רצח רבין- מה אנחנו עושים בקשר לזה?!

סליחה, אסור?

עד כמה שאני יודע, חבריך בימין עוד לא הפכו את מדינת ישראל לדיקטטורה. אני חושב שמותר לחשוב ולהביע דעה.

לצערי...

יגאל עמיר ניצח, הפסיק את דרך השלום, הציבור העלה את ביבי (האיש שאשם קצת פחות מהאיש שלחץ על ההדק) לשלטון, והיום יש לליכוד 40 מנדטים... יגאל עמיר לחץ על ההדק, והשיג את מה שרצה... מטומטמים אנחנו...

אף אחד לא אומר שזה היה בסדר.

פשוט מאוד, יגאל עמיר רצה לעצור את השמאל ואת דרכו והוא הצליח, זאת עובדה שקצת קשה להתוכח איתה.

shay or eli

New member
אני כבר רואה את הסיסמא:

"ממשיכים בדרכו - שוברים להם את הידיים ואת הרגליים. הצטרפו לעבודה!" או לחלופין: "13 זה לא מספיק - הצביעו ברק!" ואם אליק רון יצטרף לשורות המפלגה (מה שנראה הגיוני אחרי השתתפותו בניסוח הבנות ז'נבה) נוכל להוסיף עוד סיסמא: "רק העבודה יכולה לפתוח צירים בכל מחיר - הצבע אמת!"

אתם קוקו

באמת.. קודם כל זה לא נכון לומר שיגאל עמיר ייצג את רוב הימין, הוא ייצג קבוצות פנאטיות בימין (מאמיני הציונות המשיחית ושות'). דבר שני ביבי ואריק עמדו יופי על המרפסת.. חבל שאלה הם העומדים בראשה של מדינה המתיימרת להיות דמוקרטית. ולבסוף, אני חושבת שהעצרת הייתה נוראה!! משנה לשנה היא הופכת ליותר ויותר נוראה.. הפכו אותה לקמפיין בחירות, לאיזה מקום מפגש של כל החבר'ה בשמאל.. העיניים שלי דמעו עוד לפני שהחלה בכלל העצרת.. לראות את כל השלטים הנוראים האלה פשוט היה מזעזע. עכשיו, אחרי העצרת, אתם מוזמנים לפתוח בכל קמפיין שבא לכם וזה אפילו במקום. אז זה נורא גימיקי לומר שהרצח הוא רצח פוליטי ועל הלקח להיות פוליטי אבל יש זמן להפיק לקחים ולפעול על פי הם ויש זמן לזכור. בתקוה שמישהו ימצא דרך להעיר אנשים ולהראות להם שאם אנחנו לא נעשה משהו ומהר אנשים ימשיכו לדקור את הדמוקרטיה בסכין פעם אחר פעם ואולי אף היא תספוג יריות בגבה שוב.

למעלה