רקדנים אמרנו? יש לנו את הרקדן הכי טוב!

R o c k s e n

New member
תודה תודה תודה! עשית לי ממש טוב עכשיו ../images/Emo13.gif

מלא זמן לא ראיתי אותו רוקד

mayarel

New member
אדדדדדדדדדדדדדדםםםםםםםםםםםםםםםם אני מתחרפנת

יאללה לפחות היה קצת כותב בטוויטר

t r e c o o l

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo45.gif

אפילו לא פאפארצי, ציוץ, כלום! האמת וויתרתי, אני אנסה לחכות בסבלנות לסינגל, אז יהיה גם ראיונות..עד אז אני נאלצת לעקוב אחרי כריס.. מקום 26 באיטונס..יפה לו..

heart1soul

New member
אדם איפה אתהההההההה../images/Emo10.gif

ומאדם אני לא מצפה פחות ממקום 1 באי טונס!!!!!!

mayarel

New member
מצחיקה ../images/Emo6.gif חשבתי שאת לא סובלת אותו חחחחחחחחחח

t r e c o o l

New member
חח..ממש לא..

אין לי סיבה..הוא סתם מתוק, תמים, חסר אונים כזה.. סתם הוצאתי עליו את העצבים אחרי הגמר.. ובסוף הטור הוא גם היה ממש חמוד. ברור שאני עדיין חושבת שלא הגיע לו לזכות והוא היה צריך לעוף בטופ 5, אבל אני חושבת שהוא מתוק.

heart1soul

New member
חחח תאמת גם אני ניסיתי לעקוב אחרי קריס

וכל הדברים שלו כי היה לי חוסר אדם אבל ניהיה לי משעמם:(
אז הפסקתי חחח סרוי

מירבי ת

New member
ריידר - זה ריקוד למוזיאון אדם! וקריס? אחלה #2

מה נעשה? לפחות הוא מצייץ , ואז יש סיכוי שאדם יצייץ חזרה אליו... לדעתי אגב , דווקא קריס היה עם אדם כל הזמן ,ופתאום שסרבר וכל הפרימיטיבים נהיו נחמדים לאדם , קריס קצת נדחק החוצה , ואז הפסיקו המבטים. אבל מה נעשה..... אם לא יהיו פרידות , לא יהיו חזרות , ואם לא יהיו חזרות , לא יהיה make-up sex , אז כדאי ככה!!! נכון? הוא חמוד , עדיף על כל אחד מה-10 האחרונים כמספר 2.ואדם - הופעת צדקה שלא מפורסמת - זה הרבה הרבה יותר גרוע!!!!!

nini18

New member
מירבי את חייבת ללמוד לשרשר חח

כי התגובות שלך נראות לא קשורות. את צריכה ללחוץ על הוספת תגובה להודעה שעליה את רוצה להגיב ולא להודעה האחרונה באשכול. ואז ככה התגובה שלך מותאמת להודעה. אני מקווה שהסברתי ברור

מירבי ת

New member
א-נ-י הבנתי , השאלה אם ../images/Emo43.gif הבין...

זה בדיוק מה שאני עושה.... לא בפורומים מהיום. ועדיין - לפעמים האתר עוה מה שבא לו. תודה רבה על השיעור בכל מקרה.

t r e c o o l

New member
אני לא שמועת שירים שלו או משו כזה..

אבל יש לו דברים חמודים.. כמו זה..רואים את כריס שומע את השיר שלו פעם ראשונה (שאני עדיין בהלם, כי הוא שמע אותו פעם ראשונה יחד אם כל העולם.. כזה בובה של מפיקים..זה לא אשמתו אבל ככה הם מתייחסים אליו..) והוא כולו במתח! ומבוהל!! והסוף פשוט הצחיק אותי.. http://www.youtube.com/watch?v=ons2x8BnGIs&feature=channel

mayarel

New member
קריס מתוק מתוק. והיה ממש יפה שם.

מודה שקשה לי עם חוסר הרהיטות שלו. לא שהוא נראה לי אדם לא חכם אבל לא היה מזיק לו קצת לקרוא יותר או כן להמשיך ללמוד. חבל. נראה שיש לו עקרונית מה להגיד אבל הוא פשוט חסר כלים.

t r e c o o l

New member
הוא התרגש..

למרות שפעם ספרתי בראיון שהוא אמר 20 פעם "אנד סטף".. זה היה מאוד מבדר.. כ"כ בא לי לשולח את זה לאדם בטוויטר

InbarKiii

New member
הוא גם אומר SO כל שנייה וחצי

חח אבל אני אוהבת את זה אצלו..ולא יודעת, לי יותר נראה שהוא ביישן ובגלל זה קשה לו להביע את עצמו עם אנשים שהוא לא מכיר..

מירבי ת

New member
חסר איזה כלי בדיוק??? חח לא מאמינה...

לא מאמינה שגררתם אותי להודעה כזו! לפי הפיקים יש כלי אחד לפחות שהוא לא חסר בו בכלל..... יא , להתעשת מירב , מהר!

למעלה