רקוויאם ספורטיבי לפיודור אמיליאננקו

BeniTaz

New member
סבבה.. נראה בעתיד

אם פידור יהיה מוכן להילחם נגד לוחמים רציניים.

לקארווין יש פצצות בידיים, מה שעשה לגונזאגה ומיר.. הייתי מת לראות אותו מוריד את פידור. אפילו ביגפוט העילג הרג אותו בעמידה.

בארנט לא הפסיד לקרו קופ 3 פעמים בעמידה.. נראה את פידור מוריד את פדרו ריזו בנוקאאוט. פידור לא עמד מול האנט.. ההיפך, נמנע מהחלפת מהלומות. ראית את הקרבות בכלל?

נו.. אם קונגו חטף בראש ממי שיחטיפו גם לפידור לא אומר שהוא לא ייקח אותו בקרב עמידה.

בקיצור אתה אוהד עיוור.. הזמן יגיד.

elad547

New member
אני לא ראיתי את הקרבות???

"בארנט לא הפסיד לקרו קופ 3 פעמים בעמידה.." - אז איפה הוא הפסיד לו? על הקרקע?!?!
"אפילו ביגפוט העילג הרג אותו בעמידה" - מי שחיפש את הקרקע בקרב הזה זה היה ביגפוט למיטב זכרוני...

אתה סתם משמיץ לוחם גדול, בעוד שמסוממים כמו בארנט ואוברים אתה מעריץ...

BeniTaz

New member
תראה לי איפה הנצחון בעמידה בקרב הזה

http://www.youtube.com/watch?v=PqXF5dvtcdU

ביג פוט שלט בכל אספקט בקרב.. מה אני מעריץ זה לא משנה. אנחנו מדברים על יכולת וזה לא קשור לדיון.. מאז הפסילה האחרונה של בארנט דיי מחקתי אותו ואוברים איכזב מאוד וחבל.

אתה לא מסוגל לשים את הרגש בצד. זמנו של פידור עבר.. הלוואי שנראה אותו נלחם בטופ אבל הוא מפחד.. כבר שנים, כי הוא יודע שהסיכוי שלו נמוך. הוא רוצה עכשיו את אור הזרקורים של ה-UFC מבלי לנצח לוחמים ראויים.

לצערי אני מסכים עם צחי

פידור היה גדול בזמנו כי הוא היה הלוחם הכי שלם עם המון ko פאוור ולסת חזקה ואופי של KGB
אבל היום יש מחנות אימונים כאלו טובים שעובדים על אספקטים שאי אפשר לחלום עליהם ופידור נשאר מאחור
האבולוציה פסחה עליו ובגדול פיספוס שלו
נ.ב הוא גם ירד ביכולת איפה הכח המתפרץ האדיר שאפיין אותו מול רנדלמן ונוגיירה
הוא נראה לא משקיע כבעבר
ופידור של שום תקופה לא היה מנצח את סנטוס וולאסקז למעט לקי פאנץ׳

yair_bar

New member
מנהל
אני רק שאלה

למיטב זכרוני הסטרייקינג שלו מורכב מהידיים בלבד (אולי ברכיות) אבל בטח שלא בעיטות. האם זה מספיק כדי להגיד שיש לו סטרייקינג?

Vizmo

New member
הייתי אומר שכן. לא ראיתי את JDS נותן הרבה

בעיטות ואין אחד שיכול להגיד שאין לו סטרייקינג טוב :)

למעלה