רצח רבין- מה אנחנו עושים בקשר לזה?!

רצח רבין- מה אנחנו עושים בקשר לזה?!

עכשיו לקום! עכשיו להתנער! עכשיו להפגין! או לחילופין: לגייס כסף לקמפיין שלום ארצי- רדיקלי: סרטוני-תעמולה בערוצים המסחריים בהם נראה מצד אחד את יצחק רבין מדבר (ויש לו הרבה קטעי "מורשת" שמאל מעולים) וסרטונים בהם נראה אריק שרון אומר שצריך לעשות ויתורים כואבים, לצאת מן השטחים, להקים מדינה פלשתינית וכאלה.... אפשר להראות ראיונות ונאומים של מנחם בגין אחרי ותוך כדי החזרת סיני ופינוי התנחלויות שם (ימית, אופירה, שדות) הכותרת לכל הקמפיין תהיה "שלום של אמיצים!"

זה לא הזמן לאסקפיזם!!!!!!

IDOZ - חבל שככה אתה/ה מגיב כמו כל האסקפיסטים! קמפיין שמאל עכשיו!!!!!!!!!!

idoz

New member
את היא זה שדופקת את היום זיכרון שלו

לא אני. את רוצה להפוך את היום זיכרון לרבין ליום זיכרון פוליטי ולהגיד שרבין היה טלית שכולה תכלת.

אדם שמייצג אותך רצח אדם שמייצג אותי

שולחי יגאל עמיר לדין!!!!!!!!!!! רצח רבין הוא רצח פוליטי! לקח רבין הוא לקח פוליטי!

idoz

New member
מייצג אותי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

חתיכת פישר קטן, הוא לא מייצג אותי. אני לא בעד הרצח. אז מה אם שנינו ימניים, חתיכת דביל.

שלום ולא שרון שלום לך

גם אני שמאלנית גם אני לא אוהבת את רוב הדעות של הימנים אבל אני לא מכלילה אני לא אומרת שאני שונאת את כל רק את רוב הדעות שלהם ואת לא יכולה להגיד שכל הימנים הם אותו דבר כי הם לא זה כמו להגיד מוות לכל הערבים !! זה לא הגיוני אין פירוש במילון למילה כל .. בפעם הבאה אל תכלילי ...... אמרי רוב חלק , לא כל !!!!! תודה !!!!!

doresh shalom

New member
במידה ואת באמת אשת שמאל

את לא תדברי ככה... אחד הדברים החשובים שכלולים בתוך רעיונות השמאל (גם מדיני גם כלכלי) הוא המנעות מהכללות

?????

אתה בסדר ??? יגאל עמיר לא (!) יצג את כל הימין !!! מי שלקח חלק בהסתה נגד רבין הוא מי שאשם וגם מי ששתק ולא אמר מילה אשם !! במילים פשוטות יותר הימין שהסית בהפגנות אשם והשמאל שישב בצד ונתן לזה לקרות אשם באותה מידה !!!

יגאל אמיר ייצג את רוב הימין../images/Emo70.gif

האם שכחת שבניימין נתניהו הלך עם ארון מתים שכתוב עליו "רבין רוצח את השלום"? האם שכחת אהוד אולמרט עושה את אותו הדבר? בעיקר מנהיגי הימין ה"מתון" (סטייל ליכוד) תרמו להסתה, לא רק תומכי כהנא. יגאל אמיר פעל על פי הדעה של רוב הימין בישראל. רוב הימין קרא לרצוח את רבין.

shay or eli

New member
מה שהיה כתוב על הארון, אם זכרוני

לא מטעה אותי: "רבין קובר את הציונות"

וגם: "רבין רוצח את השלום"

מה שמאוד הפתיע אותי, אגב, כי הימין לא התכוון באותם ימים לעשות שלום.

מה בדיוק הטענה שלך?

אני לא רואה שום בעיה עם קיום עצרת פוליטית כזיכרון. הרצח היה על רקע פוליטי, וכך גם העצרת המרכזית בכיכר. יום הזיכרון הממלכתי אינו בא לידי ביטוי בעצרת זו, ובטקס בהר הרצל לא מונפים שלטים למען השלום. ולא, רבין לא היה טלית שכולה תכלת. כשמאלני אני זוכר לו לרעה את תקופת האינתיפאדה הראשונה ("לשבור להם את הידיים והרגליים").

idoz

New member
אני דווקא זוכר לו את הסכם אוסלו

כתקופה הרעה.

../images/Emo4.gif

זו זכותך לזכור לו את תקופת כהונתו השניה כתקופה רעה, ואפילו זכותך לחשוב ולטעון כי הסכם אוסלו היה רע. אבל אני מקווה שתסכים איתי שאין זו סיבה לרצח.

idoz

New member
אתה לא רואה שום בעיה עם

קיום עצרת פוליטית כזיכרון! זאת בדיוק הבעיה שלך! למה אתה חושב שיש הרבה יותר שמאלנים מימניים בעצרת הזיכרון? כי היא נושאת בתוכה אופי פוליטי מובהק!

וזה בסדר גמור

רבין נרצח בתום עצרת שקראה: כן לשלום ולא לאלימות. ראוי כי מלבד הטקסים הממלכתיים, שיש להם תפקיד חשוב, תתקיים גם עצרת שמזכירה על מה ולמה הוא נרצח.

למעלה