רצח בכוונת תחילה?

THE WIZARD 55

New member
רצח בכוונת תחילה?

אני לא יודעת אם הנושא הזה עלה כאן עוד לפני שהגעתי.. אבל קראתי היום את ההחלטה שלא להאשים ברצח את נהג הטרקטורון שגרם למותה של הילדה. בלי כל קשר להיותו ערבי, אני חושבת שהנ"ל היה מודע לכך שהשטח אסור לרכיבה, וכן שמאחר וביום כיפור הנסיעה ברכבים אסורה, יסתובבו ילדים בכבישם, על אופניים.. אני לא הייתי שם, ולכן לא אוכל לשפוט את מה שקרה בדיוק אבל מהנתונים שליקטתי מהתקשורת, הבנתי שאולי המטרה שלו לא היתה לרצוח ילדה..אבל זה לא יפטור אותו מהעובדה שנכנס בידיעה שדבר כזה יכול להתרחש...גם העובדה שרשיונו נפסל.. הריגה או רצח..?..כשאתה עולה על רכב ללא רשיון אתה רוצח כשאתה נכנס למקום שאתה יודע שיש ילדים שמסתובבים שם בכביש, אתה רוצח. יש כאלה שטוענים שרק בגלל שהוא ערבי רוצים להפיל עליו תיק מה אתם אומרים..?..

mike00

New member
ברור שרצח בכוונה תחילה...

הנהג לא נכנס לכפר בכוונה לרצוח ובטח שלא ידע על הקורבן שלו מראש.. אבל כפי שציינת מי שנכנס לכפר בניגוד לחוק תוך כדי ידיעה שעומדים להיות שם הרבה מאוד אנשים וכל זאת תחת שלילה של הרשיון שלו הוא עבריין,ןבמקרה הזה גם רוצח!! מה הוא חשב שיקרה כשהוא יכנס לכפר ביום כיפור?? למה בכלל להכנס לכפר שבו חיים יהודים במהלך החג?? למה לנסות לברוח אחרי הפגיעה?? הבן אדם הזה שפל,ואלמלא היה ערבי [בדואי למען האמת]היה נענש בחומרה.. מערכת המשפט פוחדת מבני המיעוטים בשנים האחרונות ולכן קמו להם כל מיני עבריינים והחליטו לנצל את קלות העונש..

מה זה "אלמלא היה ערבי היה נענש בחומרה"?

נראה לך שהוא לא ייענש בחומרה? הרי הוא מואשם בהריגה! זה בהחלט בחומרה. מערכת המשפט בארץ ידועה ככזאת שמחמירה במיוחד עם ערבים, אז ברור שאם הוא היה יהודי אף אחד לא היה שולח לישוב שלו חיילי מג"ב לפטרל כמו בשכם, ולא היו מתנפלים עליו ומנסים לטעון שהוא רצח על רקע גזעני. תעשה לי טובה אחי

respecta1

New member
הריגה זה עונש קל יחסית

מערכת המשפט בארץ מחמירה בערבים? תגיד לי באיזה סרט אתה חיי אלוהים ישמור הורידו את זה להריגה אך ורק בגלל שהוא ערבי אם יהודי היה נוסע לעבר המון מתפללים ביום כיפור והיה דורס ילדה למות היו שוחטים אותו לא היה יוצא מהכלא עד סוף ימי חייו.

respecta1

New member
ו? מה אתה מנסה להגיד בזה?

זה לא אומר כ-ל-ו-ם באותה מידה זה היה יכול להיות 1 אחוז הרשעות לערבים לעומת 90 אחוז הרשעות ליהודים להביא את זה בתור נתון כל שהוא זה טיפשות..כי כל תיק זה עולם ומלואו יכול להיות שיותר יהודים היו באמת חפים מפשע יכול להיות שיותר ערבים היו חפים מפשע זה לא אומר כלום.. אפשר לשפוט דברים כאלה רק על פי כל מקרה לגופו תראה לי תיק אחד של ערבי שהגזימו עם העונש על כל אחד שאתה מביא אני מביא 10 יהודים

aviad3333

New member
החלק הרלוונטי והתייחסות

החלק מהמסך שמדבר על אפלייה כנגד ערבים הוא: 1. הדו"ח מציין שקיים מחסור במתורגמנים מערבית לעברית במערכת המשפט ומציין כי תוצאות ההליך המשפטי מושפעות במידה מכרעת, כלשון הדו"ח, מהאופן בו מציג אדם את טיעוניו בפני בית המשפט. לטענת הכותבים, בהינתן שאזרח ערבי נמצא בנקודת פתיחה לא-שוויונית, אין די בקיומם של מתורגמני אד-הוק המוזעקים על-ידי בתי המשפט לשם תרגום ההליך, שכן, לטענת הדו"ח, אלו אינם נפגשים עם הדובר מראש ויכולתם לבטא במדוייק ובאופן מלא את רחשי לבו וכוונותיו של הדובר מוגבלת. 2. "סיכויי סגירת תיק" (כלשון הדו"ח) לאזרח יהודי – 42%; לאזרח ערבי 39% 3. "הסתברות להיות מורשע" (כלשון הדו"ח): הסתיימו בהרשעה 53% מהתיקים נגד יהודים לעומת 61% מהתיקים נגד ערבים. 4. בעבירות אלימות ורכוש "ההסתברות" (כלשון הדו"ח) להטלת עונש מאסר בקרב מורשעים ערבים מגיע עד לפי 2 מזה של מורשעים יהודים. התייחסות: א. הדו"ח אינו דו"ח ממשלתי. הוא אומנם מצוטט בדו"ח פנימי של הכנסת, אבל לא נחקר על ידי הכנסת אלא פשוט מצוטט מעמותה בראשה עומד אדם ערבי שמטרתה לקדם את השוויון. הרשה לי להטיל ספק בממצאיו ומחקרו. לו רצית להביא את הדו"ח של אותו אירגון למה לא הבאת אותו? האם אתה משתמש בקישור הזה רק כדי להוסיף נופח של אמינות לדבריו של שונא ישראל? שים לג כמה פעמים מצויין לטענת הדו"ח כדי להדגיש שלא מדובר בעובדות אלא בטענות מועלות על ידי עמותה פרטית. ב. "הסתברות להיות מורשע" יכולה גם לנבוע מה - "הסתברות לעמוד לדין", וניתן לטעון שמשטרת ישראל לא מעמידה לדין את הערבים באותה מידה שהיא מעמידה לדין יהודים. אני לא יודע בוודאות שזה מה שקורה אבל הנתון הזה הוא חלקי ותלוש מההקשר ולכן לא רלוונטי. ב. בעבירות רכוש ואלימות ההסתברות (שוב כלשון הדו"ח) להטלת עונש מאסר מגיע עד פי 2 מזה של יהודים. יכול לנבוע ממספר הרשעות קודמות גבוה יותר אצל המורשעים הערבים ויכול לנבוע מאלף ואחד דברים אחרים. לסיכום: 1. מקור הדו"ח אינו אמין. 2. אני מבין היטב בסטטיסטיקה וכבר אמרתי שאני יכול לעוות כל מציאות שתתאים לתוצאות של סקר שאבקש להגיע אליו. אז גם לו היה הסקר באמת נכתב על ידי הכנסת עדיין סטטיסטיקה זה לא מדע מדוייק. אני יכול לקחת את אותו נתון ולהציגו בעשר אופנים שונים. ובדיחה מוכרת היא על הסטטיסטיקאי שטבע בנהר שעומקו הממוצע 10 ס"מ. שיהיה לכולנו בהצלחה! המון אהבה עצמית תחזק את כולנו..

הריגה זה ממש לא עונש קל.

כמובן שיחסית לרצח מקבלים עונש קל יחסית, אבל מה לעשות שבמערכת משפט צריך להוכיח שאדם ניסה לרצוח בכוונה תחילה, כדי להאשים אותו ברצח, והמשטרה (שיודעת יפה מאד כשהיא רוצה לחסל אזרחים ערבים ביד קלה על ההדק) הגיעה למקנה שזה היה הריגה ולא רצח. ההתעקשות המטופשת הזאת על רצח נובעת אך ורק מהגזענות שלכם ותו לא+ אתם חיים באשליות ומרחמים על עצמכם, אם אתם מתכחשים לעובדה ולסטטיסטיקות שמראים לכם, שמערכת המשפט גם היא מפלה לרעה את הערבים בארץ.

respecta1

New member
הנה שלכם סוף סוף הודעה שאתה ערבי

ולא סתם עוד שמאל קיצוני, וזה שהתחזת רק מראה כמה מגוחך אתה ועל זה שום הודעה שלך לא תילקח ברצינות.

../images/Emo13.gif אני לא יודע על מה אתה מסתמך בזה

אבל אם זה מטריד אותך, אתה יכול לבקש עדות מכמה אנשים כאן בפורום שראו אותי בלייב, שאני דווקא לא ערבי. מצד שני, לא מטריד אותי שתחשוב שאני כן. מה שבא לך.

עגייב

New member
עמית על מי אתה עובד? תמיד היית ערבוש../images/Emo198.gif

respecta1

New member
תראה איך אתה מדבר

גם אם אתה יהודי, זה כבר לא משנה, אתה עם דעות ימין פלסטינאיות הקשר שלך ללהיות יהודי הוא מקרי ביותר

junior gong

New member
ריספקטה

תשמע, לפעמים אני באמת לא מבין אנשים שממש מתנערים מזה שיש גזענות בארץ, מה הפואנטה בלהכחיש את זה? מה שיותר מצחיק, ואני אומר את זה בזהירות היות ואני לא יודע מה הן עמדותיך לגבי ערבים, אבל שמתי לב שדווקא האנשים הכי ימניים, והכי גזענים, מעדיפים לצעוק בקול שאין גזענות בארץ, שים לב, הימניים הכי קיצוניים, שצועקים " תשללו את הזכויות מערבים " הם אלה הראשונים שיעמדו ויגידו לערבי " על מה אתה מדבר? תפסיק להתבכיין, ארץ ישראל לא גזענית כלפייך, אתה מקבל זכויות " קח בן אדם כזה, שים אותו בדרגה בכירה במדינה, למשל שופט או שוטר או סתם סוהר, והוא בטוח יתייחס לערבי שונה מאיך שהוא מתייחס ליהודי, אין מה לעשות, כל עם דואג וידאג יותר לאנשים מה-" חבר'ה " שלו, נוצרי ינסה לעזור לנוצרי יותר משינסה לעזור ליהודי או מוסלמי, מוסלמי יעזור למוסלמי יותר משהו יעזור לנוצרי או יהודי, ויהודי ידאג ליהודי יותר משהוא ידאג לנוצרי או מוסלמי, ככה זה ואין טעם להכחיש, זו דרכו של עולם ובמיוחד במדינה שיש בה שלל עמים כמו המדינה שלנו. שוטר גזען יעדיף לא לוותר על דו"ח אם הוא יעצור ערבי בלי חגורה, רק בגלל שהוא ערבי ( וכן נתקלתי בזה כמה פעמים בחיים שלי, לא אישית, אבל הייתי נוכח עם חבריי כשזה קרה להם ) ומסוגל לוותר ליהודי על זה, לטפוח לו על הכתף ולהגיד לו " סע שיהיה לך יום נעים, אני מוותר לך " כן, יש גזענות בארץ, הלוואי וזה היה אחרת, אבל זה קיים וזו המציאות שאיתה אנחנו ואתם צריכים ללכת בין הטיפות ולהשתדל לחיות איתה, ומה שאירוני זה, שאני יודע שבאיזה מקום פה בפורום, הבזיק לאיזה מישהו רעיון לתת לי דוגמה שאני טועה בזה שיביא לי קישור לכתבה שוויתרו לערבי על מעשה חמור ובכך לסתור את כל מה שאמרתי, ואתה יודע מה? אני מתערב איתך שהאדם שחשב לסתור אותי, הוא הראשון שהיה תומך בזה שיעשו טרנספר לערבים מהארץ, או במקביל, כותב הודעות עם כותרת " מוות לערבים " עולם מצחיק לא?

respecta1

New member
אמרתי שאין גזענות?

אין גענות מהממסד זה דבר ראשון, ההפך בממסד תחלס מי ששולט ברוב הדברים זה השמאל (כרגע) אם הוא עושה אפליה כל שהיא זה אפליה "מתקנת".. אם יש גזענות ואפליה נגד הערבים זה בקרב הציבור, וזה כבר משהו אחר כי גם מהצד שלהם בקרב הציבור ( והאמת גם ההנהגה) יש הרבה מאוד גזענות כלפי יהודים, אז הם בכלל לא יכולים להשתמש בטיעון הזה.

גידעון1

New member
אם יהודי היה עושה דבר כזה בישוב ערבי

אז הוא כלל לא היה עומד למשפט כי הוא היה נרצח מיד

הגיע הזמן לשים סוף....

הגיע הזמן לשים סוף לכך שערביי ישראל לא יודעים לכבד את המגזר היהודי ביום הזיכרון האחרון המגזר הערבי ירה בעת השמעת הצפירה לזכר חיילי מערכות ישראל זיקוקים בדיוק בזמן הצפירה בטענה שאלו היו חגיגות חתונות ביום הכיפור בעכו ערבים שמו מוזיקה בקול רם ועכשיו הרוצח נכנס לתוך ישוב יהודי תוך ידיעה שאסור לנסוע שם ברכה השתולל עם הטרקטורון שלו ורצח ילדה בת 9 מעניין מה היה קורה אם המגזר היהודי היה מצפצף ונוהג בכזו גסות למגזר הערבי אולי הגיע הזמן לבדוק את זה אני בעד לבדוק את זה

junior gong

New member
גם אני בעד שתבדוק את זה חולה נפש

שמע, שים קסדה, תלבש אפוד, שים מגיני בירכיים ואשכים, כנס לכפר ערבי ביום הנכבה, ותפעיל זיקוקים במקביל לזה שאתה צועק " זהו יום מבורך " ונראה מה יהיה. מה שבטוח זה שאני אדאג לך ואשתדל להזמין לך לאפטופ מהקבלה בזמן שאתה שוכב במיון עם גבס בכל הגוף.

למעלה