רציתי לשתף אותכם במשהו...

RomiVais

New member
רציתי לשתף אותכם במשהו...

שמטריד אותי. אני אשמח לשמוע תגובות והצעות. אז ככה, אמא שלי מקבלת את הזריקות <ריביף> כבר מאז מרץ שעבר. הפעם האחרונה שבה היינו בתל השומר היתה במאי, אחרי שיפור עצום מאז מרץ, אולם אחרי הנסיעה <טיסה לצורך העניין> היא היתה פשוט תשושה... אחרי שהגענו הביתה <בזמנו היא הלכה והיה לה שיווי משקל מצויין> היא הלכה לישון... ויום למחרת כבר לא קמה מהמיטה. ההתקף הזה היה אחד הגדולים ביותר שהיו לה, והכל בגלל הטיסה. מה שהכי שובר את ליבי, זה שהבדיקה עצמה היתה מגוחכת. ובעצם - ההתקף היה לחינם. עכשיו, נגמם לנו האישור לזריקות, ולא רוצים לפקסס חדש מתל השומר כי לא ראו אותה כבר שנה. אני מבינה את ההיגיון שבדבר. למרות שלא לגמרי. הרי, יש מקרים שבהם מפסיקים טיפול ככה סתם? בלי שתהיה סיבה לכך? למה מערימים עלינו כל כך הרבה קשיים? זה ממש נורא...... עד שמצבה השתפר כל כך, להרוס הכל בגלל נסיעה שממש לא מצדיקה את כל הטירטור??? נראה לי פשוט נורא! עוד בעיה היא שנאורולוג שמגיע לאילת מדי פעם ממש לא מבין בטרשת נפוצה. אנחנו ננסה להגיע אליו ולבדוק במה הוא יכול להיות מועיל... אבל אני במקרה הזה לא אופטימית במיוחד, שכן בפעם האחרונה, הוא רשם סטרואידים במינון כפול!!! ממה שהיה צריך... זה כבר מראה משהו, לא? בכל מקרה, אני מקווה שיהיה בסדר. רציתי רק לשתף אותכם בזה... כי זה מטריד את מנוחתי לא מעט. מפחיד לחשוב על מה יקרה אם נהיה חייבים לנסוע... יום נעים לכולם אוהבת........

אורית...2

New member
רומי !!!

יש לך עדיין את המספר טלפון שחבר שלי (הרופא) באילת נתן לי,או שבעצם הוא נתן לי אז שם של רופא שיעזור לך ....את זוכרת מי הרופא ??? ניסית לפנות אליו .... אני שולחת לך אי מייל ....

RomiVais

New member
אורית יקרה ../images/Emo24.gif

הרופא שחבר שלך דיבר עליו, הוא רופא המשפחה שלנו הוא אכן אנושי ומקסים אבל לא אלוהים... ולא תמיד מוכן לעשות מעבר. בכל מקרה, הוא בחופש או במילואים אני לא זוכרת איזה מהשניים אבל אני בהחלט אבדוק את זה לפני שניסע לתל השומר <דבר שאני אנסה למנוע בכל מחיר> תודה יקירתי!!!! ומה שלומך את? ומה עם הנכדות? וכל המשפחה? נשיקות...

סיאמית

New member
שלום אברהמי... ../images/Emo39.gif

אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך כי אף אחד לא ממש יודע מה הגורם לטרשת נפוצה. להתקף של ט.נ, יתכן ויש "טריגרים" שגם הם עדיין לא הוכחו ממש! מנסיוני, בכל פעם שעברתי טראומה נפשית או פיזית חטפתי התקף. מנפילה במדרגות למשל (שלא קרה לי כלום בעיקבותיה חוץ מכבוד פגוע... כו-לה 3 מדרגות) וגם כשסבתי נפטרה וכדומה. ידוע שמצבים של סטרס לא בריאים לנו... אבל למי כן?

RomiVais

New member
שלום לך, ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

קשה לדעת בוודאות מה גורם להתקף. מניסיון שלי עם אמא שלי ובכלל, מפה... לחץ יכול לגרום להתקף חרדות תשישות מאמץ יתר. ובעצם כל דבר שמשפיע על העצבים ועל הגוף... מה איתך? ספרי קצת על עצמך אם תרצי... ערב נפלא ושבוע מוצלח

אברהמי

New member
תשובה

שלום קוראים לי אברהמי אני חולה במחלה המציקה כבר 6 שנים קבליתי אותה מאוד קשה בגלל שזה דפק לי את העניים ואת הרגליים תודה על התשובה ערבנפלאגם לך ושבוע אכי טוב

אבישג20

New member
רומי היקרה !../images/Emo141.gif

לא ידעתי בדיוק כיצד להגיב לדאגות שלך , אבל אני מקווה שהכל יסתדר , שאימא שלך תלך לבדיקות , ותהיה חזקה ! אנחנו מחזיקים לכן אצבעות !

RomiVais

New member
תודה חביבתי... ../images/Emo23.gif

מה זאת אומרת שלא ידעת איך להגיב? הגבת יופי
בינתיים אני כבר יותר רגועה יש לנו תור לנאורולוג באילת ביום חמישי הקרוב ואם זה לא יהיה מוצלח אז נשבור את הראש אני בינתיים אופטימית!!!
שוב תודה...

רחלית

New member
רומי יקרה

ניסית לדבר עם ד"ר אחירון בתה"ש לגבי הבעיה? אולי היא תוכל לעזור בפתרון? לגבי הרופא שמגיע לאילת - אפשר להראות לו את המינון של הרביף שאמא שלך מקבלת ולבקש ממנו מרשם על מינון זה. אל תתיאשי נשמע מאד הגיוני לא לטרטר אותה סתם.

RomiVais

New member
לתל השומר התקשרתי...

ודיברתי רק עם המזכירה. קשה לתפוס את ד"ר אחירון... במיוחד כשאני לא יכולה להתקשר מהעבודה ואני מתקשרת בין השעות... אבל אם לא תהיה ברירה, אני בטוחה שאני עוד אתפוס אותה... לא משנה באיזה שעה. בינתיים אני רגועה כי יש לנו קצת יותר מחודש לסדר את זה ואני בטוחה שנצליח! מה איתך? מה שלום הבטנונה?

מיכל75

New member
רומי../images/Emo20.gif

אולי כדאי לנסות לדבר עם אברמסקי שמכיר את המחלה ולנסות לקבל ממנו מרשם. אם אין ברירה אז צריך להגיע לבית חולים כי יותר גרוע להשאר בלי תרופה. הבדיקות שלי עברו בסדר עד כמה שניתן,עם בכי וכאלה. אם את רוצה יש לי את הטלפון בהדסה. בהצלחה!!!!!
המון חיבוקים ונשיקות

RomiVais

New member
תודה מיכלי... ../images/Emo24.gif

אם לא תהיה ברירה אכן נגיע לבית החולים למרות שזה יהרוג אותי אם זה יגרום לעוד התקף... כך שאני אעשה הכל כדי למנוע את זה. אני שמחה שהבדיקות עברו בסדר אבל צר לי שהיה מעורב בכי
תרגישי טוב חומד זה מאחורייך!!!

Dalia M

New member
../images/Emo132.gif איך אני מקבלת את ה-REBIEF

רומי יקרה!!! 1. אני מקבלת רביף מאז שיצא בארץ 2. אצל רופאת המשפחה בקופ"ח קיים מרשם מהניאורולוג 3. אחת לחודש אני מטלפנת והרופאת כותבת מרשם שאותו המזכירה מפקססת לבית-המרקחת של הקופה, והם שולחים לסניף את הזריקות בקירור. 4. אני לוקחת !!! -------------------------------------- כאשר הניארולוג קבע שאני צריכה רביף 44 במקום הרביף 22 שהייתי מקבלת במשך השנים הקודמות - הוא רשם מרשם חדש - שעכשיו הוא בתיק שלי אצל הרופאה, ועד שלא יוחלף באחר (עכשיו אין למה להחליף) הסידור שכתבתי למעלה עובד בלי שניאורולוג + מרשם חדש משנים את הסידור הקיים !!! ---------------------------------------------- נראה לי, רומי, שיש טעם לעשות סקירה בקופות האחרות באילת !!! הקופות לא אוהבות לאבד חברים, ואם תבהירו למנהל הסניף שאתם בודקים קופות אחרות - הוא יפעל במהירות. אם לא - אפשר באמת לעבור לקופה אחרת !!! אפילו אם זו אילת !!! --------------------------------------------- אני אגב בקופ"ח לאומיתת ונרשמתי אליה לפני שנים רבות, כשגרתי באילת וכבר אז בקופה שהייתי רשומה בה (עוד לא היו אחרות, רק הכללית ולאומית). רומי יקרה - איחולי בריאות טובה לאמך להתשתמע בטוב דליה

RomiVais

New member
דליה יקרה! ../images/Emo24.gif

מה שלומך? אני מקווה שאת וכולם בסדר!! אני שמחה שהכל מתקתק כמו שעון אצלך אצלנו זו פשוט בורוקרטיה של הנהלת מכבי אפשר לחשוב שזה טיפול שיש ספק בהמשך שלו... הרי לא מפסיקים טיפול אלא אם יש סיבה לכך - דבר שאין! בכל מקרה, אני בטוחה שזה בסוף יסתדר...
תודה על הכל!! נשיקות....

Dalia M

New member
../images/Emo39.gif רומי - התכוונתי שתחליפו קופה../images/Emo88.gif

RomiVais

New member
זה מעט בעייתי דליה...

כי אמא שלי היתה פרסונל של מכבי ולמרות הכל יש מעט "הטבות" ביחס. אפשר ללכת לדבר עם מנהל הסניף, שמאוד מעריך אותה ומנסה לעזור, אבל זה לפעמים בורוקרטיה שמגיעה "מלמעלה" בכל מקרה, אם באמת יהיה צורך לכך - נעבור קופה!

gila1

New member
רומי ...

רומי , חמודה , אני לא אכתוב לך שום דבר בסיגנון "ליבי איתך" -> זה כמו להכנע לתכתיבי בירוקרטיה , להגיד לך "מסכנה" לפני שניסיתם למצוא פתרון - ואני משוכנעת (משוכנעת !!!) שיש . הבירוקרטיה הזו היא דבר נורא , אבל תעשו את המקסימום בשביל שהיא לא תגרום להפסקת הטיפול , דליה נתנה הסבר די מפורט לגבי הדרך בה התרופה מוצאת את דרכה אליה , אני מקווה שתוכלו לקבל את העצה שלה . הכי חשוב - אסור בשום אופן לוותר בגלל מגבלות טכניות ! אוהבת אותך , ובטוחה שתמצאו מהר דרך לפתרון , אם את צריכה עזרה ברמה יותר טכנית , רק תגידי .
גילי .

RomiVais

New member
רוב תודות!! ../images/Emo24.gif

מי אמר שנוותר? אין סיכוי! אני אסע בעצמי אם יהיה צורך... אבל בינתיים אני מקווה שהנאורולוג שיש לנו תור אליו ביום חמישי, יעשה את העבודה. תודה רבה לך... ולכולם על כל המילים

לילית7

New member
רומי ../images/Emo39.gif

אולי כדאי ללכת באילת לנוירולוג פרטי, שיכתוב מכתב לתל השומר שמסביר את המצב, אולי זה יעזור.

למעלה