וולקאם בק!! התגעגעתי לסגנון העדין שלך. מצטרפת להמלצה של לי לגבי החלק העליון. איפה טיילת??
S shmickey New member 17/9/15 #19 וולקאם בק!! התגעגעתי לסגנון העדין שלך. מצטרפת להמלצה של לי לגבי החלק העליון. איפה טיילת??
H Happy Goth New member 18/9/15 #29 אני איתך, גמני אוהבת שמחה שהחלפת לסנדלי זהב והחצאית הזו נראית ממש נוחה ופונקציונאלית, כזו שתלווה אותך לאורך עונות איפה טיילת? מה עשית?
אני איתך, גמני אוהבת שמחה שהחלפת לסנדלי זהב והחצאית הזו נראית ממש נוחה ופונקציונאלית, כזו שתלווה אותך לאורך עונות איפה טיילת? מה עשית?
B bell1100101 New member 18/9/15 #35 חצאית מתרחבת זה היא כיףףף את התחרה הוספתי לבד אבל חושבת אולי להצייד בעוד חצאית חלקה שיהיה לחורף.   הייתי בטיול בארצות הברית
חצאית מתרחבת זה היא כיףףף את התחרה הוספתי לבד אבל חושבת אולי להצייד בעוד חצאית חלקה שיהיה לחורף.   הייתי בטיול בארצות הברית
S shmickey New member 17/9/15 #20 רוזה.... מה יהיה?? אני רוצה את כל הלוקים שאת מעלה מאיפה הנעליים המושלמות האלה?
R Rosie52 New member 17/9/15 #21 +- 270 ש"ח (דמי משלוח עליהם) והן שלך מצאתי אותן כאן: [URL]http://www.solesociety.com/jenn-navy-multi.html?pid=133970[/URL] רוזי
+- 270 ש"ח (דמי משלוח עליהם) והן שלך מצאתי אותן כאן: [URL]http://www.solesociety.com/jenn-navy-multi.html?pid=133970[/URL] רוזי
D Dr T noki New member 18/9/15 #27 אחלה שילוב שבחיים לא הייתי חושבת עליו הנעליים מגניבות. יש לי ז׳קט ג׳ינס כזה, אין לי חצאית בצבע הזה אבל יש לי מכנסיים בול בצבע הזה. חולצה לבנה תחרתית כלשהי יש לי.
אחלה שילוב שבחיים לא הייתי חושבת עליו הנעליים מגניבות. יש לי ז׳קט ג׳ינס כזה, אין לי חצאית בצבע הזה אבל יש לי מכנסיים בול בצבע הזה. חולצה לבנה תחרתית כלשהי יש לי.
R Rosie52 New member 18/9/15 #31 החצאית מתוך הקולקציה של Tara Jarmon הבעיה שהיא אאוט אוף סטוק עכשיו. המחיר המלא שלה היה 305 ש"ח אבל היא היתה בסייל מטורף מערב ראש השנה ב 85 ש"ח והבוקר כשראיתי ששאלת עליה ובדקתי היא כבר אאוט אוף סטוק. רוזי
החצאית מתוך הקולקציה של Tara Jarmon הבעיה שהיא אאוט אוף סטוק עכשיו. המחיר המלא שלה היה 305 ש"ח אבל היא היתה בסייל מטורף מערב ראש השנה ב 85 ש"ח והבוקר כשראיתי ששאלת עליה ובדקתי היא כבר אאוט אוף סטוק. רוזי
R Rosie52 New member 18/9/15 #41 באתר ששמיקי חיברה אותי אליו שמאפשר לי לבנות אאוטפיטס [URL]http://www.polyvore.com/[/URL] כל פריט שמישהיא מעלה וסימנת אותו ב (וכל מה שאת מעלה) זמינים בעבורך בשביל להשתמש ליצירת לוק וכמובן כל פעם שיש מבצע באיזו שהיא חנות און ליין את מקבלת על כך אי מייל. לא שמרתי את האי מייל כי לא תכננתי לקנות אז לא זוכרת היכן היה המבצע. רוזי
באתר ששמיקי חיברה אותי אליו שמאפשר לי לבנות אאוטפיטס [URL]http://www.polyvore.com/[/URL] כל פריט שמישהיא מעלה וסימנת אותו ב (וכל מה שאת מעלה) זמינים בעבורך בשביל להשתמש ליצירת לוק וכמובן כל פעם שיש מבצע באיזו שהיא חנות און ליין את מקבלת על כך אי מייל. לא שמרתי את האי מייל כי לא תכננתי לקנות אז לא זוכרת היכן היה המבצע. רוזי
R Rosie52 New member 18/9/15 #33 בהחלט יכול להשתלב נהדר עם מכנסיים עדיף רק לדעתי כדאי שהאורך יהיה כזה שיחשוף מעט את השוק (נגיד 12 - 10 ס"מ מעל מפרק הקרסול). ערכתי כאן דוגמית בשבילך ד"ר (לא דייקתי אבל רק לתת תחושה של דגם אחד של מכנסיים עם הנעליים). רוזי
בהחלט יכול להשתלב נהדר עם מכנסיים עדיף רק לדעתי כדאי שהאורך יהיה כזה שיחשוף מעט את השוק (נגיד 12 - 10 ס"מ מעל מפרק הקרסול). ערכתי כאן דוגמית בשבילך ד"ר (לא דייקתי אבל רק לתת תחושה של דגם אחד של מכנסיים עם הנעליים). רוזי
D Dr T noki New member 18/9/15 #40 תודה! נראה מעולה רק שהמכנסיים שלי הם סוג של סקיני, אורך מלא, לא מתאים להן להיות אורך כזה. ממש מגניבה היכולת שלך לשלב שילובים כאלו.
תודה! נראה מעולה רק שהמכנסיים שלי הם סוג של סקיני, אורך מלא, לא מתאים להן להיות אורך כזה. ממש מגניבה היכולת שלך לשלב שילובים כאלו.
R Rosie52 New member 18/9/15 #42 עם מכנסיים שמגיעות עד הקרסול..... לדעתי זה בהחלט יכול לעבוד נהדר אבל לא עם הנעליים הספציפיות האלו שיש להן "קטע" שיוצר את ה- focal point רוזי
עם מכנסיים שמגיעות עד הקרסול..... לדעתי זה בהחלט יכול לעבוד נהדר אבל לא עם הנעליים הספציפיות האלו שיש להן "קטע" שיוצר את ה- focal point רוזי
H Happy Goth New member 18/9/15 #30 חחחח רגל קרושה במשפחה שלי קוראים לזה פיס נוגי בעעעעעע מה שהכי עשה לי סלטה בבטן והתרחבות של הלב זה הנעליים מ-ו-ש-ל-מ-ו-ת!!! וגם החצאית, אח החצאית!!!!!!
חחחח רגל קרושה במשפחה שלי קוראים לזה פיס נוגי בעעעעעע מה שהכי עשה לי סלטה בבטן והתרחבות של הלב זה הנעליים מ-ו-ש-ל-מ-ו-ת!!! וגם החצאית, אח החצאית!!!!!!