רפואת שניים

epsilon1

New member
רק אני לא קיבלתי ../images/Emo7.gif

ועוד בחרתי בעדיפות ראשונה ועשיתי את המבחן במאי, הלך בו לא רע.

Carla12

New member
סבלנות

הם התקשרו לרולא בשעות הבוקר ואילו אליי התקשרו לפני חצי שעה , אז כנראה שהם יתקשרו אליך מאוחר היום , או שבכלל מחר , אני לא חושבת שיספיקו לראיין את כל המועמדים ביום אחד. אז תהיה סבלני , אם לא , מה דעתך להתקשר אליהם ? תשאל אותם אם השם שלך נמצא ברשימת המוזמנים ואם יש עוד מועד חוץ מיום שלישי לראיונות , אולי תוכל לקבל תשובות.. ממש מקווה שיתקשרו אליך כבר עכשיו ושלא תצטרך לחכות הרבה זמן...בהצלחה EPSILON

epsilon1

New member
התקשרתי אליהם כבר אלף פעם

אמרו לי לחכות בסבלנות, אבל היא כבר מתחילה להתפקע. תודה
אני רק מבקש מכל מי שהתקבל לרפואה ועכשיו רפו"ש כבר לא מעניין אותו אם הוא יכול לבטל, כדי שאחרים יוכלו לקבל.

Carla12

New member
:)

אז מה ? שתתפקע
מה שחשוב זה אתה ;) חוץ מזה , יש כמה שהתקבלו לרפואה והם לא מעוניינים עכשוי ללמוד רפו"ש , אז תצפה לכמה ביטולים . דוגמא : RULAA
אני אדאג לזה שהיא תבטל כבר היום
ואני מכירה עוד 3 בחורים שכבר זומנו היום והם לא מתכוונים ללכת לראיון ביום שלישי. סבלנות הינה חלק בלתי נפרד מהסיפור הזה של האוניברסיטאות , אז צריכים להמתין.. אין מה לעשות מחזיקה לך אצבעות :) לא תשכח לעדכן אותי !

Carla12

New member
../images/Emo13.gif תמיד יש סיכוי

אם עדיין לא קיבלת הודעה שקוראים לה "דחייה"..ושלא תקבל אותה לעולם :) אני יודעת מה עובר עליך.. תגיד התקשרת היום או שאתה כבר מתבייש להתקשר אליהם ?

epsilon1

New member
יש בי עוד שביב של תקווה

כי אני באמת לא מבין מה לא עשיתי בסדר..

NoOoLa

New member
מאחלת לך הצלחה ...

תמיד יש תקווה , ותמתין כי הרבה נרשמים לרפואת שיניים הם גם נרשמים לרפואה בעדיפות רשונה ואז חלק גדול משאיר מקום לאחרים ... אל תדאג

Carla12

New member
החברה שלך

מפנה את המקום שלה ! אז רוצי לקחת אותו ראשונה

למעלה