"העולם מצחיק אז צוחקים".מה ששמענו היתה "מקהלת" צחוקים/צבועים.
ואו, תודה! אני מאוד מחבב את אמיר בלבן, האיש שצילם את הסרטון הנ"ל.לא להקה,
מקהלה.
כך הם נשמעו.
(צבועים מפוספסים מצחקקים בישראל. 0:58, 1:40 2:11 וכו)
אכן, למורה מינה וכנראה לא שמעת את הפעם השניה.ככל הזכור לי, הוא אמר רק פעם אחת אדרבא!, למורה מינה?
לא די לך בכך שאתה משתמש במילים דו משמעותיות אתה גם משמיט סימני פיסוק.לא רוצה נס ואף לא נסים.
בפעם האחרונה שראיתי נסים ברוח - היתה מלחמה. לא תודה!
נהדר. יש לו ספר שהוציא לפני המון שנים, תיאור של טיול ארוך שלו ושל אחותו לחרמון.אני מחבבת גם את ספריו עם ציורי בעלי החיים.
אם לא היתה תקשורת באיכות אמריקה, רמת החרדה שלך היתה הרבה יותר רציונלית.לא רוצה נסים
גם כך "כל הארץ דגלים" מעורר בי חרדות ממלחמה ומזכיר סרטים מסוימים.
התכוונתי לפסיקים איפה שצריך (או לא).התכוונת כתיב מלא ולא פיסוק, חוששני.
ניסים, ניסים ורק ניסים שלעולם אינם נסים אלא נישאים ברוח.
אתם, שניכם, חסרי, חיים.בדקתי מחדש ולא מצאתי סיבה לפסק אחרת ממה שפוסק.
הראשון אמנם משפט מחובר - האם באמת יש לטעם לפסק שש מלים, שהסמנטיקה שלהן ברורה לגמרי והמשפט ברור? האם אפשר לקרוא אותו:
"לא רוצה נס ואף לא נסים." כ- לא רוצה נס ואף - ואז "לא נסים" - בלוגיקה שלי- המשפט אכן בלתי קריא, אבל הוא בלתי קריא למי שרוצה לא להבין, ולא לדובר ישראלי ממוצע.
חציו השני של הביטוי -
"בפעם האחרונה שראיתי נסים ברוח - היתה מלחמה. לא תודה! " - ישנה בעיה אחרת - הושמטה ה-כ"ף לפני "[כ]שראיתי". או אז הוספתי את המקף המפריד בין שני חלקי ההיגד [ לא המשפט!] היתה מלחמה [נקודה!] "לא [פסיק] תודה!"
לא מבין מדוע אינך יכול לקרוא את זה או מדוע זה מבלבל אותך.
מוכן להעלות כאן את המשפטים מפוסקים כמו שצריך לדעתך? כך שאבין ואדע היכן חבלתי בהבנתך את הטקסט שכתבתי. לענ"ד, הבעיה היא המילה ניסים שנכתבה בכתיב חסר.
היה הסיפור עם הפסיק החסר שעלה למעסיק הרבה כסףהתכוונתי לפסיקים איפה שצריך (או לא).
בחוקי התנועה יש כלל ברור, זכות קדימה לרכב שבא מימין אלא אם כן יש תמרור או רמזור (או לא עלינו שוטר) המורה אחרת.
במתמטיקה ידוע שכפל וחילוק קודמים לחיבור וחיסור אלא אם כן יש סוגריים שמורים אחרת.
מה הדין לגבי פסיקים איפה שאין ?
אני גם חסר חוליות.אתם, שניכם, חסרי, חיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.