רק אני בדיכאון פתאום?

זונע

New member
אתה זה אתה

עובדה שבארץ יש יותר קהל למגהדת' מאשר לטסטאמנט...

ויש יותר קבל לטסטמנט מלהייטבריד

שאגב, אני יותר אוהב את בהמות' מאת הייטבריד ונהנתי בהופעה של הייטבריד יותר.... כי בשתיהן הייתי שורה ראשונה ובהייטבריד היה לי אויר לנשום וזה היה הרבה יותר כיף כשאתה לא נמעך ועדיין שורה ראשונה.....שלא לדבר על זה שהורקור חיממו
מסקנה- לא קשור כמה קהל יש ללהקה בארץ, הכל תלוי בך

זונע

New member
נו ברור

בלי קשר אני אומר פשוט, עובדה שהרבה יותר היו מעדיפים ללכת להופעה של מגהדת' מאשר להופעה של טסטמנט.

M e n s R e a

New member
שמע, אני מנסה להקות חדשות מדי פעם

ככה הכרתי את The who יחסית לא מזמן, מהמלצה בפורום, וזו אחלה להקה. שלא לדבר על זה שלפני שנה בקושי שמעתי מגהדת', ובעיקר בזכות שלומי פה אני חולה עליהם עכשיו. אבל תכל'ס-לא כל דבר מלהיב אותי, ומעט להקות יגרמו לי להתלהב כמו אתמול. אבל ממש בודדות. יש ללכת להופעה של להקה שנחמד לך לשמוע אותה, ויש ללכת להופעה של להקה שאתה ממש ממש אוהב. לדעתי אחרי הופעה של להקה מהסוג השני אתה נהיה מבואס.

זה נכון

ואני יודע שאתה מנסה להקות חדשות, כמו כולנו ועל כל פנים הלהקות שאני ממש ממש אוהב הן: בהמות' מטאליקה הורקור אוביטוארי וכל מה שמתחת לזה אני אוהב באותה מידה בלי קשר לאם אני שומע יותר או פחות. הייתי בהופעות של 2 מה-4 וההרגשה לא שונה בשבילי מלהיות בהופעה של להקה אחרת שאני גם אוהב (אין להקות *לא של פוזרים* שאני לא אוהב אחרי ששמעתי כמה וכמה שמיעות)... אני גם שמתי לב שהמעט להקות שיגרמו לך להתלהב כמו אתמול הן להקות ישנות בלבד, נסה גם כאלה עם אלבומים שיצאו לאחרונה (וקמו אחרי 1990) ואולי תוכל לתפוס אותן בהופעה
אבל מה אני שח, אתה איש של האסכולה הישנה של הרוק

recoil

New member
הלך לי החשק לנסות להקות חדשות ..

אני יודע ששום חומר לא ישתווה לחומר של מגהדת' . אולי אני אלך על ה 2 הנותרות ב 4 הגדולות של הת'ראש, הלא הן סלייר ואנת'רקס (מגהדת' ומטאליקה כבר אין מה לחדש).

M e n s R e a

New member
ניסיתי את סלייר

לא מספיק שירים יפים. לא מספיק יופי בשירים שאמורים להיות הכי טובים שלהם. לדעתי.

JumpInTheFire

New member
באמת לא משהו, אל תתאמץ

תנסה את פנתרה, יש מצב שתאהב כמה מהחומרים שלהם (אבל לא תזכה לראות אותם בלייב)

M e n s R e a

New member
מכיר כמה שירים שלהם

מה שכן, בקשר לסלייר, אם היה להם עוד כמה שירים בסגנון South of heaven, היה על מה לדבר.

NYMets Man

New member
כפיר, זה אחרת

מדובר פה בדייב הבנאדם הכי קודר בעולם המטאל שכשאתה הולך להופעה שלו אין לך מושג אם הוא יזרוק ת'גיטרה באמצע וילך וכשהבנאדם אומר לך כמה הוא אוהב אותך, ואת העם שלך, וכמה אתם דומים מבחינתו, ושהוא עושה כזה סט ליסט ארוך שהוא לא עשה עד עכשיו (18 שירים) אז זה גורם לך לרגשות כאלה שאתה לא מרגיש בהופעה רגילה (כי הוא לא כמו כל האמנים האחרים שאומרים לכולם שהם אוהבים אותם ולא מתכוונים לזה... ראיתי מלא הופעות של מגהדת' שהוא פשוט שם זין על הקהל, כי זה דייב... זה לא היה ככה שלשום)

recoil

New member
צודק בכל מילה

באף הופעה לא ראיתי שהוא ככה דיבר עם הקהל ואמר להם: "אנחנו (מגהדת') ואתם, זה הרבה מעבר למה שאתם חושבים שזה", "ואמרתי להם, אם לא ניגנתם לקהל ההבי מטאל בתל-אביב - לא תבינו לעולם". חוצמיזה, כל הקטע עם זה שהוא הבטיח לחזור, והוא חזר ... זה מראה משהו.

StaffordshirE

New member
במשפט הראשון הוא התכוון

"אנחנו ואתם הרבה יותר דומים ממה שאתם חושבים.."

לא רק אתה

גם אני, במשך כל החמישה חודשים האלה אז היהמשו לחכות ולצפות לו ושיגיע, היתה מטרה כזו. ועכשיו אין, אין עוד להקה שאני ממש אוהב שאומרים שהם יבואו. ואני כ"כ התרגשתי וזה עבר מהר והיו שירים שלא הייתי הכי מרוכז בהם בגלל שרציתי להיות שורה ראשונה ופילסתי את דרכי. בא לי שהם יבואו שוב!!! או הם או מטאליקה. אני ממש מקווה שמגה יבואו שוב, היה לי ממש כיף ובא לי עוד הופעה כזו, וזו גם ההופעת מטאל הראשונה שלי, ככה שבמקום לבוא עם נסיון ולהנות ישר, למדתי חלק מהדברים על חשובן השירים הראשונים ואנימרגיש פספוס..

Gtr player

New member
אחרי ההופעה של פרידמן כמעט ולקחתי פרוזאק..

אבל היום אני שונא אותו חח

למעלה