רציתי לשתף אותכם במשהו שמח

lir42

New member
רציתי לשתף אותכם במשהו שמח ../images/Emo9.gif

השבוע ירדתי 2 קילו ואני כל כך מאושרת כעת אני שוקלת 88 קילו - משקל ששנים לא שקלתי אין מאושרת כמוני וסך הכל ב3 חודשים!!!! לחשוב שהתחלתי עם 115!!

רוייקו

New member
קבענו המיפגש שנדחה ליום חמישי, ה8

בנובמבר, שעה 17.00 יטבתה, עזריאלי. אם יש הסתגויות, נא לעדכן מראש. תודה.

gal33

New member
../images/Emo45.gif או בעצם? ../images/Emo31.gif? מזל טוב! ../images/Emo13.gif

אביחיל

New member
ל לירי מברוק על הירידה

ולידיעתך המפגש ביום חמישי ה-8 בחודש בשעה 17:00 ביטבתה בעזריאליץ לדעתי אפשר לפתוח שם מנוי . שיהיה לך יום נפלא . אביחיל

רוייקו

New member
לדרך, אם תרצי, יש המשך ...

ניתוח מעקף קיבה מאפשר לך להגיע, לשימחתך, קרוב מאוד למישקל היעד. הלכת בגדול ? תרוויחי בגדול !!! העיקר שתהיי בריאה ומאושרת. הרווח כולו שלך. רוייקו

lir42

New member
תודה רבה לכם

אני מאמינה שאם ירדתי כל כך הרבה ב3 חודשים ולדעתי זה הרבה והגעתי למשקל ששנים לא הייתי בו ויש לי עוד הרבה לרדת אז אין מאושר ממני נראה אותכם ביום חמישי שלכם לירי

דליה1

New member
היי לירי

את לירי שמבקרת גם בוואלה?? את כל כך שקטה וביישנית שם. כזה כיף לראות אותך כאן עם המצב רוח הפנטסטי שלך. ועם מתנה כזאת של ירידה במשקל. איך לא??? איך לא??? שככה ימשיך להצליח לך ושהחיוך לא יירד מפנייך. מכל הלב, דליה.

lir42

New member
דליה אני אותה אחת שמבקרת גם

בוואלה למה הפליאה הזו? תודה רבה בכל אופן הירידה של השבוע שזה 2 קילו עשתה לי המון והיתה כל כך משמעותית בשבילי שלך לירי

דליה1

New member
לירי יקרה

כתבתי לך למה התפלאתי. את כל כך שקטה וביישנית בוואלה. וכאן אני רואה שאת מלאה בביטחון ומצב רוח וגזעית כזאת, ומה זה כיף כיף לי לראות את זה. פשוט לא היתה לי הזדמנות להכיר אותך. לירי - שלא תפסיק לך ההצלחה מכל הלב, דליה.

רונית-1

New member
לירי כל הכבוד על הירידה המשיכי כך

כל ק"ג מקרב אותך ליעד הנכסף. גם אני הייתי יורדת 2.5 ק"ג בשבוע בממוצע. בהצלחה רונית

ronnymp

New member
ליר - זה נפלא - ../images/Emo20.gif

אחלה התחלה זה נשמע מבטיח מהו משקל היעד שלך ? מחכים לראות אותך בחוטיני על שפת הים -
עם שלגיה ועם גל יללה - המשך ירידה נפלא כזה רוני

gal33

New member
רונצ´וק, זה לא יעזור לך, בוש ובן

לאדן יתנשקו צרפתית, לפני שאני אשים על עצמי חוטיני, ועוד על חוף הים???

lir42

New member
רונית ורוני היקרים

קודם כל תודה משקל היעד שלי הוא 45 (למרות שחרוזי אמר לי לפני היתוח שאני צריכה להגיע ל48 או 50 אבל.... מעדיפה 45) רוני - לראות אותי בחוף הים - בסוף הניתוח הולך בחוטיני - ממש לא!!!!! (לא אוהבת וחושבת שזה דוחה) מקווה ששניכם מגיעים למפגש הקרוב. מה איתכם? שלכם לירי

רוייקו

New member
דירבאלאק לא להגיע !!! אם אני יכול

להפסיד חלק מאירוע משפחתי, אז חסר לכם שאתם לא מגיעים... ווואיי וואייי מה מחכה לכם אם אתם דופקים ברזזזז ...

gal33

New member
48??? למה מה הגובה שלך??

אני בכלל לא חשבתי לשאול אותו על משקל יעד. מעניין. אולי אשאל ביום ג´ הקרוב.

gal33

New member
עדיין נראה לי שנסחפת. מה את חותרת

להיות דוגמנית אנורקסית?? בין 55 ל- 60 נשמע לי מספר הרבה יותר סביר.

lir42

New member
גל יקרה

לצערי לא הגזמתי אני לא רוצה להיות דוגמנית אנורקסית אך עם גובהי זה יהיה אחלה. כל רופא שנפגשתי איתו לניתוח אמר שאני צריכה לשקול 48 אז.. עוד 3 קילו זה לא כל כך נורא נכון? שלך לירי

למעלה