רציתי לשאול.

נועםבת11

New member
הי,

איפה אצלך הכאבים? במקום עבודתי ישנם ויכוחים רבים סביב העניין הזה ודי נמאס לי להסביר אצלי הכאבים ברגליים הם תמידיים. שיהיה לך יום טוב

H i l a1

New member
אצלי הם מתחילים ביד,

ומתפשטים צוואר, גב עליון והאזור. אצלי בעב' אין לי שום שליטה על המזגן, אז אני מתלבשת היטב, ובתקופות שכואב לי יותר, אני חובשת את היד לכל אורכה. אולי תנסי לשים גרביונים או גרביים ארוכות שישמרו לך על חום ברגליים. ביי בנתיים, יום נעים גם לך,
הילה.

מרוצה

New member
שלום לך נועם.../images/Emo141.gif

יכול להיות שאצלך המחסנים, כן, כן מה ששמעת, המחסנים של הברזל ריקים ואז הכדורים ישפיעו בעוד "פופציק" זמן. את חייבת לחזור לרופא אולי הוא ייתן לך ברזל בצורת ספיגה מהירה יותר ואז הכדורים יתחילו להשפיע. את כדורי הברזל צריך לקחת עם עוד משהו כדי שהברזל ייספג בתאים. כמו מישהו שפותח לו את הדלת. ואז ייתכן שהרגישות שלך לקור תיפחת. מאחלת לך כל טוב.
.

נועםבת11

New member
במידה ואת יודעת יותר

אשמח לשמוע. מה אפשר לקבל כדי שהספיגה תהיה מהירה יותר. תודה על ההתיחסות. ומה את עושה בשעות כאלה כאן ? בוקר נפלא לך.

otirosh

New member
בלוטת התריס

האם הרגישות לקור מלווה גם בכמה מהסימפטומים הבאים: רמת אנרגיה נמוכה, עליה במשקל, ציפורניים שבירות, בעיות ריכוז וזיכרון, עור יבש או עצירות? אם כן, קיים סיכוי שמדובר בתת-פעילות של בלוטת התריס. הכרתי מישהי שסבלה מתפקוד לקוי של בלוטת התריס. רגישות קיצונית לקור היתה אחד הסימנים הבולטים והמטרידים ביותר. כן, יש קשר לפיברומיאלגיה. להרבה חולי פיברו יש סימפטומים אופייניים של מחסור בהורמון בלוטת התריס - למרות שבדיקות הדם שלהם מראות רמות תקינות או נמוכות רק במעט מהנורמה. יש רופאים שמטפלים בפיברו על ידי תוספי הורמון בלוטת התריס. הטיפול שנוי במחלוקת ואנדוקרינולוגים יחטפו שבץ אם הם יראו את בדיקת הדם של האנשים שמטופלים כך - הם הרבה מעל הערך הנורמלי, ברמה שתגרום לאדם רגיל לתופעות לוואי חמורות. הרופאים שמשתמשים בשיטה טוענים שצריך "לטפל בחולה, לא בבדיקת הדם", זאת אומרת שאם כל התסמינים מתאימים והטיפול אפקטיבי אז לעזאזל הבדיקה. יש חולים שממש הבריאו לחלוטין הפיברו בטיפול כזה ולא סובלים משום תופעות של עודף בהורמון בלוטת התריס למרות הרמה הגבוהה בדם.

למעלה