רק אצלנו זה יכול לקרות...

יוסטוס

New member
רק אצלנו זה יכול לקרות...

רק ערבייה ישראלית יכולה לקבל את קולות הצופים ,תארו לכם ישראלית שמתמודדת על התואר במגזר הערבי מי בכלל היה מצביע עבורה...לא היה סיכוי שהישראלית היתה מקבל s.m.s אחד מערבי אחד!!!אז אני לא יודע אים זה טוב ליבכם או הצבעה פוליטית הפוך על הפוך- בחורה יפה היא לא!!!ולא שהשאר היו יפות אבל אפשר היה לבחור במישהי קצת פחות מפחידה ..

rotem bobo

New member
זה לא תחרות על עדה זו תחרות על יופי

אז מה זה משנה אם היא ערבייה או צרקסית או גרוזינית או אנגליהה

adigaline

New member
היי היי בלי צ'רקסים!

צ'רקסים לא קשורים לא אל ערבים ולא אל יהודים!

המונשרי

New member
הייתה כתבה על זה בY -NET

בחירה לא אמינה. תחילה גלית גוטמן הקריאה שמימי קיבלה 33% מקולות הצופים אולם מאוחר יותר " תיקנה" את עצמה... ערוץ 10 לא אמין בעיני יותר לא אצפה בתוכנית הזאת. המשחק מכור מראש שיעשו רייטינג על חשבון אנשים אחרים. יו קן נוט פול אול פיפל אול דה טיים.

צדק777

New member
שערוריה שאין כדוגמתה!

כנראה שמי שהחליט על הזוכה קבל בלתי מספיק בחשבון. מבחינה מתמטית זה לא יתכן שניראל זכתה. בצוות ההפקה כנראה החליטו כבר בהתחלה מי תזכה, ובמהלך התוכנית עשו מאתנו - הצופים - צחוק, ועוד גרמו לנו לבזבז כסף על s.m.s. וטלפונים, כשהיה ברור שלהצבעות שלנו אין שום משמעות. אסור לעבור על זה לסדר היום. זו עבודה בעיניים, ואי אפשר לעשות מכולנו מטומטמים.

נכון באמת עיצבן הקטע הזה!!../images/Emo46.gif

אני בדרך כלל לא מאלה שמצביעים לתוכניות האלה כי אני לא ממש רואה אבל את הדוגמניות ראיתי ומאוד רציתי שאליסיה תנצח כי מגיע לה ואמרתי גם אם לא, זה משפיע הSMSים האלה.. העיקר לקחו תכסף ולא שמו עלינו

יוסטוס

New member
לא אמרתי שהבחירה לא אמינה...

הבעיה שלי זה טוב ליבם של הישראלים ולעשות דווקא הפוך על הפוך..נראה לכם שדוגמנית ישראלית היתה מקבל קול אחד מהמגזר אים היתה מתמודדת שם..?

rotem bobo

New member
אףף

אחד לא חייב אף אחד להצביע לה אני הצבעתי לה כי רציתי לא חייבו אותי.......

rotem bobo

New member
איזה....

איזה שטויות על כל תוכנית שהתוצאות שלה לא מקובלות על כמה אז אנשים אומרים זה מכור אבל זה לא נכוןןןןןן כל מי שאומר את זה זה כי הוא סתםםםם לא יודע מה הוא מדבר תאמינו לי

מרי15

New member
חמוד שלי הגזענות שלך בסוף תחזור

אליך כמו בומרנג... פשוט דוחה

יוסטוס

New member
זאת לא גזענות חח

עים התנהגות כזו של חיה אני לא מבין איך בחרו בה?אפילו במגזר הערבי יש יותר יפות.

מרי15

New member
אם אתה היית ערבי בין יהודים

שמתנכלים לך ומפלים אותך גם אתה היית אגרסיבי... ואין שום קשר ל"יש יותר יפות" אנחנו מדברים פה על גזענות

idanהאחד

New member
שטויותתת

היו הרבה יותר יפות מניראל והיא לא היתה צריכה לזכות וזה לא גזענות ולא שום דבר אחר היא פשוט לא הכי יפה ופתאום כולם מנסים לצאת פה צדקנים ואומרים איך הייתם מרגישים במקומה פשוט שטויות וזה תכנית מכורה התוצאות כבר ידועות סתם מסחרה

מרי15

New member
בשביל אדם צר אופקים זה שטויות

עם כל הכבוד, אתה לא תחליט בשביל אנשים אחרים שכן אהבו את ניראל... אתה יכול לחשוב שכולם מנסים להיות צדקנים אבל זה לא ימנע ממני להביע את דעתי ואם לא הבנת אותי אני לא מדברת על מי שהייתה הכי יפה !! אני מדברת על ההודעות הגזעניות שהופיעו פה מיד עם ההחלטה על הזכייה של ניראל ואם לא טרחת להסתכל אז בבקשה אחד ממשפטי המפתח: "רק בישראל זה יכול לקרות- ערבייה מנצחת בריאלטי" בפעם הבאה שתגיב קודם כל תקרא טוב את ההודעה כי דבריך בכלל לא קשורים לדבריי

למעלה