"רק את" היא המחליפה של באהבה אין חוקים

אני די מתלבטת במה לצפות מהחדשות

אחרי טלנובלה מדהימה כמו אמא הציפיות עלו והמחליפה לא נשמעת לי מושכת. יש רק סדרה אחת מטורקיה שיכולה לעניין אותי והיא הסדרה החדשה של ברן(מלק/טורנה מאמא) הבעיה היא שעוד לא התחילה בטורקיה אפילו ומקווה שלא יביאו אותה לפני שתיגמר סופית כמו שויוה עושים לאחרונה. כבר היה עדיף שהיו מביאים את גאות השפל.
לא בטוחה לגבי הברזילאית לא מבינה למה לאחרונה אני לא שורדת את הטלנובלות שלהם.
לגבי זאתי אני מתה על אנדרס פלסיוס אבל נמאס לי מאריאדנה דיאז כאם חד הורית. ועוד שרק לא מזמן ראינו אותה בתפקיד כזה. לא כיף לראות שחקנית ששיחקה תפקיד דומה פעמיים ברצף, אפילו שבסוף התברר בטלנובלה אסטלה קריזיו היא לא הייתה אימא שלה האמיתית עדיין כל הטלנובלה הייתה לה לאימא. אם בטלנובלה היא לא הייתה אימא או לחילופין אריאדנה לא הייתה ראשית אז זה היה שונה.
&nbsp
שוקלת לחזור לראות הכלה מאיסטנבול שיהיה מה לראות בסופ"ש מה גם שבעוד חודש-חודשיים מתחילה טלנובלה חדשה אחרי המיני סדרה שתחליף את לה פילוטו.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
יש שחקנים שמתאימים רק לסוג אחד של תפקידים

רבקה ג'ונס למשל הייתה מעולה ביחסים מסוכנים או בשמה המקורי "תשוקה אסורה", ועלובה ברק אלוהים סולח, ובאישה רעה היא שוב הייתה טובה. לגבי אריאדנה זה לא נכון באקאסיה הייתה לה דמות אחרת.
 
לא דיברתי על אקסיה

חיים כפולים של אסטלה קריזו ועכשיו רק את ישודר ברצף. אני לא מחשיבה בסדרות בש.ח
 

evglev1

Well-known member
מנהל
אני יודע שלזה התכוונת

פשוט יש שחקנים שמתאימים לתפקיד אחד בלבד ונכשלים בתפקידים אחרים, אריאדנה דיוס אינה כזאת.

גם בפרננדו קלונגה ניסו לתת לו לשחק את הרשע ובסוף עשו אותו עובר תהליך די דומה לזה שעבר באהבת אמת והפך לגלאן הטוב בתשוקה בכוח, אם כי לא ברור אם קלונגה נכשל כרשע או חורחה סלינס נכשל כגלאן ראשי שהוא אפילו לא הצל של השחקן ששיחק את הראשי בלילות מריאנה, או שפשוט מישהו בהפקה החליט שמדובר בעלילה לא מוסרית שהראשיים רוצים לזרוק 25 שנות נישואין לפח בגלל אהבה ישנה שלא מומשה והניסיון להציג את בני הזוג שלהם כמפלצות לא מספיק כדי לטשטש את הרעיון האנוכי הזה.
 
אני האמת בכנות לא חושבת שמתאים לו לשחק את הרע

הוא לא שיכנע אותי כרשע והוא רק הרים את הקול שלו וצעק וחשב שבזה הוא יוכל להיות רשע משכנע. סרחיו גוירי וססר אבורה לעומת זאת משחקים מעולה את הרעים ופרננדו קולונגה יש עוד מה ללמוד מהם בלהיות רשע. בתור גאלן ג'נטלמן הוא מעולה בלי שום קשר להיותו כובש הלבבות למרות שאני חושבת שהוא ולואיס מיגל שניהם אלילי הבנות של מקסיקו אם לא בעולם הלטיני ומחוץ לה. אם היו מלהקים את חורחה סלינס לתפקיד של אלאדיו זה היה יותר אמין כי הוא תמיד מגלם דמות קשוחה במיוחד בטלנובלה שלו הראשונה של קסטרו, זאת שלא יכלה לאהוב הוא היה מכה את חוליאן חיל בשוט הוא שונה מפרננדו קולונגה שתמיד מגלם טוב לב וג'נטלמן. הרוע שלו לא ישב עליו טוב בעיניי לא מתאים לו הרשע כך גם אימא שלי אמרה. ופרננדו קולונגה שחקן טוב וכריזמטי אבל הרע פשוט לא הוא או שבסרטים הוא יותר חפשי כרשע מאשר בטלנובלות. למשל אם טלויסה היו עושים רימייק להזורו הייתי חושבת שלפרננדו קולונגה מתאים הזורו. כזה שגונב למען הנזקקים.
 

Don Nirtin

New member
ביי.


ארידאנה מעולם לא הייתה כוס הקפה או התה שלי.
&nbsp
נישאר על אגרוף בלב & פליקססססססססס
 
ממליצה לך לנסות את אמא

עכשיו שתעלה לאתר. היא להיט וחבל לפספס, לא התמכרתי לטורקית ככה מאז פטמגול. אני אפילו מתכננת ספיישל מיוחד לסיום הטלנובלה.
 

Dona Sonrisa

New member
קראתי בספרדית

על הטלנובלה...
87 פרקים
אריאדנה שוב אם חד הורית לילדה קטנה. הם חיים יחד עם סבתא. החיים שלהן משתנים כשהאם מקבלת הצעת עבודה במקסיקו...
&nbsp
קצת יותר מדי דומה לאסטלה
אגב חבל שהעונה השנייה של אסטלה בוטלה
הייתה טלנובלה מדהימה
דנילו הרשע ונעלי התנין שלו כמעט חזרו לחיים...
מישהו ראה את הטלנובלה החדשה? טלנובלה משעממת?
ארבעה וחצי חודשים...
&nbsp
 
למעלה