רציתי לקבל תגובות על משהו שאני

odeia

New member
החושף, קוראים למכשיר בייבי סנס והוא

טוב עד גיל שנה, למרות שהשתמשנו בו עד גיל שנה וחצי. במצבה ובגילה הבייבי סנס לא אפקטיבי.

מירי,

New member
היו רגועים - פסיכולוגית...

אלא אם כן הדור החדש יותר מוצלח יותר ... את דודו שלי הייתי מוציאה מהמיטה לוקחת לחמם לו אוכל מתיישבת להאכיל אותו ופתאום -ציפצופים , המכשיר נזכר שאין שם תינוק (5-4 דקות שלמות...) הבנו שאי אפשר לסמוך על המכשיר הזה... עם בן אפילו לא הורדנו מהבויידם.

JoZZefa

New member
ואם את הסטרית - אז מה!!!???

למה לא תשתמשו במכשיר הסנסור של "אנג´ל קר" יש לו את האופציה של תיתוק על כל נשימה.זה נשמע כמו מטוטלת... אני משתמשת במכשיר הוא הפך להיות חלק מחיינו ומוריד דאגה ולחץ מיותרים

odeia

New member
אמרו לנו בביה"ח שאין מכשיר שיכול

למדוד את נשימתה. בבדיקה השניה אמרו שאין סכנת חיים, אבל זה היה אז ואי אפשר אף פעם לדעת לאן זה יוביל. מה שקורה אצל הילדה זה שיש פקודה לנשימה, אבל אין את ביצוע הפקודה.

אודיה - את ממש אבל ממש לא מגזימה

"ההיסטריה" שלך כ"כ מובנת. שולחת לך
. גם אני בודקת כל לילה שהילדים נושמים במידה ונראה לי שהכל שקט מדי ואצלי (טפו טפו טפו) לא קיימת בעיה כמו אצלך הרבה בריאות

זה בסדר

גם אני בודקת אם דניאל נושם כשהוא ישן זה נראה לי בסדר גמור. ודבר נוסף, אמא שלי היתה בודקת אם אני נושמת גם כשהייתי בת 24, בימים שהייתי ישנה מעל 12 שעות.

כמה שאני מבינה אותך ../images/Emo24.gif

ואיזה הרגשה נוראית היא להרגיש שאת ל"בד במערכה" כאילו את אמא היסטרית.. ואולי דווקא טוב לאודיה שאמא שלה היא הסטרית.. כי הנה התברר שיש דברים במה שהרגשת שרק יהיה לכם טוב !!

למעלה