רציתם להיות ג'דאי או רובוטריק

המ

אף פעם לא השתגעתי על סדרות הפולחן האלה אבל אם כבר,, יודה
מאסטר זקן מוכשר וצנוע עם חכמת חיים רבה, אבל שלא אוכל חרא מאף אחד, והוא גם מגניב ברמות, חמוד ומדבר מצחיק. מה יש לא לאהוב?

Acripela

New member
יודה!

יודה גם נראה חמוד! הוא כה אדיר! הלוואי שהיה לי "מורה רוחני" שמדבר נראה וחושב כמוהו..

אממ.

תמיד חשבתי שיום אחד אני אפתח כוחות. מי לא היה רוצה את הכוחות של סופרמן. או את חוש ההומור של ספיידי שזה כוח משל עצמו :) לפחות להיות עשיר כמו ברוס ווין ולהמציא לך כוחות.

DDN

New member
ברוך הבא

אני אענה כשאחזור. מכונית מוכנה במוסך.

DDN

New member
עונה

א. במסע בין כוכבים אהבתי את קווארק, את רום ואת סיסקו. ב. במלחמת הכוכבים אהבתי את . . .. אף אחד במיוחד. ג. ברובוטריקים אהבתי את מגהטרון/גלוואטרון, ואת גלקול. מהטובים את ג'אז. אופטימוס פריים מהווה מודל ל"ערכים טובים" בעיניי עד היום.

Jerald_Admonds

New member
ג'דאיי... עצלן?

אז זהו שלא. אמנם אין כמו היכולת המגניבה של להביא לעצמך משקה מהמקרר בלי לקום מהספה, אך ג'דאיי הם כמו נזירי השאולין של ימינו- מתחילים את ההכשרה מאז שהם פעוטות, ולא חדלים להתאמן ולקרוע את התחת עד יום מותם.

DECK

New member
תלוי באיזה חייל בצבא..

אבל בסיכת לוחם שלהם חייבת להיות לייטסייבר P:

DECK

New member
XD ../images/Emo45.gif

וירוק זה למאסטר-ג'דיי, שמאמנים את התלמידים

הומ...

הגיע הזמן לסוד מהעבר האפל שלי. (טוב, זה לא ממש מהעבר, זה עדיין ככה, אבל... פחות. הרבה הרבה פחות.) אני רציתי להיות מאמנת פוקימונים. X: לא אחת מהסדרה, אלא סתם אחת, אקראית ולא ידועה. (טוב, ברור שידועה והכי טובה בכל העולם, אבל בכל זאת.) ודמיות ספציפיות - וומפיווילו תמיד קסמה לי, היא כזאת ראאאאר
. וגם Q לא הייתי מתנגדת להיות, יחי היצורים הכל יכולים בעלי חוש ההומור המטריד. חוץ מרלו יש גם מספרים דמויות מתחלפות באקסמן, ההעדפה השתנתה לאורך השנים.

גם אני!

רציתי להיות מאמן פוקימונים חחח. לפחות ב2 עונות הראשונות של פוקימון. וואמפווילו שולטת..חבל שהיא kinda gay

הגיבורים שלי?

איבנובה-"Ivanova is always right. I will listen to Ivanova. I will not ignore Ivanova's recommendations. Ivanova is God. And if this ever happens again, Ivanova will personally rip your lungs out" יודה- כמו שנאמר פה כבר.

Ziga

New member
אממ.. חוץ מהקטע של לגרום לסרטן,

הייתי די רוצה להיות Dr. Manhattan מWatchman . גאון בעל מספר אדיר של יכולות על טבעיות שחי לנצח, נשמע נהדר. והוא גם כחול..!

למעלה