מה זה?? עשרים שאלות בדקה???
רונצו´ק, לא הבנתי למה השקילה מיותרת?! אז ככה, אני בסדר גמור, טפו טפו טפו. ממש בדרך להחלמה מלאה. מדהים איזה ניתוח קשה זה, וכמה זמן לוקח להחלים ממנו. תוכן הארוחות, על הכיפק, אני יכולה לאכול הכל. כבר ניסיתי למעשה מהכל בשלב זה או אחר (למעט בשר), והכל עובר ללא בעיה. אני כמובן לא אוכלת מהכל, אלא שומרת על תפריט כפי שקיבלתי מהדיאטנית בוולפסון. אך עצם הידיעה שאני יכולה לאכול כל מיני סוגי מזונות כבר עושה לי טוב על הלב. נפח ארוחה ממוצעת הוא בסביבות חצי קופסת גבינה. כלומר, אני אוכלת ירקות / פשטידה / תפ"א / וכו´ בנפח הזה. אני כמעט לחלוטין לא אוכלת מתוק, כי אני מגיבה לא טוב לכמות ממש קטנה של סוכר, ואחר כך יש לזה השפעות מרחיקות לכת. מאחר והסוכר בגופי לא יציב זה גורם לי לצניחות סוכר, לכן הרופא אמר לי להימנע לחלוטין מצריכת סוכר. אוכל שומני בכמות קטנה ביותר גורם לי גם כן לבחילה והרגשה לא טובה. בדרך כלל אני אוכלת 5-6 ארוחות ביום. בשבת זה יכול להגיע גם ל- 8. הקיבה שלי מזמן מזמן מזמן לא עבדה כל כך טוב, לפני הניתוחים ועם הלאפ-בנד זה היה באיזור פעם ב- 4-5 ימים במצב רגיל, היום זה אחת ליומיים, לעיתים תדיר יותר. בדיקות אני עושה בשבוע הבא. ויטמינים אני מקפידה גם מקפידה לקחת באדיקות רבה! יש
יש
יש
מלתחה חדשה. קצת, אבל זה גם גורם לי אושר רב. אני עדיין
אבל בעיני אני
סתם, פשוט לא היתה ברירה, הייתי חייבת כמה פריטים חדשים, ומאחר וכבר ירדתי כמות גדולה, ועדיין יש לי עוד הרבה קילוגרמים טובים לרדת, הם ישרתו אותי עוד נאמנה. בימים אלו אני מקווה לחזור לפעילות גופנית, לפחות הליכה בשלב הזה. העניין הוא שאני סובלת מקור בצורה מזעזעת!! משהו ממש נורא. ולצאת להליכה בערב בירושלים, מאוד מאוד קשה לי. מקווה שעוד מספר ימים אצליח לעמוד במשימה. עוד שבועיים שלושה אני צריכה לגשת לדיאטנית בוולפסון יחד עם תוצאות הבדיקות. שאלה ממש טובה, כמה זמן היית במעקב, אם בכלל?? ואיזה מעקב? זהו, נראה לי שלא פיספסתי כלום, נכון?
מה שלומך אתה רונצו´ק? איך אתה חש, כמו חושחש?