רציתי לספר לכן שילדתי ביום ששי

מחשבות

New member
רק לא מוצץ!!!!!!!!

מניסיון של שתי בנות שאפילו לא רצו מוצץ, אני יכול לראות בזה (אצל אחרים) רק רע: נופל, מתלכלך, הולך לאיבוד, התמכרות מיותרת, מלחמה של הגננת עם הילד, סכנה לשיניים. עוד? תנסי בלי ואם טוב תמשיכי. במקרה הזה טובת הילד קודמת לסתימת פיות.

מזל טוב!!!! וכן למוצץ!!!!

לימור - מזל טוב להולדת נעה - שם משגע! ולגבי המוצץ - אני מאוד בעד, זה מרגיע, זה מרדים, אני רואה ילדים שלא אוהבים או לא רוצים מוצץ, ובמקום זה "מתמכרים" לבקבוק, אצבע - וזה הרבה יותר גרוע. אנחנו קוראים למוצץ של תומר "משתיק-קול", לפעמים זה הדבר היחיד שמרגיע אותו (היום זה קצת פחות חשוב, כשהוא היה בן כמה חודשים זה היה יותר חשוב) וחוץ מזה שהמוצץ מזכיר לנו שהוא תינוק קטן ולא איש חשוב וגדול, כמו שנדמה לנו לפעמים.... חוץ מזה שאני בעצמי הייתי עם מוצץ עד גיל 5 וחצי (ואז גמלו אותי בכח) אז אני משוחדת. לפי דעתי - תנסי ותראי - אם בא לה והיא מוצצת - אז למה לא. ואם היא לא תרצה - אז לא צריך.

רותי ע

New member
לכל מטבע יש שני צדדים...

קיבלתי המון עצות מהורים מנוסים לנסות להרגיל אותו למוצץ כי אצבע זה יותר גרוע. בגיל בוגר יותר אפשר להתחיל להרגיל אותו שמוצץ רק בלילה. וניתן לפקח את זה. המוצץ מחוץ להשג יד. עם אצבע זה בלתי אפשרי. וגמילה קלה יותר ממוצץ כך שמעתי. ואצלנו הגמילה אכן היתה קלה ומצידו כי המוצץ האהוב עליו נהרס והוא לא רצה אחר. זה לא היה קורה עם אצבע...

anat i

New member
מזל טוב לימורי!!!

ומצטרפת גם להמלצות על המוצץ! אצלנו זה מעולם לא גרם לבילבול פטמות וכולם קיבלו מוצץ מהיום הראשון. זה מאד עוזר להם להרגע ולעניות דעתי, ילד שלא מקבל מוצץ מוצא תחליפים אחרים - אצבע, ציצי, בקבוק - וכל אחד מהם לדעתי הוא אלטרנטיבה גרועה יותר ממוצץ!

למעלה