רק אצלנו זה יכול לקרות...

hilulit1

New member
תעשו טובה בסדר?!

אף אחד לא התנכל לה ולא בתיח. כולם שם (כמעט) היו בכאסח אחת עם השניה. היה אפשר לראות את זה בקטנה בפרק הגמר ביחס של שאר הבנות לנטלי לדוגמא. עד כמה אפשר להצדיק את הלא-צודק? ישראלים חביבים, לא תמיד חייבים ליהיות נחמדים ולסנגר על הערבים. קצת לפתוח עיניים. מספיק עם הנחמדות של הדובוני-איכפת-לי.

מרי15

New member
אני מסכימה שלא צריך לסנגר עליהם

אבל אין סיבה לחפש אותם גם וזה מה שעשו בתוכנית...

hilulit1

New member
לא זכור לי שחיפשו אותה

בגלל המוצא שלה. היא זו שהתחילה עם כל הרגשי נחיתות שלה, מה שגרר אותה לגזענות. היא זו שהבדילה את עצמה ראשונה מכולם. מההתחלה.

The CLaSsiT

New member
אף אחד

אבל אף אחד לא התנקל לה זאת היא שיצרה לעצמה את התדמית הערביה האומללה והמסכנה שכולן רוצות להפיל ולהדיח אותה יאללה... היא חיפשה את זה, היא חיפשה את הצומת לב הזה גם כשלא הייתה שם גזענות(מהתחלה) היא התלוננה על גזענות כלפיה מה שלא היה נכון. אבל - היא יפה יפה עם אופי חרא.

rotem bobo

New member
אני מסכימה איתךך

פשוט גועל נפש בגלל אנשים כמוך הייתה שואה

adigaline

New member
טוב סתמו ניצחה ה"ערביה"

הכניסה לכם! שורה תחתונה ניצחה !!לכל הגזענים!!!! לא טוב לכם? תאבדו ! התוצאה עדיין לא תשתנה

rotem bobo

New member
למה?

למה צריך לקרוא לה ''ערביה '' מה היא סוג של חיה או משהו הלו היא בנאדם כמו כולם מה יש לכם אנשים??

אבל היא ישראלית!!!!

היא ערביה מוסלמית ישראלית שגדלה וחונכה בארץ. רק שהיא מאמניה באל אחר, והמנהגים שלה שונים. כשאת אומרת "לא היה סיכוי שהישראלית הייתה..." היית צריכה לכתוב יהודיה.

rotem bobo

New member
אז ככה

ניראל לא מפחידה היא מהממת למה לא אמרתם כלום שהיו שנים שמלכת היופי הייתה רוסיה אהה???? ג-ז-ע-נ-ו-ת-!!!!!!!!!!!1

k e r e n m

New member
המצב הרבה יותר גרוע

מילא ערביה..אבל הבחורה לא עמדה בשום שלב בקרטריוניים בתוכנית-וזה מאוד תמוהה בעיניי ובטח לא אמין.. היא לא הסתדרה עם הקולגות שלה קיללה ורבה עם כל אחת,את "מבחן" הפרסומת היא לא עברה,כל צילום שלה לווה בפרובוקציות שלא מתאים לה "ככה וככה" כי בבית שלה לא יאהבו את זה... אז איפה היא התאימה כדוגמנית לעזאזל???
בקיצור מישהו בהפקה הערים עליכם הצופים וחיפש רייטינג ולא התייחס לקולותיכם-ועל הרמייה הזו אסור לעבור לסדר היום..אבל זה לא חדש היה לזה כבר תקדים בדמותה של "מלכת היופי" רנא רסלאן
..עצוב ביותר מה שקורה בתוכניות הריאליטי העלובות האלה..

למעלה