רציתי לשתף אתכם בסיפור

• פותח הנושא nsp1
  • פורסם בתאריך

nsp1

New member
רציתי לשתף אתכם בסיפור

יצאתי בשבוע שעבר עם בחור שעשה רושם לשם שינוי נחמד מאוד, השיחה זרמה..היה מנומס..באמת דייט נחמד..הוא אמר לי שהוא מרגיש שהוא נפתח ומדבר על דברים שבדרך כלל הוא לא מזכיר בפגישות ראשונות וממש נחמד לו איתי...הבן אדם מיד יום אחרי "השקיע" והתקשר, שלח הודעות..היה מאוד פנוי מבחינת לוח זמנים ..העיקר שניפגש. וחייבת לציין שגם אני הרגשתי חיבור ושבאמת יכול להתפתח משהו פה.. יצאנו פעם נוספת ושוב הכל טוב ויפה אפילו רצה שאכיר את חברים שלו ובפעם השלישית העניינים התחממו והיו לי לבטים אבל בסופו של דבר הלכנו עד הסוף. הבחור פשוט החליף אישיות תוך מספר שעות שזה לא יאמן !! הוא נתן נשיקה חסרת תשוקה וסתמית והלך לדרכו. יום אחרי קמתי עם הרגשה נוראית שפשוט פגשתי שני אנשים - אחד נחמד ואדיב והשני פשוט אדיש ואיך לא...הגיע רק בשביל הסקס. לא דברנו כל היום אז שלחתי הודעה והוא כמובן חזר אלי אחרי שעתיים-השיחה הייתה יבשה ומשעממת. ביום למחרת אף אחד מאיתנו לא התקשר ומיד עשיתי אחד ועוד אחד והיום הפלא ופלא כשהתקשרתי הוא לא ענה....לא משנה שכבר בשלב הזה רק רציתי לומר(כדי להיות הוגנת כמובן) שלא ניראה שזה מתפתח למשהו רציני והיה נעים להכיר... אז לא רק שהוא לא החזיר טלפון אלא גם דאג למחוק אותי מרשימת המסנג'ר שלו ברגע שהייתי און ליין(פלאי הטכנולוגיה של היום פשוט מאפשרים יותר מידי אפשרויות) אז אני שואלת- מה נסגר? מה קרה לכל המילים היפות? כל זה רק בשביל זיון? בשביל מה לזרוק דברים באוויר שלא מתכוונים אליהם?!

Cobe Anan

New member
זה לא ברור?

הם גורמים לאנשים כמוני להיראות הרבה יותר טוב..

Cobe Anan

New member
זה הסוג שאני הכי לא מבין..

מילא חוסר רגישות- חרא של בנאדם זה חרא של בנאדם. אבל להשקיע 3 דייטים בשביל זיון?! מה נסגר עם הבנאדם? שייכנס לפיק-אפ בר וייצא עם 3 זיונים בערב אחד, יחסוך כסף, יחסוך את ההצגות, יחסוך את הכאב-ביצים. שוב, זה שהוא ימצא מישהי שלא תיפגע מזה שהוא רוצה לזיין אותה לא הכי מעניין אותו, כי הוא אידיוט. אבל איזה אינטרס יש לו להשקיע כל כך הרבה בבחורה שהוא לא מצפה ממנה ליותר מזיון חד פעמי? הוא לא רק מאנייק, הוא פשוט אהבל. מזלך שלא חיכית עם זה יותר..

nsp1

New member
לא חיכיתי אבל..

אבל בגלל שהכל הלך טוב לא חשבתי שאפול בפח הקלאסי הזה..ואני בדרך כלל לא מאמינה לכל השטויות שאומרים לי... והכי מעצבן שלא ממש הייתה לי הזדמנות להגיב על זה לומר לו שגם ככה לא הרגשתי שזה ממשיך לאנשהו לפחות היה משאיר לי אופציה להגיד את המילה האחרונה! והכי הכי אבסורד זה שהוא בטח יושב לו עכשיו וממש גאה בעצמו שכבש לו עוד זיון וסביר להניח שכבר מצא בחורה אחרת לדייט והוא מוכר גם לה את כל הקישקושים האלה.. זה פשוט מייאש אותי..אי אפשר לסמוך על אף אחד כבר

../images/Emo41.gifאפשר לסמוך

רק צריך לדעת על מי... ואיך לגרום לבחורצ'יק להישאר איתך בגלל מי שאת והאופי שלך, ולא בגלל הזיונים... במילים אחרות, התורה שלנו המציאה את הדבר הזה שנקרא 'שמירת נגיעה'

רציתי לכתוב את זה אבל היו מתנפלים ע

עלי זה הפתרון לכל הבעייה שלה אני התחלתי לשמור את זה ופתאום נהייתי מאוד בררן בקטע של בנות לא כל אחת עושה לי את זהוזה רק בגלל שאני לא נוגע בבחורה לפחות לא בחודש הראשון

../images/Emo41.gifכל הכבוד לך

במיוחד כשגבר שומר נגיעה, זה הכי גורם להערכה... בהצלחה

נועם m

New member
עם כל הכבוד...

לא חסרים גברים שירצו להשאר איתך גם "בגלל מי שאת והאופי שלך", אפילו אם (ישמור השם!) לא תשמרו נגיעה... העובדה שיש גם סקס במערכת היחסים, עוד לא מעידה על כך שלא יהיו דברים מעבר- זו סתם חשיבה ילדותית.

בוא אני אספר לך סוד

שה* עומד השכל בתחת ואף אחד ה כולל אני לא מלאך שמסוגל להתגבר לחלוטין על הייצר המיני שלו ותבוא אלייך אחת שלא מתאימה לך בגרוש אבל מה בפגישה הראשונה תתחיל להתחרמן איתך אתה רוב הסיכויים שתמשיך ולא תעצור את עצמך ורוב האנשים היום כן יוצאים עם מישהו בגלל צרכים ולא בגלל אהבה אמיתית וזו הסיבה שיש המון גירושים אצל החילוניים כי הרוב לא חוו אהבה אמיתית

lb22

New member
נכנסת פה לנושא מאוד מסובך

לכי תסבירי לאנשים שמאמינים בדת בצורה אדיקה על כמה שמירת נגיעה זה לא הדבר החשוב ביותר בעולם ושאפשר להסתדר גם בלי זה.... בהצלחה :)

lb22

New member
ומה אתה רוצה ממני?

ראית את האור? יופי לך תשמור אותו אצלך ואל תנסה להטיף פה דת לכל מי שכותב הודעה או שאני צריך להזכיר לך כל מיני הודעות קודמות שלך ?

אני לא מנסה להטיף פה דת

אני מנסה להראות לאנשים דרך יותר נכונה לראות את החיים וכמו שאני לא אומר לך מה לכתוב אל תנסה לומר לי מה לכתוב

lb22

New member
אז זה הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי

מסתבר נו מילא.. דרך נכונה יותר לראות את החיים ?!? הדרך שלך יותר טובה מהדרך של אותה בחורה לצורך הדוגמא ? הדרך שלך יותר נכונה מכל דרך אחרת? אתה בחרת ללכת לדת זה לא אומר שכולם צריכים זו רק התחלה של כפיה דתית רק שתדע...

ראית אותי כופה על מישהו משהו ו

עוד משהו זו לא הדרך שלי אלא זה הדרך של התורה אני לא משתמש בכל הדברים שאני אומר אלא משתדל לעשות כך ואני נותן לה עוד דרך אם היא רוצה שתשתמש בה היא רק תרוויח ואם לא שיהיה לה לבריאות למה מי ייצא מורווח אם היא תעשה שימוש בעצה שלי היא ורק היא איפה פה הכפייה תסביר לי????

Cobe Anan

New member
האמת..

מחקר חדש ומעורר סערה של שני סטודנטים לתיאולוגיה מבר אילן מעלה שלא רק איסור נגיעה- אלא אפילו איסור על קיום יחסים מחוץ למסגרת הנישואין הם איסורים ``מודרניים``- הם הועלו ע``י רבנים מסיבות שונות, אבל אינם קבועים בתורה שבכתב או בע``פ. באופן כללי, אני מסכים עם הרעיון של שמירה על עצמך עד שתרגישי שהקשר בטוח, אבל נישואין הם לא בהכרח היעד המבוקש. להיפך- התשוקה, ללא ``שסתום ביטחון`` עלולה להביא לחתונה מוקדמת מדי בין בני זוג לא בשלים, מה שעלול לעשות לכם חיים לא קלים בכלל..

תדע לך על כל מצווה ומצווה

שרבנים תיקנו יש לזה סיבה טובה שבאה לייעל את החייים שלנו ולעשות לנו טוב לא תמצא מצווה אחת שבאה לעשות רע הבעיה היא שגם אחרי 5 שנים היא לא תדע אם הקשר בטוח

למעלה