רק אני בדיכאון פתאום?

M e n s R e a

New member
רק אני בדיכאון פתאום?

אין עכשיו הופעה של מגהדת' באופק. וכבר פעם שניה שאני מקבל את ההרגשה הזו, הפעם הראשונה הייתה ב-99. זה מה שקורה כשאתה מעריץ להקה, מחכה שנה/כמה שנים לראות אותה, ואז פתאום נגמרת ההופעה. ואין לי יותר מדי להקות גם שאני מעריץ, פסטיבל דיסטורשן למשל לא אומר לי כלום. אז אין ממש גם למה לחכות. באסה.

maog

New member
חח, בדיוק אני מדברת עכשיו עם חברה שלי על

הדיכאון XD והחשק לחזור לאתמול

recoil

New member
גם אני ככה

בדיוק על זה חשבתי לפני כמה דקות .. ההרגשה של זהו, הם הלכו ולא נראה שהם יגיעו עוד פעם .. אבל עוד כמה ימים זה בטח יעבור ואז אני ירגיש אחרת

זונע

New member
אני עדיין בהיי מההופעה

עוד יומיים אני אהיה במצב שלך

זונע

New member
טוב עכשו אני שומע את הסטליסט מההופעה

וזה מדכא אחושרמוטה...

גם אני ככה

זה כזה חרא...אני שומע במערכת את וושינגטון איז נקס, ונוור ווק אלון, וא טו לה מונד, ואני כ"כ רוצה אתמול!! זהו, זה עבר. היום שחיכיתי לו חודשיים עם כרטיס ביד עבר. עכשיו משהו חסר.

M e n s R e a

New member
ועוד יותר גרוע זה

שאחרי שהסטונז הודיעו שלא יגיעו לארץ כנראה, הלהקה היחידה שאולי תגיע ומעניינת אותי איכשהו זה פלסיבו, וגם זה בערבון מוגבל.

M e n s R e a

New member
אני רואה מהתגובות שלכם שזה אשכרה תופעה

כמו שביזות יום א', יש גם דיכאון של יום אחרי ההופעה

זה לא קורה אחרי סתם הופעות,

רק אחרי הופעה של מגהדת'... כי אתה יודע, עוד כמה הזדמנויות כבר יהיו לראות אותם בארץ?!

M e n s R e a

New member
מבחינתי זה אחרי הופעות של להקות שאני ממש אוהב

מגהדת' היא אחת הבודדות. שאני ממש מכיר את כל השירים (או לפחות את רובם, כי יש כאלה שאני לא שומע).

StaffordshirE

New member
תמנע מההרגשה הזאת... פשוט תאמר לעצמך

שלפחות היית בהופעה של הלהקה ושבעוד 10 שנים בני 18 ישאלו אותך "מה היית בהופעה של מגהדת' ?!" למרות שלך תדע... אולי נזכה לראות את החבר'ה שוב אחרי הופעה כמו אתמול

JumpInTheFire

New member
לא רק אתה :/

כ"כ בא לי לחזור לאתמול.. כל להקה אחרת שאני חושבת על הופעה שלה לא תרגש אותי לחשוב על ההופעה אתמול.. ומגהדת' היא לא האהובה עלי (בין האהובות, אבל לא מס' 1) והצום הזה לא זז!!

Dude זאת רק הופעה

אם אתה באמת מדוכא כדאי לך להפתח מוזיקלית יותר
אני חושב שרק כי פספסתי מגהדת' בחינם אני הולך עכשיו לכל הופעה של להקה מחו"ל...מסתמן שהדבר הבא זה פסטיבל דיסטורשן וזה לפנים, אז בריטני ואז נייטוויש ואז מה שיהיה, לא חסר

זונע

New member
אבל כפיר, זה יותר מסתם הופעה!

זה מגהדת'...זה אגדה וזאת הייתה הופעה מטורפת פשוט.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שאמרתי בהודעה הקודמת

רק בקצרה. מגהדת' זו לא כל להקה.

אם אתה מסתכל על זה כך....

אם היית אבל נותן לי שם את טסטאמנט (שלא היית קורא להם אגדה בטח) ועשירית מהקהל (או לחילופין פי 10 מהקהל) הייתי נהנה באותה מידה

למעלה