רציתי לשתף אתכם בסיפור

• פותח הנושא nsp1
  • פורסם בתאריך

Cobe Anan

New member
בנאדם לא יישאר 5 שנים בשביל זיון..

ולגבי ההלכה, חוקים רבים באו לייעל את החיים. הסיבה העיקרית לאיסור בעילה היא הגנה על האם והילד- בתקופה בה הגבר היה מפרנס ומגן, וגם ככה היה קשה לאישה לעבוד תוך כדי גידול הילד. אבל- וזה אבל גדול- באיזשהו מקום, אל תשכח שהמוסדות הרבניים צוברים מאיסור שכזה כוח רב- ועם כל הכבוד לאנשים שהם צדיקים גמורים- לא כולם כאלה, ויש מקום לבדוק האם מתוך שיקולים של שימור העוצמה שיש בידי הרבנות, לא בוטלו גזירות שהוטלו בעבר מתוך שיקולים נכונים- אבל לחלוטין בלתי רלוונטיים להיום. אל תשכח, רבנים רבים הם אנשים טובים וטהורים, אבל העוצמה והשליטה שמגיעות עם התפקיד הן משכרות ממש, והביאו לא מעט אנשים לנצל את כוחם ואת מעמדם.

אני תמיד טוען

שכולם בני אדם אל תחשוב שלרבנים אין ייצר הרע יש להם ייצר אפילו יותר גדול משלנו כי הם קרובים לקדושה תראה גם רבנים טועים אבל גזירות לא ניתנות על ידי רב אחד אלא על ידי כמה כמה רבנים לכן אין שום גזירה שניתנה בגלל העוצמה שניתנה לרב כלשהו וחוץ מזה לפי התורה לרבנים יש כח לתת גזירות מצווה שעל פי רבנים שקולה למצווה מהתורה ולכן אסור לנו להגיד את זה השם לא אמר כי הוא אמר לנו לכת בעקבות הצדיקים

צודקת את יכולה לסמוך רק על עצמך

אני במקומך לא חושב עליו אלא על עצמי איפה את לא היית בסדר רק ככה תוציאי תועלת מהמצב

nsp1

New member
אני לא הייתי בסדר???!!!

למה אני בכלל צריכה לחשוב על מה אני עשיתי לא בסדר??? למה אנשים פה מחזקים את הצד של הבחור??? אני עשיתי הכל בסדר...חוץ מלבחור את הבן אדם הנכון..אני ממש לא מסכימה. אני מרגישה מאוד טוב עם כל ההחלטות שלי!

אני לא אמרתי שהוא היה בסדר

ואני חס ושלום לא מחזק את הצד של הבחור אבל אני בכל אופן כדרך חיים אם אני אוכל אותה אני מסתכל איפה טעיתי יכול מאוד להיות כמו שאמרו לך שלא היית צריכה לגעת בו אחרי שבוע שהיית צריכה להסתכל טוב יותר עם מי את יוצאת וזו בדיוק הסיבה שאני שומר נגיעה לפחות בחודש הראשון שאני עם בחורה וזה כדי שאני אהיה מסגל לשפוט טוב יותר ואני לא אגרר אחרי הייצרים שלי

נועם m

New member
מי אמר שלא היית בסדר??

חוץ מהצדיקים למיניהם...
תקשיבי- את הלכת עם מה שאת מרגישה, וזה מה שחשוב פה. אף אחד לא "מחזק" את הצד של הבחור. הוא יצא סתם אפס. אם נכתוב לך שלא כולם כאלה נצא כמו הדודה הפולניה שלך, אבל אין מה לעשות, זה באמת נכון במקרה הזה.

איך התגעגעתי להודעות שלך

ויותר מזה יותר זול מפיק אפ בר שיילך למכון ליווי ייצא עם נזק של מאתיים שקל וזהו לא מבין מה נסגר איתו

זכוכיות

New member
אני חושבת שהטייפ הזה בכלל לא שם

בשביל ה"זיון". אותו זיון, הוא בעצם איזשהו אישור מבחינתם, "כבשתי". בפיק אפ בר הם לא כובשים אף אחת, כולם שם בשביל אותה מטרה, הזיון הוא לא שווה ערך להצלחה והביטחון העצמי לא מקבל שום פוש לשום מקום. זה לא בשביל הציידים, הם צריכים לתחמן כי זה גורם להם להרגיש ערמומיים ונחשקים. בכל אופן לגיברת- עזבי סרטים. עשית כי רצית, לא? אז קיבלת משהו שרצית. נכון שרצית גם יותר ולא קיבלת, אבל על תערבבי את זה בזה. היה לך סקס, מקווה שהוא היה טוב, מקווה שנהנית, בין כה לא רצית כזה בחור ליותר, נכון?

סתם דפוק...

באמת שלא שווה את המילים שאת רושמת עליו.. יכל לענות ולדבר איתך זה מראה שהוא סתם מאפן.. הוא פשוט דפוק ואת לא צריכה להיפגע מדפוקים.. אולי רק להיות פחות תמימה לכל המלים שיוצאות לאנשים מהפה... אני מקווה בשבילך שלא תיתקלי עוד באנשים שלא מסוגלים לדבר עם בחורה יום אחרי שהם היו איתה...

Paranoid Eyes

New member
חחחחח

מצטערת שאני מחייכת אבל איך אני אומר? ברוכה הבאה? שמעי, הוא לא הגבר הראשון שעשה את זה, וגם לא יהיה הגבר האחרון שיעשה את זה. אחת הסיבות שבגללן אני לא הולכת "עד הסוף" כל כך מוקדם.. (ותסלחי לי אבל פגישה שלישית בשבילי זה מוקדם), זה בגלל גברים כאלה... וגם כי אני פשוט רוצה להרגיש שבאמת הבחור שווה שאני אתמסר לו, שאני ארגיש נוח איתו. גם אם אני אגלה בסוף שהוא פשוט חיפש סקס אבל בסוף הוא וויתר ועזב מבלי לקבל ממני? עוד יותר טוב! לא צריכה גברים כאלה בחיים שלי. חוצמזה, באמת אל תהיי כל כך מופתעת, מזה שיש גברים כאלה חלאות. אה ותלמדי להבא לקחת כל מילה שאומרים לך בערבון מוגבל, זה מרגיז אבל כך מתאכזבים פחות.

Dark Muse

New member
ומצד שני, הפחד שלך גובל בחרדה...

אני תוהה אם זאת חרדה של להיות מושפלת או נטושה, כי בסך הכל, יש נשים שבאמת רואות בזה כדבר סתמי, זה כולה סקס. הוא לא שדד לך את כל הרכוש, והוא לא רצח את כל המשפחה שלך. בסך הכל זה אכן פוגע וכואב, אבל זה לא סוף העולם ללכת עד הסוף עם מישהו, גם אם לא ממש סומכים עליו. אני לא חושב שהיא סבלה ברגע שהיא הלכה עד הסוף, ופה אני אפנה אליה. מקווה שלפחות הרגע היה לך נחמד, ומטעויות אפשר רק ללמוד. אין ספק שהוא זבל בן זבל, אבל לפחות היה כיף (?) ואם לא, אז תמיד אפשר ללמוד מטעויות.

nsp1

New member
זה לא סוף העולם

לא מרגישה מושפלת ולא מרגישה נטושה..גם אני שיתפתי פעולה ועשיתי הכל מרצון ואינשאללה גם לי יש צרכים..אני לא אכנס כרגע למידת ההנאה אני אפילו לא מייחסת כזאת חשיבות לכל הקטע שהיה לי אני פשוט נדהמת כמה בן אדם יכול להיות זבל כזה שלא נדבר על שקרן ..זה סתם עניין עקרוני..עבר לי מאוד מהר ואני באמת חושבת שיש גיל שאני יכולה להרשות לעצמי להנות בלי לעשות חישובים של דייט ראשון שני או שלישי...לפעמים זה מה שבא לעשות ולמה לא אני אומרת לכולם מותר! אבל לפחות בסוף להיות מוסריים

lb22

New member
סתם שאלה ...

למה הוא שקרן? הוא הבטיח לך שהוא ישאר איתך ?? אז כן הוא היה בן אדם לא נחמד , את הקריאות זבל וחרא ומאנייק אני אשאיר לכולם פה מהסיבה הפשוטה אני לא מכיר את הבחור הזה והוא עוד עלול להתגלות כמשהו אחר ... הבחור חיפש סקס נשאר שתי פגישות יותר מידי יאללה תעברי הלאה אין לך מושג עוד כמה חרא את יכולה לאכול מבנים בעתיד ואת נתקעת על דבר כזה. אז לסיכום : היה , נגמר , עברנו. ולהיות מוסריים? מוסרי זה להגיד שלום והיה נחמד? אולי המוסרי שלו ושלך זה לא אותו דבר ?

nsp1

New member
פשש..כולכם אותו הדבר

"אין לך מושג עוד כמה חרא את יכולה לאכול מבנים בעתיד ואת נתקעת על דבר כזה..."-אתה רק מחזק את הטענות שלי...אני מניחה שפשוט צריך לקבל את זה שכולכם חושבים אותו הדבר...צר לי לומר שאתה עוד צעיר כנראה ועדיין , דגש על עדיין, מפוצץ באגו שלך לא פחות. מוסר זה מוסר לא חושבת שיש יותר מידי הגדרות לזה. גם אני לא הבטחתי שום דבר , בטח לא להישאר איתו אבל אותי לפחות חינכו לא להתנהג ככה לאנשים ואני מקווה בשבילך שכן "תתקע" על הסיפור שלי ותלמד ממנו. לאף בחורה לא מגיע יחס כזה בין אם הבן אדם שפגשה הוא דייט או שניים או בין אם הוא אהבת חייה...ואל תדאג לי אני לא עושה מזה סיפור..זה פורום אתה יודע...אנשים כותבים פה חוויות שונות..וכן מוסרי זה גם להגיד שלום והיה נחמד-אני מעריכה אנשים כאלה הרבה יותר...

מיטללל

New member
"כולם" ממש לא אותו דבר

אני מכירה המון בנים שלעולם לא ישחקו ככה ברגשות של בחורה שהתנהגות שכזו תגעיל אותם. שמתחילים קשר אף אחד לא יכול לדעת כמה הוא ימשך, כמה הוא יצליח לכן הוא באמת לא היה *חייב* לה כלום אבל זה דבר אחד לחתוך אחרי 3 פגישות כי מיצית ודבר שני לשים עליך מסכה 3 פגישות, לשחק אותה מה שאתה לא, להכניס אותה למיטה ואז להעלם. זה פשוט גועל נפש. ככה לא מתנהגים. מותר לך לעשות מזה "סיפור" מה לעשות שאת לא מכונה שיכולה ככה לכבות את הרגשות שלך? אבל מאוד חשוב לי שלא תלמדי מהסיפור הזה שכל הבנים אותו דבר כי הם לא.

שאלה אחת יש לי עבורך-

הוא שווה שתרגישי רע בגללו
לדעתי, ממש לא- אז נכון, שכבת איתו ואת מרגישה שקצת עבדו עלייך, כי פתאום התגלה אדם שונה לחלוטין, אבל בתור מישהי שאיבדה בעבר את האמון שקיימים גברים נורמלים שסקס זה לא הדבר הכי חשוב מבחינתם וגילתה שוואלה, קיימים גברים כאלה, ועובדה שיש לי חבר מדהים כזה, שבכלל לא לחץ עליי וזה לא היה אישיו מבחינתי כשלא הרגשתי מוכנה ישר לסקס, ולהיפך- הוא רק דאג לומר לי שזה לא נורא ושאני לא אלחץ, ושהוא יחכה כמה שצריך וכך זה היה.

למעלה