רציתי לשתף אותכם במשהו שמח

gal33

New member
דווקא במשקל כזה עוד 3 קילו, זה כן

נורא, אבל הי יקירתי, זו הבחירה שלך. שיהיה בהצלחה! במשקל 48 ה- BMI שלך יהיה 21. במשקל 55 הוא עדיין יהיה כמו שצריך, 24. 20 עד 25 מוגדר כרזה. אני הייתי עוצרת לפי ההרגשה ולפי המראה ולא לפי מספר שרירותי. שוב, בהצלחה!! נראה לי שאני לא אשאל לאן אני צריכה להגיע. בשביל מה להתבאס מעכשיו?

lir42

New member
גל תודה

אני מקווה להגיע ליעד שלי במהרה ויש לי המון עידוד מהבית. ואני לא התבאסתי שידעתי לפני הנתוח מה היעד שלי. בכל אופן זה אינדיבדואלי. שיהיה לך בהצלחה. שלך לירי

gal33

New member
לירוש, את בדרך הנכונה, ולפי קצב

הירידה שלך עד כה, את עושה יופי של עבודה. ונראה לי שזה עומד להגיע במהרה.

lir42

New member
גל יקרה

אל תגזימי! יש לי עוד הרבה עבודה לפני. אני שוקלת 88 קילו ואני רוצה לשקול 45 זה עוד 43 קילו לרדת אומנם ירדתי 27 קילו ב3 חודשים אבל.... יש עוד עבודה רבה תודה בכל אופן שלך לירי

ronnymp

New member
מזהההההההה - ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

45 -
תגידי - נגנבת -
השלב הבא אח"כ זה לחזור למוצץ ולטיטולים .....
את רוצה להיות אנורקטית ? איך הגעת ל- 45 בדיוק ? למרות שאת די נמוכה - בכ"ז - קצת היגיון .... יהיה מסוכן לשחרר אותך בחורף מהבית - שלא תעופי ברוח -
יהיה גם מסוכן להתעטש לידך - שלא נדביק אותך לקיר ממול וצילום רנטגן - לא צריך - פשוט תעמדי מול החלון -
רק אל תגידי את זה לחרוזי - הוא ימות מצחוק -
ביום חמישי הקרוב את מצטרפת למנה שלי - לשים כתף לחבר ולא רק להסתכל מרחוק ולחייך יללה - ביי רוני

ronnymp

New member
יש מחקר על העניין הזה - ../images/Emo115.gif

מחקר הוכיח שמי שצוחק 120 שנה - חי הרבה זמן -
העניין בדוק - ומוכח -
אז עם המון חיוכים כל היום
רוני

lir42

New member
בכייף אני אצטרף למנה שלך רק שלא

יהיה עוגה וקצפת כי את בהמנה הזאת אני לא יאכל.... ואחלה הודעה נתראה ביום חמישי שלך לירי

RomiVais

New member
רוני - כמו שגל אמרה... ../images/Emo8.gif

בריאות לקראת את ההודעות שלך - עכשיו אני אצא עם חיוך מהבית - בטוח!!
שיהיה לך יום נפלא, תמשיך לחייך ולגרום לנו לחייך - לעד!! רומי

למעלה