רק אני לא סובלת את כל השינויים המיותרים האלה?

דיטי

New member
מגיבה לפה

לא מצליחה להגיב להודעה שלך שכתוב בה שזה כתוב. מה זה משנה שזה כתוב, אם זה לא עובד? אנשים מתבלבלים עם זה - זה מה שמשנה.

ע ל ו מ ה

New member
אפשר הסבר, במקום התנצלות?

מה היה השיקול להוסיף את החלון. האם נערכו סקרים כדי לוודא שזה תורם? האם נערכו מדידות כדי לבדוק את ההשפעה? משהו? סתם להתעלם מדעת הגולשים ולהתנצל, זה מאד לא מקצועי.

Bezalel P

New member
תודה על חוות הדעת בנוגע למקצועיותי

אכן, אנחנו חושבים שחלון התגובה בצורתו הנוכחית תורם, וכן יש לנו נתונים המגבים את המחשבה הזאת.

Sefy

New member
מי זה "אנחנו" ואיפה בדיוק הנתונים האלו?

כי בינתיים אני ממש לא ה-י-ח-י-ד שמתלונן, אז אתה יכול לרדת מאשמת "לא רוצה שינויים" שלך. בינתיים הנתונים הפיזיים בשטח מראים שאין כמעט אחד ש"רוצה" את השינוי הזה והוא סתם מעיק ומעצבן והכפיה הדיקטטורית הזו שלכם והחוסר הקשבה לבלוגרים הוא זה שעושה פשוט רע ועל זה כל התלונות ועדיין אתם מסרבים להקשיב. החלון הפתוח הזה מציק, מבלבל ולא במקום, ביחוד כשרוצים לשרשר למישהו. אז למה לעשות דווקא? טעיתם, תחזירו. תעשו סקר בחירה לפחות, תנו לבלוגרים להחליט מה טוב להם ומה לא. למה בכוח כל הזמן להכניס דבר שלא משפר כלום.

suki da yo

New member
השאלה היא מה המטרה שלכם

אם המטרה שלכם היא לסחוט מאנשים עוד תגובות, ואללה, הצלחתם. זה בולט וזה שם, אז אני מניחה שיותר אנשים מגיבים. אבל אם המטרה היא לפעול לטובת הבלוגרים, לשפר את הפורמטים ולעשות אותם נוחים יותר עבורנו, אז לא, לא הצלחתם, וההתעקשות הזו שהדרך שלכם טובה יותר סתם יוצרת תחושה לא טובה אצל הבלוגרים. הרי תפוז כל כך מתגאה בחופש שיש לבלוגרים שלו... אז מה קרה פתאום?

ע ל ו מ ה

New member
לפעול לטובת הבלוגרים ../images/Emo45.gif

תחושה לא טובה אצל הבלוגרים
. יפה סיכמת.

דיטי

New member
מה זה משנה שזה כתוב, אם זה לא עובד?

אנשים מתבלבלים עם זה - זה מה שמשנה.

avocumber

New member
אה, ויש עוד משהו!

כשאני כותבת כותרת של הודעה ולוחצת TAB, אני מצפה להגיע לתוכן ההודעה, ולא לכפתור "שלח". אז אני לא מקלידה בשיטה עיוורת... צריכה להסתכל על המקשים, מה תעשו לי? אז אני כותבת כותרת ומתוך הרגל לוחצת TAB וחושבת שעכשיו אני בתוכן וכותבת לי. ואם אני מספיקה לרצות לעבור שורה ואני לוחצת אנטר לפני שאני מסתכלת על המסך לראות מה קורה שם, ההודעה נשלחת. אבל בלי ההודעה עצמה- רק הכותרת. למה זה טוב?

חהמן

New member
חה!

למה בעצם לא לעשות את כל הדברים האלו מודולריים? תפוז הרי מתגאים בזה שהבלוג שלהם פתוח ככל האפשר לעיצוב המשתמש, אז למה לא לתת למשתמש לקבוע איפה יהיו התגיות שלו, איך יראה חלון התגובה שלו וכדומה. אם אתם מפחדים שזה ייצור קיבוע של התצורה כי בלוגרים לא רוצים להשתנות, אפשר פשוט לשים את ההגדרות החדשות כברירת מחדל, ולתת לעצלנות לעשות את שלה. אם אתם מפחדים מחוסר אחידות במבנה ופורמט בין בלוגים שונים, הרי זה כל הרעיון של WEB 2.0, שאתם כל כך מתגאים בלהיות חלק ממנו. תנו למה שיכול להיות בשליטת משתמש, להיות בשליטת משתמש. הלאה לקיבעון, קדימה למודולריות! אנשי חה! נ.ב. גם אנחנו שמנו לב לטון תקיף במקצת מצד BEZALEL בימים האחרונים. רק רצינו להגיד, BEZALEL, יש כבוד. יש מלא כבוד. תמשיך בעבודה הטובה, רק בבקשה תרכך קצת את הטונים.

Bavmorda

New member
מצטרפת ../images/Emo70.gif

הסידור הקודם של ההפניה מיד מתחת לרשומה נכון יותר מאשר מתחת לכל התגובות. בנוסף, התגיות הרחקו. למה ??? תחזירו בבקשה לסידור הקודם. תודה, BAV.

למעלה