רציתי לאחל שנה טובה לכולם

שנה טובה לכולםם ../images/Emo65.gif

שנה טובה לכולם, שתהיה שנת ילודה ושפע ואהבה. שיתמלאו כל משאלות לבנו לטובה ומהררר
נשיקות, שלומלום

שחר חדש

New member
שנה טובה - שנת דאגות אחרות../images/Emo74.gif

הלוואי שתהיה לכולנו שנת דאגות אחרות - דאגה לבטא שתוכפל, דאגה לשקיפות עורפית, דאגה לסריקת איברים, דאגה למי שפיר, דאגה לתזונה נכונה לעובר, דאגה לשתייה מספקת, דאגה מהלידה הצפויה... וחוץ מזה מאחלת לכל אחת ואחת מכן, כל מה שהיא מבקשת לעצמה (הרי יש עוד דברים חוץ מ... לא?).

רוני@30

New member
שתהיה שנת ברכה ../images/Emo57.gif

שנתברך בשלום ובשלווה שנתברך בשקט ורגיעה שנתברך בחיי משפחה ושנתברך בהמון המון ילודה... רוני

מרב.

New member
שנה טובה ומאושרת ../images/Emo42.gif

שהמשאלה הגדולה שממלאת את כולנו תתגשם במהירה שהדמעות ובכי ההורמונים יתחלפו בבכי של הורמונים טבעיים, בכי של אישה בהריון שמלפפונים חמוצים בשוקולד יהיה התפריט העיקרי
ושלא נוכל לשרוך את שרוכי הנעליים
ועד אז, כי זה יקח עוד טיפה´לה זמן- אני רוצה לאחל שבדרך לשם, בדרך למטרה שלנו, לא נשכח ליהנות מהחיים, לא נשכח שיש חיים. זו תקופה מיוחדת, לטוב ולרע- מאוד מובחנת בגלל קשת הרגשות הרחבה הפעילה בה, וגם עם כל הדמעות והעצב בדרך- יש בה את הקסם שלה. אני יודעת שלעולם לא אשכח את התקופה הזו- וסבורה שבדרך כלל אשקיף עליה בחיוב, ובודאי בחיוך. כי לפחות דבר אחד אפשר להגיד: בתקופה הזו הכרתי את האנשים המקסימים ביותר בחיי. זה נכון לגבי האיש הפרטי שלי, וזה נכון כלפי כל האנשים שהכרתי דרך הפורום. אז אני אומרת תודה על השנה שעברה, ומצפה בכיליון עיניים להפתעות שתביא עמה השנה הנכנסת... שולחת כל כל הרבה אהבה
לכל אחת ואחד מרב

שנה טובה גם ממני

שתהיה תשס"ב - תהא שנה סוגה בהריונות ובלידות שנקטר על כאבי התפרים והגודש בציצי. שיהיה שלום בעולם הזה, כדי שלתינוקות שלנו יהיה מקום שקט ושלו לגדול בו זוהרה

אורית ג.

New member
ברכות גם מפורום "ברית מילה"

תהא שנת סבבא בטא ושתהפכו בקרוב לפורום הריון... כי בתפוז אין ושנעם@בת תנהל בגאון ושתהיה שנת שלום שלוה ואהבה דגירה ו-

נעמה@@

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif

שתהיה שנה בה חלומנו המשותף יתגשם ונקטר יחדיו בפורום השכן. שתהיה שנת שלום ואהבה שנה טובה ומתוקה אוהבת נעמה

ברכת שנה טובה

לאחיותי באשר אתם,שתהא זו שנה נורמלית ממוזערת רע וכוונות זדון כי אי אפשר להכיל שתהרו רימוניות שלי שופעות טוב שתמלאו בטנכם בילדים. שיהיה לכן טוב שתחייכו מלא שתצחקו על אמת מכל הבטן,שיהיו לכן מחשבות טובות עליכן ועל סביבתכן. שתתבשרו השנה מלאו שדיכן חלב פנו ידיים רק שיגיע ב"ה אינשם

שנה טובה מזויות!!!

לכולן שנה טובה ופוריה, ששנת תשס"ב - תהיה שנה סופה בילדים. מאחלת הצלחה בטיפולים, עמידה איתנה- נפשית ופיזית ומי יתן והבנות בפורום הזה יעבירו חוויות בפורום אימהות טריות. שוב, בהצלחה לכולן חיזקו ואימצו, ונפגש שוב אחרי החג. זיוית!!!

שנה טובה מלימי5

נושא: נכנסתי לרגע כדי לאחל לכולנו שנה
טובה ופוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמן אמן שנצליח כולנו ומהר שיתגשמו כל משאלותינו אוהבת
לימי

שנה טובה מעינב 55

תאריך ושעת ההודעה: 16/09/01 16:00:04 שם הכותב: עינב55 נושא ההודעה:
לכל בנות שנת פוריות
תוכן ההודעה: שהההשנה תהייה הההשנה. הרבה הצלחה לכולן ושמהר מהר תעברו לפורות הריון אחרי טיפולים. נועם... מחכים לך בקוצר רוח
עינב 55

טלי2

New member
גם אני מאחלת ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

" יהי הכל שייך לכל שיוכל להיטיב עימו. ילד - לאישה האמהית, למען יגדל, העגלה - לעגלון הטוב, למען ינהג בה היטב, והאדמה- למשקים אותה מים, למען תתן פריה בעתו" (ברטול ברכט) מזדהה מאוד עם מילות השיר ומאחלת לכולנו שנה טובה יותר, פוריה ושמחה יותר מהחולפת, שנזכה להגשמת התפילות, החלומות, המשאלות, שלא נדע אכזבות ומכאוב, שנמשיך לתת, לתמוך, לחבק, להרגיש, לסלוח, לאהוב
שלכם
טלי2

מאחלת לכולכן ולכולכם שנה טובה

באמת , כזו שבמבט לאחור תוכלו לשים את האצבע באופן מדוייק ולומר: "בשנת תשס"ב (או 2002 , איך שתרצו) האושר דפק אצלי על הדלת , ועשיתי לו הכנסת אורחים ראויה"... רק טוב , באהבה רבה וכנה! ענת.

יפית*

New member
גם אני מברכת... ../images/Emo74.gif

יקירותי, שנה טובה! שתיהיה לכם שנה טבולה בדבש
שבחיוך תתחילו כל יום חדש
שתזרעו ותקצרו בכל תחום
ושלא יחסר לכם מאום
בריאות
ואושר תחילה יגשימו כל משאלה! אוהבת אותכם ומחבקת חזק שתיהיה לנו שנת פוריות ענקית!

למעלה