטולים שלך ? טוב מה קורה אם אני לא ארצה לבטל ?
אני מבטלת אבל בתנאי , שיתנו את המקום שלי ל- Noola או Epsilon1 ועוד משהו , שהביטול הזה לא יהיה לטובתך, אחרת אני עושה את הראיון ומתחילה ללמוד רפו"ש.

Carla12

New member
בחייך רולא,

את רוצה לבוא מהצפון לירושלים כדי להיות בראיון הזה ?! למה לך לקום מוקדם ולנסוע שעתיים כדי להגיע לירושלים , לא חשבת על זה ? חוץ מזה , הם מזמינים אותך למקסימום חצי שעה , לא שווה הנסיעה שלך
אם את מחליטה לבוא בסוף , אני אשמח לארח אותך, ואת מוזמנת לשתות כוס קפה בשעה 8:30 ואדאג לזה שתשארי בחוץ ותבריזי להם. את לא עושה את הראיון הזה, נקודה.

למעלה