רק אני לא סובלת את כל השינויים המיותרים האלה?

רק אני לא סובלת את כל השינויים המיותרים האלה?

הוצאתם לי את כל הפואנטה מהתגיות, תודה רבה !!!
מי שהזיז את הגבינ.. את התגיות למטה, הרחק מהפוסט, פשוט הראה חוסר התמצאות תמוהה במה שהולך בבלוגים רבים בתפוז. גם את ההפניה אפשר היה להשאיר במקומה, למרות שזה פחות קריטי. נראה לי שעכשיו יהיה יותר קל לפספס הפניות. בכלל נראה לי שכל הסידור החדש הזה של התגיות, ההפניות וחלון התגובה סתם גורם למראה של אי-סדר והוא לא אסתטי. לא חייבים לשנות רק בשביל לשנות.

Your sweet87

New member
את יכולה להסיר את התגיות מהבלוג שלך

ולהחליפה למשהו אחר כמו שאני עשיתי אצלי.

avocumber

New member
החלון הקבוע של הוספת תגובה ממש מבלבל

הרבה בלוגרים שרוצים לכתוב תגובה לתגובה של מישהו לרשומה שלהם, מתבלבלים וכותבים אותה שם, ומי שסימן לקבל מסר על תגובות לתגובתו- לא מקבל מסר, למרות שהגיבו (רק לא במקום הנכון). ואני יכולה להבין אותם, החלון הזה כזה קורץ ובולט, והוא כבר מוכן, רק מחכה שיכתבו בו. "הוספת תגובה לתגובה" הוא שם, רחוק, בצד שמאל... מי מסתכל לשם בכלל? שלא לדבר על להגיע לשם. הסמן של העכבר כבר מתייאש באמצע הדרך. (בסדר, אז אולי לא צריך להגזים ובסוף הם יתרגלו, אבל זה מעצבן אותי.)

נכון, אבל למה להתרגל?

יש להניח שבלוגרים או קוראים חדשים שנכנסו אחרי השינויים, יקבלו את עניין התגיות, ההפניות וחלון התגובה הפתוח כמו שהוא ולא יבינו מה מוזר בזה, וגם יש להניח שבסופו של דבר כולנו נתרגל לחלון התגובה הזה והבילבול יפחת. אבל אני עדיין חושבת שהשינויים האלה מיותרים כי הם פשוט לא מוסיפים ולא מקלים על שום דבר, ובחלקם הם אפילו גורעים. עכשיו לא יותר נוח ממקודם. גם אם חלון התגובה כבר פתוח, הוא פשוט תקוע שם, בצורה לא יפה. התגיות הן אי שם למטה, בלי שום קשר לפוסט אליו הן אמורות להיות משוייכות (חסל סדר התגיות היצירתיות שלי, עכשיו כבר אין טעם) ולגבי ההפניות, נראה לי שעכשיו יהיה קל לפספס אותן בכלל, אם לא זוכרים לגלול למטה לבדוק. בכל אופן, נראה לי שאני בדעת מיעוט פה וגם מתפוז לא טורחים לענות ובטח ובטח שלא ישנו את זה חזרה. אז עצבים נעימים והתרגלות חביבה.

Bezalel P

New member
מי שלא מתקדם נשאר מאחור.

אנחנו רוצים לפתח ולחדש את הבלוגיה כדי שימשיך להיות כאן מעניין ומהנה. צר לי לאכזב, אך אנחנו לא נפסיק לשנות ולחדש רק כי יש אנשים שקשה להם עם שינויים.

דוגמה יפה

של מענה לא לעניין. אם היה לי רק קשה עם שינויים, הייתי סותמת את הפה וסובלת בשקט. אולי זה לא נראה ככה, אבל אני לא בן אדם שעולה על באריקדות בשביל כל דבר, או בכלל. לא הבנתי לאן התקדמתם. השינויים הם קוסמטיים בלבד ואינם מוסיפים כלום וגם אם שינויים קוסמטיים הם השינוי שצריך, במקרה זה, נראה שהם פשוט לא במקום. גם אני יכולה לענות שלא תמיד חייבים לשנות רק בשביל להראות שמזיזים דברים (תרתי משמע).

Bezalel P

New member
אנחנו עובדים גם על שינויים עיצוביים

(קוסמטיים כלשונך) שהם חשובים בפני עצמם, וגם על שינויים מהותיים. פעמים רבות הם הולכים במקביל ואחד לא סותר את השני. נכון לעכשיו אנחנו דיי מרוצים מהשינויים האחרונים. אבל אם במשך הזמן יסתבר שעשינו שגיאות, לא נתעקש על דברים שגורמים יותר נזק מתועלת.

אני אגיד לך, למשל, מה אני הייתי עושה

ובזה נגמר: את התגיות הייתי משאירה כמו שהן, עם המילה "תגיות" הכתומה, במקום שהיא הייתה (כלומר לא הייתי משנה כלום). את ההפניה הייתי משאירה איפה שהיא היתה (למעלה), רק בצורה שהיא עכשיו, כי פה השינוי באמת מוסיף. וחלון התגובה הפתוח, שאולי יותר נוח (אנשים יתגברו על הבילבול בסופו של דבר), אבל פחות יפה, הייתי שוקלת אם להשאיר על כנו, לטובת הנוחות, או לטובת האסטתיות אולי עדיף היה לסגור לשורה אחת (אותה שורה של "הוספת תגובה ראשית חדשה" זה בסדר גמור), אולי טיפה יותר גדולה ובולטת, שלוחצים עליה והיא נפתחת. זהו, לא כזה ביג דיל, נכון? גם שינוי וגם בצורה יפה ונוחה.

avocumber

New member
אולי לא לזה התכוון המשורר, אבל...

כמו החתולה יש עוד בלוגרים שהתגיות הן חלק מהרשומות שלהם, והמיקום החדש שלהן לא רק שהוא לא מאפשר כתיבת רשומות כאלה בעתיד, הוא גם הורס את הקטע של אלה הקיימות. יש לנו אפשרות לקבוע איפה תהיה הפרסומת; למה אין לנו אפשרות לקבוע איפה אנחנו רוצים לשים את התגיות? ולמה ככה בכלל? חלק מהשימושיות של התגיות זה שהן מופיעות בסוף הרשומה ואפשר בסיום הקריאה ללחוץ על תגית מעניינת. נראה לי שרוב האנשים לא יילכו לחפש אותן, אבל אם הן כבר שם, קורצות ומבקשות להילחץ, הם ילחצו על איזו תגית או שתיים. אולי יש איזה שיקול אחר... האירו את עיניי!

Sefy

New member
בדיוק התשובה הדיקטטורית שציפיתי לה

בקיצר, שכל הוותיקים יתחילו לגבות את הבלוגים שלהם ויעברו לבלוגלי, שם לפחות לא כופים דברים כמו דיקטטור על כולם אלא נותנים אופציה. ממש מעניין ומהנה ,אולי בעיני עצמכם בלבד. אבל אני חוץ מתלונות של הרבה בלוגרים על כמה שהשינויים האלו לא במקום, לא רואה הרבה שנהנים מהם. אין לי בעיה עם שינויים כל זמן שהם במקום והם לא נעשים בכפיה, אתם מעדיפים לחשוב שאתם מיקרוסופט ואתם תגלו די מהר שאתם רחוק מזה. אז כמו שאומרים: בוז לתפוז

Bezalel P

New member
בעניין התגיות היצירתיות

התגיות לא אמורות להיות במה ליצירתיות, בשביל זה יש רשומה שלמה. התגיות הן מילות חיפוש שנועדו לקשר בין רשומות שונות בעלות נושאי מפתח זהים. כאשר בלוגרים כותבים תגית יצירתיות או משפטים שלמים בתור תגיות, התגיות לא ממלאות את תפקידן. הרעיון הוא להשתמיש במילות מפתח מדויקות שבהן גולשים ישתמשו לחיפוש תוכן בנושא הרשומה.

איאון

New member
ואני רואה את המיקום שלהם כרגע

כיותר בעייתי.. לפעמים, לא מעניינות אותי לקרוא את התגובות, אני קוראת את הפוסט והולכת לתגיות, אם נושא הפוסט מעניין אני אלחץ על התגיות.. כרגע, שכהן ממוקמות בתחתית הדף, אני צריכה לגולל את כל התגובות כדי להגיע אליהן, זה קצת מפספס את מטרתן אני חושבת, להיות גלויות ומשומשות.. (בעיקר בפוסט עם המון תגובות).. חושבת שהמיקום הקודם שלהן, מתחת לפוסט ישר, עדיף. לגבי שאר השינויים, בכל הנוגע לתגובות אני מוצאת אותן נוחות! תדוה!

Bezalel P

New member
כתוב באותיות שחורות ובולטות

"הוספת תגובה ראשית חדשה". כמו שאנשים לומדים איך שרשורים עובדים בפורום, ומה ההבדל בין הוספת תגובה להודעה ובין שליחת הודעה חדשה, כך בדיוק עובדות גם התגובות בבלוג. אני לא רואה את הבעייה כאן מעבר להתנגדות עקרונית לשינויים.

mary lou

New member
פשוט, זה סתם מכוער

גם בפורומים לא תקוע לך חלון גדול ולא קשור באמצע... גם אם אנשים יתרגלו לשימוש, זה עדיין ריבוע מרגיז שמאריך את הדף.

ע ל ו מ ה

New member
הגישה הזו כבר מזמן לא עובדת

הקהל אינו טיפש, ולענות ש"כתוב שחור על גבי לבן" זו התשובה הלא נכונה. חלק מהשינויים שעשיתם הם קוסמטיים, ואפילו ככאלה הם משפרים כי אסתטיקה חשובה. חלק מהשינויים שעשיתם הם מהותיים, וראוי בהחלט להאזין לקהל ולראות מה קורה. תגובות של "אני לא אוהב את השינוי" הם תגובות שאפשר להתעלם מהם בימים הראשונים כי עם הזמן יתרגלו. אבל שוב ושוב אתם מקבלים תגובות מהותיות:
אנשים מפספסים ומגיבים תגובה ראשית במקום תגובה לתגובה. בסדר, תגיד שהם טפשים, אבל זו עובדה. וזה גורר לפחות שני דברים לא טובים:
מי שהם רצו להגיב לו לא קיבל הודעה שהגיבו לו, כי הם טעו והגיבו לא משורשר
יש יותר תגובות ראשיות ולכן התחרות על סערת הטוקבקים נעשית מעוותת.
וזה אפילו בלי לספור את העובדה שהדיון נעשה קשה למעקב.
התגיות שמהוות חלק בלתי נפרד מהרשומה - ומאפשרות להעביר מסר ביחד עם הרשומה - ברחו להן למקום מרוחק. אי אפשר להמשיך ולנפנף את הביקורות האלה ב"אתם מקובעים" ו"כתוב שחור על גבי לבן". תוכיחו שאתם לא סתם מזיזים דברים, אלא גם קשובים, וגם פועלים בהגיון. יש לכם פה ים של תגובות מאנשים ראויים.

על התנגדות לשינויים...

נו באמת..... באזל היקר.... יש שינויים לא טובים, מה לעשות? לבטל, להודות בטעות ולמחוק כמה שורות של קוד. בניגוד לאחרים, אני יודע שזה לא תלוי בך ולכן אני מצטרף לבחורות שמעלי בבקשה פשוט לשנות חזרה. כשזה הגיוני זה טוב. כשזה טיפשי זה רע. בכל מקרה, ההתנסחות שלך זה רע. לכתוב לאנשים שהם גרועים בלהשתנות, זה רע. עכשיו, תתנצל ותעביר את ההודעה הלאה, למי שיכול לשנות. תודה, ירון

siv30

New member
בחלק מהעיצובים החלון לא מופיע

רק ב- freestyle אם אני לא טועה.

למעלה