רקע הבלוג

noyy

New member
../images/Emo28.gifגם לזה התכוונתי כשאמרתי ימשוך

Tali1912

New member
מה מבריח אותי בבלוג

זה שהאותיות מוקלדות בצבעים שלא ניתן לקרוא אותם כלומר בלוג כהה עם צבע גופן שממש צריך להתאמץ כדי לקרוא. או שהרקע של הבלוג הופך את הכתב ללא קריא. אני ישר יוצאת אפילו לא מתאמצת.

ע ל ו מ ה

New member
אין בכלל משמעות ל"ימשוך" בעיצוב

כי זה לא שניתן לנו לראות "מרחוק" אוסף גדול של בלוגים כל אחד בעיצובו. זה לא שהבחירה שלנו לאיזה בלוג להיכנס תלויה איכשהו בעיצוב של הבלוג. אכן, רק ההישארות שלנו עשויה להיות תלויה בעיצוב. אם כי... לא סביר שמישהו ייכנס שוב ושוב לקרוא תוכן משעמם, רק בגלל שהעיצוב יפיפה. להבריח, זה כבר משהו אחר. אני אישית מעדיפה בלוגים שהרשומות בהן תופסות את המקום המרכזי. מעדיפה בלוגים שלא משתמשים ב"המשך>>>" כדי להגיע לרשומה אלא נותנים לי לראות את כל הרשומה, והכי אני שונאת (ומדירה רגליי) מבלוגים בהם יש מעט מאד רשומות בדף והמסביב תופס המון מקום. זה בעיני לא בלוג אלא home page. בסדר, קלטתי, קראתי אותו בפעם הראשונה שבאתי, עכשיו תנו להנות מהבלוג - שזה החלק המשתנה, הרשומות. מאד ברור שגם כשאני מתייחסת לעיצוב, חשוב לי עיצוב התוכן (ה-layout) הרבה יותר מהצבעים או התמונות. וממילא אני בסוף אברח בגלל רמת הכתיבה... מה שכן, ההתפעמות שאחזה בי בפעם הראשונה שנכנסתי לבלוג הבית וראיתי את הרקע הכחול המרהיב, הביאה אותי מיד לאמץ את העיצוב הזה!

זאת נקודה מעניינת

באמת שאלתי את עצמי: רוב האנשים אוהבים הרבה טקסט מסביב לרשומות או דווקא סולדים מזה? אני בבלוג החדש החלטתי ללכת על עיצוב פשוט, עם מעט מאד בלבולי שכל בצדדים. בינתיים אנשים אומרים לי שהם מעדיפים ככה...

מה את בעצם אומרת פה?

"הרבה יותר מהצבעים או התמונות. וממילא אני בסוף אברח בגלל רמת הכתיבה..." לאף אחד אין "רמת כתיבה" לטעמך?

פגעסוס

Well-known member
יש תמיד מצב

שנעבור מאחורי מישהו שקורא בבלוג ונראה את העיצוב שימשוך אותנו P-:

ע ל ו מ ה

New member
וואללה!

חייבים להוסיף חיפוש לפי עיצוב! "ראיתי אתמול בלוג עם רקע ירוק ותמונה של חתול", Search!

NorthernStar

New member
הבלוג שלי לא בתפוז

אלא ב"בלוגר" לגוגל. יש שם אפשרויות לעריכה, בעיקר לבחירת THEME. יותר מתקדם מתפוז, אבל עדיין, לא חבל לבזבז את הקורסים בפוטו\פיינט שופ? לפחות אני יכולה להכניס תמונות לפוסטים בודדים...

הלוואי שתיהיה כזאת אפשרות.

ואני לא מבין את אלה שיעדיפו לקחת דברים מוכנים, או להשאר עם העיצובים של תפוז. אני הייתי רוצה לעצב את הבלוג שייחד אותי מהאחרים. ואני בטוח שכל אחד רוצה שהבלוג שלו יהיה שונה מהאחרים. לכל הבלוגים יש את אותם רשימות, עם אותן כותרות קבועות, לכל דבר יש קוביה משלו.. הכל מקובע לפי החוקים שקבעו תפוז. זה שהעיצוב יוצא יפה זה דבר אחר, אני חושב שבכל זאת יותר כיף שהבלוג מעוצב בפני עצמו.

אני גם לא הבנתי למה ../images/Emo3.gif

פעם אמרתי לשרוט שקוראים לי מתושלח בן אפריים אלחנן או משהו... כנראה מתי זה קיצור של מתושלח. אני צודק ששי?

למעלה