אני מאמינה שאם ירדתי כל כך הרבה ב3 חודשים ולדעתי זה הרבה והגעתי למשקל ששנים לא הייתי בו ויש לי עוד הרבה לרדת אז אין מאושר ממני נראה אותכם ביום חמישי שלכם לירי
את לירי שמבקרת גם בוואלה?? את כל כך שקטה וביישנית שם. כזה כיף לראות אותך כאן עם המצב רוח הפנטסטי שלך. ועם מתנה כזאת של ירידה במשקל. איך לא??? איך לא??? שככה ימשיך להצליח לך ושהחיוך לא יירד מפנייך. מכל הלב, דליה.
כתבתי לך למה התפלאתי. את כל כך שקטה וביישנית בוואלה. וכאן אני רואה שאת מלאה בביטחון ומצב רוח וגזעית כזאת, ומה זה כיף כיף לי לראות את זה. פשוט לא היתה לי הזדמנות להכיר אותך. לירי - שלא תפסיק לך ההצלחה מכל הלב, דליה.
קודם כל תודה משקל היעד שלי הוא 45 (למרות שחרוזי אמר לי לפני היתוח שאני צריכה להגיע ל48 או 50 אבל.... מעדיפה 45) רוני - לראות אותי בחוף הים - בסוף הניתוח הולך בחוטיני - ממש לא!!!!! (לא אוהבת וחושבת שזה דוחה) מקווה ששניכם מגיעים למפגש הקרוב. מה איתכם? שלכם לירי
לצערי לא הגזמתי אני לא רוצה להיות דוגמנית אנורקסית אך עם גובהי זה יהיה אחלה. כל רופא שנפגשתי איתו לניתוח אמר שאני צריכה לשקול 48 אז.. עוד 3 קילו זה לא כל כך נורא נכון? שלך לירי