"רק את" היא המחליפה של באהבה אין חוקים

"רק את" היא המחליפה של באהבה אין חוקים

Tenias que ser tu

בכיכובם אריאדנה דיאז, אנדרס פלסיוס וגרטל ולדז.

בפעם ראשונה ואחרונה נזכה לראות טלנובלה בהפקתה של מפט אצלנו

faery18

New member
טוב לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל זה...מעולה!:)

אחרי שפרסמו את הברזילאית החדשה העדפתי כבר שבנות הירח תגיע מאוחר יותר(ויש עדיין סיכוי)כי אין לי זמן לצפות בשתיהן, והברזילאית עושה רושם ממש טוב. עכשיו ויוה פתרו לי את הבעיה ככה שאני בטוח הולכת לצפות בשוד הגדול!

לגבי הנובלה של אריאדנה לא היו לי לבטים בכלל אחרי השטויות שהיא פרסמה נגדינו וכל הצדקנות והצביעות שלה. ממש ירד לי ממנה כבן אדם וממש לא בא לי לראות אותה עכשיו כל יום על המסך שלי

אגב נראה שויוה שכחו שהיא שיחקה גם באסטלה או שסתם לא היה להם כח לציין את זה

ויש לי חשד שפדרו מורנו(איניאקי מאנה כפול שלוש) שונא ישראל

כשהיה וידאו צ'אט בצילומים של אנה כפול שלוש מסרתי ד"ש מישראל והמנחה התלהבה שיש מישהי מישראל אבל השחקן שהיה לידה כששמע ישראל היה אדיש ובשאר הד"שים האחרים לא מישראל הוא הגיב. בכל זאת ראיתי אנה כפול שלוש ולא פיספסתי אף פרק. כמובן רמירו פומזוני ששמע את הד"ש שלי הוא דווקא כן התלהב ושלח בחזרה וגם יצא שהגבתי לו באינסטגרם כמה פעמים והוא עשה לי לייק. ולמרות זאת הוא שחקן חלש.
ברן סאאת, כוכבת טורקית שכידוע הגיע לרמאללה ולא רצתה לדרוך באדמת ישראל וכבר אמרו שהיא אנטישמית היא בעיניי שחקנית מוכשרת ואהבתי את המשחק שלה בפטמגול ואם היו מביאים את הנקמה הייתי שוקלת לראות.
&nbsp
חורחה סלינס למשל זה סיפור אחר. הוא די חש את עצמו אחרי איך שדיבר אל פאולינה גוטו בגלל חלק מתסריט שהיה בטלנובלה שלה עם אישתו כאילו היא תקפה אותה שאפילו אישתו צחקה מזה ורק הוא עשה מזה עניין וטען זה לא מקצועי. גם האופי שלו די כבד ומתנשא ואיך אפשר לשכוח את המירמור שלו אצל אלן טצ'ר ותקף אותו מסיבה לא ברורה או כביכול מתוך אנטישמיות.
&nbsp
למשל מה היה קורה אילו היה מתברר שקולונגה שונא ישראל? אין לו רשתות חברתיות כך שאי אפשר לדעת מה הוא חושב עלינו וגם מן הסתם לא ישאלו אותו במקסיקו על ישראל. אנטישמי הוא בטוח לא כי הוא עבד עם אריק אליאס היהודי. קצת בעייתי להפסיק לאהוב שחקן פתאום בגלל דיעותיו ובטח לא לראות יותר טלנובלות שלו ובגלל זה לא נתפס אצלי אנשים שלא רואים סדרות טורקיות רק בגלל ההחרמה.

faery18

New member
כל אחד ואיך שהוא רואה את זה

לי העניין הזה כן חשוב ומשפיע זכותך לראות את זה אחרת וזכותם של אחרים לחשוב אחרת מימך:)
&nbsp
זה לא אומר שכל אחד שיגיד משהו על ישראל אני לא אצפה בו. זה תלוי בהרבה דברים וזה כל עניין לגופו.
&nbsp
ובשורה התחתונה אני לא ממש ארגיש פיספוס על הויתור הזה

&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
צודקת ויש גם לזכור שהתקשורת העולמית משדרת שקרים על מה שקורה

פה, כך שיש בעיה של דיסאינפורמציה, שהשחקנים לא מודעים לאמת. ויש להפריד בין היותם שחקנים לאנשים שהם.

עובדה שעל אוסבלדו ריוס נחשף שהוא היה אלים כלפי נשים והוא אפילו ישב בכלא, אבל זה לא משנה את היותו שחקן מעולה.

את אריאדנה לא סבלתי במחר ולתמיד ובאקאסיה לא התלהבתי ממנה, אבל בחיים הכפולים של אסטלה היא הייתה מעולה.

faery18

New member
לא אמרתי שאריאדנה הפסיקה להיות שחקנית טובה בעיניי

ולכן דווקא כן הייתה פה הפרדה.

evglev1

Well-known member
מנהל
התכוונתי לחרם עליה שאינך רוצה לראות אותה על המסך

בגלל התנהגותה. לצערי אם להחרים כל מי שמדבר נגדינו יהיה קשה למצוא מה לראות בטלוויזיה או באינטרנט, אפילו אם לעבור לסדרות ישראליות, יהיה אפשר למצוא שם אלה ששונאים את המדינה שלהם.

faery18

New member
חח אין פה כל חרם פשוט התאכזבתי משחקנית שאהבתי

ולא מתחשק לי לצפות בה כרגע, וגם לא אמרתי שאני לא אצפה בכל מי שיגיד עלינו משהו,
ציינתי שזה תלוי בהרבה דברים וכל עניין לגופו. כמו שלמשל השתתפותו של מארק טאצ'ר ב-Papá a toda madre לא הייתה מונעת ממני לראות אותה. אין פה משהו אבסולוטי זו החלטה אישית שלי מלבד העובדה שזה גם לא פספוס גדול מבחינתי כי בכל מקרה הברזילאית הרשימה אותי יותר.
&nbsp

elall

Member
מנהל
יש מצב שהוא לא יודע איפה זה ישראל או לא מבין מה ההתלהבות

לנו הישראלים נראה שכל העולם מדבר עלינו ושונא אותנו, אבל אני די בטוחה שרוב האנשים לא באמת חושבים עלינו או אכפת להם ממה שקורה פה. זה אנחנו שעוקבים אחרי כל פיפס שנאמר על ישראל ונראה לנו כאילו כולם חושבים עלינו ויש להם דעה כלשהי.
פגשתי בטיול בחו"ל שתי תיירות אוסטרליות שלא ידעו איפה ישראל בכלל נמצאת גאוגרפית.

הסיפור שברן סאאת שמעתי שלא נכון, שהיא לא הגיעה לא לפה ולא לרמאללה, אבל מטורכים אין לי יותר מידי ציפיות, מי שאוהב טורכיות ושחקנים שלהם, צריך להבין את זה שיש סיכוי טוב שהם שונאים אותנו.

האחרים בשבילי די תלוי באיזה רמה ובמה זה מתבטא. אחת כמו אריאדנה לא מזיזה לי, כי ברור שמה שהיא כתבה מגיעה נטו מבורות. כבן אדם אין לי יותר מידי כבוד כלפיה, סתם כי היא מתחסדת, כמו הרבה שחקנים פלצנים אחרים שאוהבים להביע את צערם על כל מיני תקריות בעולם ולרחם על כל העולם ואישתו, בלי להבין מה קרה, איפה ולמה, כדי להראות שהם קשובים ואכפתיים. יאללה, תתעסקו בבעיות שלכם, במיוחד בדרום אמריקה ומקסיקו לא חסר להם בעיות.
אבל כאלה שהם אנטישמים מובהקים וכל הזמן דואגים להזכיר את זה, כמו בנחמין ויקוניה, בא לי להקיא רק מלהסתכל על הפרצוף שלהם, אין מצב שאני אצפה במשהו בכיכובו.

evglev1

Well-known member
מנהל
עובדה שהתסריטאי של שובל של שקרים ידע

שמחבלים מתאבדים פלסטינים מפוצצים אוטובוסים אזרחיים ושהפלסטינים נלחמים ביהודים. ונראה שהוא גם די איתנו כי הוא הראה איך פרסיו שמשפחתו היא בכלל משפחה מרונית מלבנון החליט שהוא פלסטיני, כך שנראה שהוא מבין שה"עם" הפלסטיני זה בכלל ערבים שבאו מכל קצות המזרח התיכון כדי לטעון שזאת מולדתם וליהודים אסור לקחת אותה.

elall

Member
מנהל
אבל הוא תסריטאי, זה תפקיד שלו להבין על מה הוא כותב

זה תפקידו של התסריטאי לכתוב על משהו שהוא מכיר, או ללכת ולחקור את הנושא. יש הבדל בין שחקן שכל תפקידו זה לשנן טקסטים ולשחק, לבין תסריטאי שכותב את הטלנובלה. אני מאמינה שתסריטאים הם ברובם אנשים אינטליגנטיים, שקוראים הרבה, מתעניינים בהרבה דברים, וברור שתסריטאי כאשר בוחר איזשהו נושא ששמע עליו והוא נראה לו מעניין, הוא הולך וחוקר אותו. ברור שאחר כך הוא מציג את זה כמו שהוא רואה או מבין, אבל קצת מוגזם לצפות מכל העולם או אפילו וכל שחקן, שהוא בעיניי כמו כל בן אדם אחר, לדעת או להתעניין במה שקורה פה אצלינו. אתה מודע לכל הסכסוכים ובעיות של מדינות אחרות בעולם? אני בטוחה שלא, ואני לא חושבת שאנחנו כאלה מיוחדים וכול העולם באמת עוקב אחרי המתרחש בישראל ובאמת אכפת להם.

faery18

New member
העניין הוא שאם זו הייתה רק בורות היא הייתה מתקנת את זה

והעירו לה על זה. היא פשוט לא טרחה לתקן את זה ולא ממש הזיז לה שעשתה נזק תדמיתי לישראל מול מליוני עוקבים ככה שלא נראה שהיא ממש מחבבת את ישראל גם עצם פרסום הפוסט עצמו. אבל בגדול לגמרי מסכימה עם כל הפסקה האחרונה שתתעסק בחיים שלה וחלאס עם ההתחסדות המטופשת הזו שראיתי בעוד כמה פוסטים מיותרים אחרים שלה. לגמרי פתאט
מה גם ששוב, הנובלה שלה ממש לא כזה פספוס ואם לבחור בין זה לבין הברזילאית אז ברור שהאופציה השנייה.

elall

Member
מנהל
אז זהו שזה בדיוק מה שיכול להצביע על בורות

קודם כל, יש לה מלא עוקבים ויש שם מאות תגובות, לא ברור אם באמת יש לה זמן וכוח לעבור על תגובות מתחת לכל פוסט שלה ואם היא בכלל ראתה שהעירו לה שהיא טעתה. סביר להניח שהיא הניחה מראש שכולם יסכימו והיא את שלה עשתה , העלתה מודעות והראתה לכולם איזה נשמה טובה היא וכמה שהיא מוטרדת, אז אולי גם לא קראה את התגובות.
אפשרות שניה, אין לה מושג בשיט על מה היא כתבה. ראתה תמונה של איזה ילדה מסכנה, שמעה איזה סיפור מומצא על הילדה הפלסטינית, וכתבה את זה. לא ברור אם היא מבינה איפה זה גאוגרפית, מי אלה הפלשתינאים, איפה הם גרים, איפה ומי הפציץ אותה, ולאן היא ברחה. (היא לא הזכירה את ישראל). אז מבחינתה זה לא משנה אם תיקנו אותה, זה חסר משמעות בשבילה עם הילדה העיראקית, סורית, כורדית או עוד איזשהו עם שהיא בקושי שמעה עליו וחיים באיזה חור בקצה השני של העולם. היא לא מבינה שהיא מלכלכת ככה על מדינה כלשהי. לכן אני אומרת שזה נראה כמו בורות, זה באמת נראה כאילו היא מצאה את התמונה הזאת איפשהו בצירוף איזה סיפור שקרי ופרסמה את זה כדי להראות כמה היא אכפתית.

faery18

New member
קשה לי להאמין שהיא לא שמעה על הסכסוך הישראלי פלסטיני

אם היא פרסמה את מה שפרסמה. ונניח שהיא באמת לא יודעת מהחיים שלה, הנזק התדמיתי שהיא עשתה לנו עם הפוסט הזה כבר נעשה
למרות שלגמרי מסכימה עם השורה האחרונה שלך שהיא מצאה את זה באיזה חור ופרסמה כדי להתייפיף כמו יתר הפוסטים הפוליטיים המלוקקים שלה. לא יודעת אם היא אנטישמית אבל דבר אחד ברור לי היא לא מאוהבינו.

גם אנה ברנדה צייצה לטובת עזה

ובסוף היא באה לביקור פה. יכול להיות שהיא ואריאדנה מושפעים מהתקשורת הבינלאומית בניגוד לחורחה סלינס או בנחמין ויקוניה שהם שונאי ישראל מובהקים.

evglev1

Well-known member
מנהל
אולי פחדו שיתחילו לחפור להם על העונה השנייה

שטלוויסה החליטו לא לצלם, אחרי שיושבים להם על הוורידים עם העונה השנייה של אובססיה, ועכשיו איזה הזוי חושב שהעונה השנייה של אישה רעה התחילה בארה"ב, וחושב שאם בארה"ב התחילו (ולא התחילו) אז אפשר כבר להביא לישראל.

ואולי משום שאקאסיה ירדה מאתר ויוה כבר אחרי שהחיים הכפולים של אסטלה קריז'ו נגמרה בטלוויזיה.

Don Nirtin

New member
נראה לי שגם לויוה לא אכפת ממנה

הם קנו את זה רק כי אין משהו אחר לטעמם.

למעלה