רציתי לשתף בסיפור של אם חדהורית

העקשנית

New member
חדהורי-אז האם הם לקחו לך את הקיצבה?

ואם כן-אתה מתכוון לשתוק? או להתחיל מאבק? כי אם כן-אז אני איתך. אני בעד שינוי החוקים, ויש לי טיעונים מפה ועד הודעה חדשה, ואף אחד לא יוכל עליי. לפי החוק-אם אין רכב על שמך-אתה יכול לערער על החלטתם, בעצם-גם אם יש לך רכב-אתה יכול לערער. דבר אחד שלמדתי-שבכל נושא שקשור בביטוח לאומי אתה זכאי לעזרה בחינם מהסיוע המשפטי. אז אם יש לך כוח למשפטים-לך על זה, תגיש ערעור ואולי תזכה. אמהות /אבות חדהוריים זקוקים לרכב, כמו שנכה זקוק. זה כמו רגליים. מכל הבחינות. אוטובוס-זה זמן המתנה, שעות לחכות, לא תמיד יש, לא בכל מקום, זה יותר מסוכן,זה גם עולה כסף....לך תיסע לסופר זול ומרוחק, תעשה קנייה מרוכזת בזול, ותיסע איתה לבד ב-אוטובוס! לך תחכה לאוטובוס-כשלילד יש חום גבוה, או שהוא נפל ח"וח וצריך להגיע מהר למיון, לך תסע לבקר בשבת את הקרובים לך...בעצם-אסור לנסוע בשבת-שכחתי.... וכו´ וכו´-אז יש הרבה שמקבלים הבטחת הכנסה ונוסעים ב-מוניות!!! וזה לא עולה כסף-נכון???? אז מה ההגיון???

ועכשיו עכשיו בחדשות

בטלוויזיה ראיון עם חני בן ישי , חדורית לשלש בנות , שמקצצים לה את הסיוע בשכ"ד בחצי לפי התקציב והתכנית הכלכלית החדשה . מקסימום הסיוע יהיה כחמש מאות ומשו ש"ח. וסה"כ הקצבאות ואמצעי הקיום העומדים לרשותה מאוד מאוד נמוכים. מדובר על חיי הישרדות בלבד ולא יותר מזה כי אין. מנסה ללמד אותם "ערכים" אבל הבנות אומרות לה מי שעני הוא לא שווה. לא יכולה לשלוח לקייטנה ולא לשום דבר מעשיר. המצב גרם לה להיות מאוד מתוסכלת ולא להיפתח לכלום. הולכת לישון עם הבנות בשמונה בערב. היא מוגדרת בכתוביות "נפגעת התכנית הכלכלית"

העקשנית

New member
בדיוק אותה שמעתי ברדיו בבוקר.../images/Emo10.gif

אז מה אמרו בחדשות? איך פותרים את המצב הזה?
באמת-מה אשמים הילדים? את יודעת מה אמרו לה ברדיו?-שהאבא צריך לשלם. אז כשהיא ענתה שהוא מתחמק, ענו לה שתפעל שיתפסו אותו. ונניח שיתפסו אותו והוא יישב בכלא-אז מה זה יעזור לה-הוא יישב בכלא-ולה עדיין לא יהיה ממה לחיות. כמה שקל לאנשים שיש להם לדבר. במיוחד לכל אלה שעובדים בתקשורת. איך אני אוהבת את אלו שמעבירים בקורת. נראה אותם מתמודדים יום אחד עם הבעיות שלנו. אני אוהבת את כל אותם שדרנים/ניות שאין להם עדיין ילדים, ואומרים לאםחדהורית שלא מוצאת עבודה לחצי יום-אז תצאי לעבוד.....-נראה אותה מוצאת עבודה בימים אלו, ובלי פרוטקציות. אנשים לא מבינים לאיזה שפל חברתי ולכלי הגיעה המדינה שלנו-ולא בגלל שאין כסף-אלא בגלל שאלו שלמעלה גונבים אותנו, וערבים מתחזים מקבלים קצבאות על חשבונינו(אלו שהתחתנו עם "ישראליות"...וכו´...)ומרובי הילדים, ותלמידי הישיבות. אז-באמת-איך ישאר גם לעניים?לאנשים כמונו, שנולדו כאן, ועשו צבא ונקלעו למצוקות? אולי כדאי שנעזוב את הארץ.....???

בשבוע הבא אלך לסניף!

אלך לסניף ברמת גן ונראה איפה זה עומד!!! לא! אני לא מתכוון לשתוק, ובחלט הגיע הזמן לשנות קצת מהחוקים השטוטיים האלו.... יש לי זמן עד ספטמבר לפחות, להלחם בהם עד חורמה, וגם אחר כך... בהחלט שווה להתארגן קבוצה ולעשות קצת רעש...

העקשנית

New member
לגבי שינוי החוקים-המקום הוא בכנסת../images/Emo88.gif

ולא יזיק להזמין לכאן את חברת הכנסת תמר גוזנסקי, להשמיע לה את דעותינו. אולי היא תוכל לעשות משהו.

tali 26

New member
המון בריאות ליגאל...

שיעבור את הניתוח בשלום וירגיש טוב טוב שיש חברים ומשפחה..... חבל שלעיתים קשה לנו לשתף אותם בבעיות שלנו להודות שאין לנו אז אצל רובנו זה כך... זקוקים לכל שקל וכל שקל שחסר זה כמו שניים אני חברה במועדון חד-הוריות אצלנו בישוב... וגם אצל חברותיי הנשואות כולנו באותה סירה... אצל כולם אותם הבעיות אין תקציב עודף למותרות... צריך להתמודד ולצמצם ולעיתים אין ממה לצמצם.. זה עניין של לחם וחלב.. שאפילו את זה אין תאמין לי אט אט עוברים את הכל... התקציב יסתדר... זה רק בהתחלה, תעזר בחברים ומשפחה... לגבי המבדקים... נעבור את המבדקים הללו בשלוה ובהסכמה... זה חלק בלתי נפרד מהסטטוס שלנו.. אני אכן מקווה שלא יעשו לך בעיות עם הרכב מקסימום מעבירים על של הורה או אח... בתקווה שהכל יעבור ותחזור לעבודה.. ואז לא תזדקק להם יותר.

העקשנית

New member
כנ"ל-עדיין מוציאים פוליפים?../images/Emo35.gif

חשבתי שכבר לא מקובל.... בהצלחה ושיעבור בשלום.

tali 26

New member
ועוד איך...

גם הבן שלי ליאל צריך לעבור ניתוח להוצאת פוליפים ושקדים

העקשנית

New member
מעניין-כי לי היה ידוע שלא מוציאים../images/Emo22.gif

כי זה חיוני למערכת החיסון של הגוף. האם בררתם? לא מזיק לשמוע חוות דעת נוספת. נכון?

tali 26

New member
יש להם הפסקות נשימה...

מורידים פוליפים במקרים שישנן הפסקות נשימה בלילה, שזה מאוד מסוכן לי הורידו שקדים ולבת שלי הורידו פוליפים - וזה עשה לנו רק טוב... לפחות בנתיים. מה יהיה...... בע"ה יהיה טוב כרגע... רק שיקמו בבוקר

העקשנית

New member
הבנתי-עכשיו זה נשמע הגיוני.../images/Emo142.gif

תודה על ההסבר. כנראה שבאמת אין ברירה. העיקר-הבריאות!!!

למעלה