רציתי לדעת...

...

"דוחה" "מה זה ספר הג'ונגל" שמע בדוגרי אתה יכול להגיד שזה לא יפה לדעתך שזה לא תואם את דעתך אבל מפה ועד להגיד דוחה ?

מאיה1983

New member
אני לא חושבת

שדווקא מישהו שעיצב את זה ייכנס לפורום אין ואאוט בתפוז ויראה את ההודעות.... וחוצמזה, כל מי שבתחום הפירסום יודע שלא תמיד מקבלים תגובות חיוביות על מה שעושים ואני בטוחה שהם יודעים להתמודד עם ביקורת בצורה ספורטיבית.

בדיוק../images/Emo45.gif

ואילו גם דרכים להביע את עצמנו.. כמו שמאיה אמרה - בטוח שהם כבר מוכנים לכל סוגי התגובות מראש ומתמודדים עם זה בצורה ספורטיבית. זה חלק מהעבודה שלהם..

זה בכלל לא קשור עם ...

הוא"ייכנס לפורום אין אאוט" או לא... ואילו הייתם מבינים טיפה את המשמעות של אומנות בחיים לא הייתם אומרים כזה דבר

איך אני מת על אנשים

שחושבים שהם מבינים הכל בהכל, והם היחידים שמבינים בתחומים מסוימים... מאיפה לך לדעת שאנחנו לא מבינים באומנות?!

לא אמרתי שאתם לא במינים באומנות

אמרתי שיש דרכים אחרות יותר תרבותיות לבקר אומנות

תראי...

בגדול אני מסכים איתך, כי אני מודע לכמה תהליך היצירה הזה קשה, מסובך ומושקע... החל מהעלאת הרעיונות ועד ליצירה עצמה... אבל למרות הכל, לדעתי האישית זה לא ממש יפה... לא לטעמי... וכן, אפילו די מכוער...מה לעשות שככה זה.... אני לא פוסל את זה, אבל אני אישית לא אהבתי...

מאיה1983

New member
דווקא החליפה של הבחורה חמודה לדעתי

טובה למסיבה. לא ליום יום. הבגד של הבחור מזעזע...

סמוראית

New member
אהבתי!!!!!!!

איזה בגדים יפים!!!!! ומקוריים!!!! ואוו ממש אהבתי..... מכוער? נסחפתם דוחה? ממש לא ספר הג'ונגל?! אין לכם טעם....

תראו.....

הג'ינס ממש נחמד,אחלה רעיון...... אבל של חברת הפללפון? דוחה...מזה השילוב הזה של הצבעים? או יש שם לוק צבאי,ולא נקודתי...חחח.... והם לא ממש הולכים יחד.... אז אנשים ישבו ועיצבו,אז מה?אם הם לא יקבלו ביקורות הם ימשיכו לעצב בגדים לא יפים...ומה יצא להם מזה? סתם יפסידו כסף........בשביל מה? וגם אם מישהו יכנס משם לפורום אין ואווט לקרוא,אז סבבה...שיאכל את הביקרורות....

קרן מתוקה...

שאת כותבת ביקורת את לא כותבת ביקורת במילה אחת. שמעי להגיד על משהו דוחה זו אינה ביקורת ביקורת אמיתית היא להסביר למה זה לא לטעמך ושוב ביקורת לא כותבים במילה אחת, וגם לא במשפט אחד!

למעלה