רציתי לשתף אותכם במשהו...

RomiVais

New member
זה בדיוק מה שנעשה!

אבל, ואכן יש אבל... הנאורולוגים שמגיעים לאלת לא מוכנים לשתף פעולה ולשלוח ממצאים של בדיקה נאורולוגית פשוטה לרופא אחר נראה לי שזה מטעמי אגו אין לי הסבר אחר...

Navva

New member
חשבתי אולי...

רומי מאחר ומדובר לצערינו במחלה כרונית, יש צורך להתארגן לתווך ארוך. אולי אפשר ליצור שיתוף פעולה בין הנירולוג למרכז הטרשת בתל-השומר. בדיקה נירולוגית קלינית היא אותה בדיקה ולא משנה מי הרופא. האם הדיווח של הרופא המקומי יהייה מקובל על המרכז בתל-השומר. ובתל-השומר יקבעו את המינון. אולי במקרה משהו מהרופאים מגיע לאילת. הנירולוג הקודם שהיה בקופה, בביקור הראשון אצלו אמר בפרוש שהוא לא מתמחה בטרשת, אבל הוא מוכן לסייע בצד הבירוקרטי והוא יעשה מה שבי"ח ינחה (ד"א בינתיים התחלף רופא והוא עובד במרכז טרשת של בי"ח אחר מזה שאני מטןפלת בו). מה מקובל באילת כאשר נדרש טיפול מיוחד ולא ניתו להוציא את החולה מהעיר? רומי, כמו שהתרשמתי עד עכשיו מימך בירוקרטיה "קטנה עליך", תהיי חזקה! נאוה

RomiVais

New member
../images/Emo9.gif תודה לך.......

נכון. ממש נכון שאנחנו אמורים להתארגן לטווח ארוך. העניין הוא שעובדים על זה כבר כמעט שנה... ואין רופא שמוכן לשתף פעולה עם תל השומר. דווקא בתל השומר היתה לי שיחה בעבר עם ד"ר אחירון והיא בהחלט מוכנה...... אבל באילת אין היענות. אבל את יודעת מה? זה באמת "קטן" עלי. אולי לרגע איבדתי אמון אבל אני בסך הכל מאמינה שצריך רק לדבר עם האנשים הנכונים כדי להשיג כל מה שרק רוצים. אנחנו הצענו גם לשלם לרופא שיגיע במיוחד אבל זה לא התקבל... תודה על החיזוקים אני יודעת שיהיה בסדר!!!

ליאור פ

New member
.

רומי היקרה, אומנם יש תקופות שאני כותבת פחות אבל אני תמיד תמיד מתעדכנת ונכנסת לאתר כמעט כל יום לבדוק מה שלום כולם. הלוואי והיתה לי איזשהיא עצה טובה אבל כפי שאת יודעת אני עוד חדשה יחסית בכל הבירוקרטיה ... מה שהספקתי כבר ללמוד זה שיש לך המון המון כוח גם בשביל כולנו פה בפורום , יש לך יכולת ניסוח נהדרת ואני בטוחה שכל אדם בר דעת יוכל להבין את המצוקה שלכם. תמשיכי להלחם, אפילו תעיזי לפנות לגורמי תקשורת במידה ושום דבר אחר לא עוזר. אני יודעת שיעל דיין משדרת בגל"צ מדי כל יום בין השעות 12:00-14:00 היא מאוד מתחברת לכל המצוקות האלו ופועלת המון על מנת לעזור. את יודעת, סתאם עוד אופציה כמוצא אחרון. המון המון בהצלחה. אשמח לעזור. ליאור

RomiVais

New member
רוב תודות ליאור!! ../images/Emo24.gif

אני מקווה שלא נצטרך... מחר אני אעדכן אתכם לגבי הנאורולוג שמגיע לאילת. התור בצהריים ואני מקווה שילך טוב! שוב תודה לך ולכולם אוהבת,

רחלית

New member
רומי יקרה

מניסיון עבר אני צלצלתי אל ד"ר אחירון הביתה והיא היתה נהדרת (גם כתבתי לה email ) את הטלפון השגתי ב 144 ודואר אלקטרוני אני אשיג לך אם את מעונינת

RomiVais

New member
אני בהחלט אשמח לקבל את המייל שלה...

אם אפשר רוב רוב תודות!!!!!

למעלה