רציתי לשתף אותכם

רוני#

New member
ליר - איזה נפלאאאא - ../images/Emo39.gif

ממש כייף לקרוא על הירידה המרשימה והנפלאה הזו . ואגב - סביר להניח שהמישקל של ביה"ח - הוא המדוייק יותר ובהחלט שייתכן הבדל כלשהו בשקילה על שני משקלים שונים (כי בבית הוא לא מדוייק) אבל אם את מדברת על הירידה - אז תשוי לזה שנישקלת עליו לפני הניתוח . העיקר - אם זו הבעיה שמטרידה אותך - אז כנראה שמצבך טוב
שיהי לך שבוע נפלא - וגם לכולנו רוני

רוייקו

New member
לפי מה שראיתי אתמול, את נראית כבר

עכשיו מצויין ואני בטוח שהדרך לאושר קרובה וכמעט בדלת שלך. נישתמע רוייקו

lir42

New member
תודה

שלחתי לך מסר אישי אני אצל אחותי ואני לא יכולה לראות אם שלחת לי אותו או לא. אבל תקרא אותו זה חשוב לי מאד. מקווה שנשתמע בקרוב שלך לירי

פנינוש./

New member
לירוש כל הכבוד צל"ש על העמידה בלו"ז

שמחה מאוד בשבילך חמודה . מאחלת לך מקרב לב שתמיד תצליחי לעמוד במשימות שיעמדו בפנייך . המשך הדרך פתוחה בפנייך ורצופה במשימות ומאחלת לך שוב בהצלחה . שולחת לך חיבוק
מכל ה -
אביחיל

lir42

New member
תודה פנינה גם לך אני מאחלת זאת

וכמו שאמרת הצלחתי לעמוד במה שרציתי שלך לירי

ורד.ג

New member
איזה כיף לך מאושרת בשבילך

הי ליר 24 אני ממש מאושרת בשבילך- תמשיכי כך...ההצלחה שלך היא בעצם ההצלחה של כולנו.
ו
ממני ורד ג

lir42

New member
תודה ורד

וההצלחה היא שלי בלבד ולא של "כולנו" אבל לא נורא מה שלומך? שלך לירי

ורד.ג

New member
הי לירי

למה לקחת כה קשה את שכתבתי- ברור שההצלחה היא שלך ורק שלך אבל כל הצלחה של מישהו כאן לדעתי מעניק לכולנו תמיכה ומוטיבציה ולכך התכונתי.... בכל אופן מחזקת ומחבקת אותך כל הכבוד

צפרדעית

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

את בדרך הנכונה... (אמרתי לך שאת ניראית נפלא!) תמשיכי כך צפרדעית

לירי כל הכבוד

חל בך שינוי עצום. את נראית נפלא מחויכת ומלאה בביטחון עצמי. תודה לך שטרחת לצלצל אלי ולהחמיא לי על ההצלחה שלי. המשיכי כך

lir42

New member
חומד

הגיע לך ההרמת טלפון הזו. גאה בך על כל 100 גרם שאתה יורד. תודה על התגובה ועל מה שאמרת בהחלט רואה שינוי קטטן שחל בי אתה מקסים!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלך לירי

RomiVais

New member
כל הכבוד לירי ../images/Emo65.gif

אני ממש ממש שמחה בשבילך!!! שתהיה לך שנה אזרחית נפלאה ומוצלחת, שכל משאלותיך יתגשמו, ממני, רומי

למעלה