אני לא נכנס לויכוחים.אתה יכול לבקש להיות מנהל
אם אתה רוצה. אם הנהלת הפורומים היו אומרים לי שהכשלון של הפורום הוא בגללי והם מחפשים מנהל אחר - הייתי מוכן לחשוב על מחליפים או תוספת מנהלים לפורום. אבל זה לא המצב. בשום שלב לא אמרו או רמזו לי שהחלפת ניהול תשנה את המצב. אני האמנתי ומאמין בחברי הפורום. מעוז גם ניסה לפגוע בי אבל אני לא לקחתי את זה באופן אישי ולא הפסקתי לכתוב בפורום בגלל זה. האמנתי שגם אחרים ינהגו כמוני וגם אמרתי את זה לכל מי שהיה מוכן להקשיב. לצערי, חלק מהגולשים בחרו לא להקשיב לי ולא לנהוג כמוני. אני לא העזתי לבקש מאחרים את מה שאני לא עשיתי. יכול להיות שטעיתי שלא הרחקתי גולשים לתקופות ארוכות יותר והייתי רחמן כלפיהם, אבל הנהלת הפורומים לא מעוניינים לחסום גולשים לתקופות ארוכות, למרות שהצעתי להם את זה בכתב ובעל פה מספר פעמים. ונקודה נוספת, אני לא אמרתי לפנות אלי בפרטי, אני מגיב לכל מי שפונה אלי בפרטי או מעל דפי הפורום, ואני בוחר גם לענות לך בפורום כפי שאתה שם לב. הבדיחות והמילה ליום שהיו בתקופה האחרונה היו כדי להמשיך את הניהול השוטף של הפורום. לצערי לא יכולתי להתפנות יותר גם בגלל עומס בעבודה ובנוסף אני לא מאחל לאף אחד שהבן שלו יהיה מאושפז לתקופה בבית חולים. אבל לא הסתתרתי מאחרי זה ולא ציינתי את זה בפורום, אלא רק קצת הורדתי פרופיל. למרות הפניה שלי לחברי הפורום שיכתבו להנהלת הפורומים - מישהו פנה אליהם ? או שסתם הוציאו קישור והתלוננו ? ביקשתי עצה מהגולשים איך כדאי להחיות את הפורום - מישהו כתב לי משהו ? מישהו עשה מעשה פעיל כדי להציל את הפורום הזה ? ראובן