רק בגלל שיום רביעי זה כיפור, אז...

xXx Lilo xXx

New member
רק בגלל שיום רביעי זה כיפור, אז...../images/Emo29.gif

אני פותחת היום את הקורבן
והקורבן להפעם הוא....................... היא.......................... ~תופים~ ירדןןןןןןןןןןןןןןןן@#$!#@$!@$$#%@# (Sacred Lie)
תהני לך. וגמר חתימה טובה לכולם ^^"

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif היי D:

מה קורה?
תהני ^^; יש לכם משקפיים? היו לכם פעם? מאיזה גיל? עד איזה גיל? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? יש לכם איימל? של איזה אתר? באנגלית או בעברית? נכנסים אליו כל יום? כמה פעמיים ביום? יש לכם הרבה ספאם? נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? מעבירים הודעות שרשרת? למה??? כותבים הרבה מיילים? כמה ביום/שבוע בערך? מקבלים הרבה מיילים? מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? כמה בערך? שומרים את האיימלים? בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? מה דעתכם על בדיחות על השואה? מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? וחברים? אוהבים שבאים אורחים? למה? ואתם אוהבים שבאים חברים? מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? למה? מתנחלים הרבה אצלכם? מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? דואגים שיהיה אוכל? אולי חושבים על תעסוקה? טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כשאתם אורחים, אתם ביישנים? מבקרים הרבה אצל אחרים? באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? מה אתם אוכלים בחגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש לכם משפחה בחו"ל? כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך? במה אימא שלך עובדת? איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אוהב טונה? איזה שוקולד אתה הכי אוהב? הלכת היום לעבודה/ביתספר? משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מה בא לך לאכול עכשיו? מה עשית אתמול? מה אתה עושה היום? מה תעשה מחר? יש לך חיים? אוהב לצייר? אוהב לצלם? אוהב להצטלם? יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אצלי זה 8. נכון זה מעצבן? התקלחת כבר היום? אוהבים עוגיות גרנולה? אוהבים צימוקים? חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? למה? שותים קפה? מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? ממצב? מקורה? הכל טוב? יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? אוהבים קרואסון? אוהבים טיול שנתי? כבר היה לכם השנה? מה החלום הכי גדול שלכם? ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? החלקתם פעם על בננה? למה? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אוהבים שיעור ספרות? מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? ביקרתם פעם בחוף פלמחים? מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? מה הצבע השולט שלכם בחדר? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שונאים את המורה ללשון שלכם? בגדול מסתדרים עם ההורים? אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? קרדיט לפורום סקרים ושאלונים. [כי אני נורא מקורית
] גמר חתימה טובה~!

Sacred Lie

New member
עונה ../images/Emo41.gif עוד לא התאוששתי מהצום XD

יש לכם משקפיים? לא היו לכם פעם? לא מאיזה גיל? עד איזה גיל? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם? אכן
כמה זוגות בערך היו לכם? 2 חחח מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? לפני כמה זמן יש לכם איימל? אימייל? כן של איזה אתר? וואלה באנגלית או בעברית? עברית נכנסים אליו כל יום? לא! כמה פעמיים ביום?לא ולא. יש לכם הרבה ספאם? כןן בגלל זה אני לא נכנסת
נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? זורקת מעבירים הודעות שרשרת? לאא למה???ככה@ כותבים הרבה מיילים? לא כמה ביום/שבוע בערך? כמעט אף פעם מקבלים הרבה מיילים?כן מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? תלוי, אם זה ממש מגניב. יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? כן
יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? כהה כמה בערך? אינלי מושג שומרים את האיימלים? רק את השווים ביותר בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? מבולגן אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? כמה חברים
מה דעתכם על בדיחות על השואה? מי הדפוק שיספר אותם? מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? אורחים? אני כמו בית שני לכמה אנשים >< וחברים? ^ אוהבים שבאים אורחים? תלוי מי !!! למה? כי הם מציקים ואתם אוהבים שבאים חברים? תלוי מי
מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? קבוצה למה? כי ככה לא משעמם מתנחלים הרבה אצלכם? HELL YES!! מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? כלום האמת.. אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? תמיד אכפת לי שהוא מסודר [ לא שהוא מסודר] דואגים שיהיה אוכל? כשבאלי אז כן אולי חושבים על תעסוקה? לא ממש טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?טוחנים אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?מסודר אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? יש לי רפלקס לסגור מגירות/ארונות פתוחים
כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? אף פעם לא מציקה :] ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כמובן כשאתם אורחים, אתם ביישנים? לא חח מבקרים הרבה אצל אחרים? לא ממש באיזו תדירות? פעם ב.? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? ברגל רוב הזמן בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? סבתא מה אתם אוכלים בחגים?אוכל? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? תלוי באיזה צד של המשפחה מה אתם הכי שונאים בחגים? אני דווקא אוהבת חגים מה אתם הכי אוהבים בחגים? שאין בצפר אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) מבוגרים [ 20+ ] אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? אף פעם לא משעמם יש לי משפחה מגניבה. יש לכם משפחה בחו"ל? לא כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך? סמסונג מעפן כזה במה אימא שלך עובדת? בהרצליה משו .. לא מגלה
איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? בוקסר בובספוג כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? מחר יש לי
מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? ממ.. אני צריכה לחשוב על זה מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? מקודם איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? IDK איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה? לא ממש איזה שוקולד אתה הכי אוהב? רגיל. הלכת היום לעבודה/ביתספר? לאא. משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? עם החתולה שלי שעוד שניה אכלתי אותה היום
במה בא לך לשחק עכשיו? WORMS! אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? תלוי איזה שפות אתה יודע? אנגלית עברית וקצת ספרדית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית. איכסושש! עם מי אתה הכי אוהב לדבר? אני אדם חברותי מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? כל הלילה הייתי עם אנשים מה בא לך לאכול עכשיו? שוקולד מה עשית אתמול? הייתי בחוץ מה אתה עושה היום? הולכת ללמוד למבחן ולישון מה תעשה מחר? מבחן , מי עושה מבחן אחרי כיפור דמטטטטטטטטטטטט יש לך חיים? לא ממש אוהב לצייר? כןן אוהב לצלם? אפשר להגיד אוהב להצטלם? לאא יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא אצלי זה 8. נכון זה מעצבן? מאוד התקלחת כבר היום? עוד לא אוהבים עוגיות גרנולה? לא טעמתי אוהבים צימוקים? לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? ממ לא? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? מאוד חחחח למה? זה פשוט מיותר שותים קפה? לעיתים רחוקות מתי? איזה סוג?נס מה דעתך על טבעונות? מה זה? ממצב? מקורה? הכל טוב? ברוך ה'. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? מלא פעמים אוהבים קרואסון? כןן אוהבים טיול שנתי? כככןןן כבר היה לכם השנה?לא מה החלום הכי גדול שלכם? לא מגלה ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? חחח לא החלקתם פעם על בננה?לא למה?ככה? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? כככןןן , גם כשקורה לו משו אח"כ
אוהבים שיעור ספרות? לא מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ?סיפורים קצרים שהם בעצם 90 עמודים? מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) שהיא אדישה ברמות אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? כן מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה?ספרות ברור! אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים?סטלה. למי יש כוח ביקרתם פעם בחוף פלמחים? לא :| מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? אמממ, בחופש הגדול נראלי האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? סלט? חחחחחח האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? לא אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? רק ברגליים, כתום כזה במה היה המבחן האחרון שלכם?לא מזמן עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? האמת שלא מה הצבע השולט שלכם בחדר? חום? הארון והשידה וכל זה אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שאלה קשה. מתמטיקה נראה לי, אם אין בזה גאומטריה שונאים את המורה ללשון שלכם? לא היא חמודה בגדול מסתדרים עם ההורים? כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?שיהיה לי את הכוח של קלייר מהירואוז. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?המראה שלי בחדר? חח

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif אומייגד מסכנה, איזה שאלון חופר ../images/Emo6.gif

מצטערת X: איך הלך במבחן? :)

נסטי XD

New member
שאלות!!!!

1.את בטוחה שמסטיק ארוויבז הוא מרענן את הנשימה? 2.מתי פעם אחרונה ליטפת נחש ערסי [ערס+מאמי] 3.אם היית קופסה, מה היו שמים בך? 4.היית רוצה להמציא את המנורה? 5.למה לא המצאת? תראי, עכשיו אין לך כלום.חהחהחה 6.צמה בכיפור? 7.את באה איתי לשלם על סווטצ'רים? 8.חלמת פעם על בודהה? 12.שמת לב שדילגתי על כמה מספרים? 10.כמה כלבים יש על דף של נייר טואלט? 11.איזה צבע השואב אבק שלך? 9.שמת לב שהחלפתי בין המספרים? 13.ספרי לנו משו רע שעשית.. 14."אם הייתי מולאן.." הייתי...[תשלימי
] 15.שיחקת פעם ב"אתה חושב שאתה חכם יותר מעקרבוט סיני? 16.ניצחת? 17.תכתבי את המספר הזה במילים: 11354352435452 18.ניסית להוריד שערות עם סלוטייפ? 19.התחשמלת פעם ואז שטפת את זה עם מים?לי זה קרה
20.כמה שאלות את רוצה שיהיו? 21."אגוזים של קוקוס מהעץ קטפתי טם טם טה..הנה הם עומדים פה בשורה..", נכון הקול של זאזו כזה סקסי?!? 22.נשכת פעם נמר? 23.תקפה אותך פעם נמלה? 24.נשארת עד 9 בערב ובכלל לא עשית כלום? 25.גנבת פעם כד מהצרכניה השכונתית? 26.הלכת מכות עם תמרורי עצור? 27.הרטבת פעם את הסבתא של הדוד של חברה שלך? 28.אם היית משקפיים, כמה היית עולה? 29.מי מהסדרה "לגעת באושר" היית רוצה שיבוא אלייך לסוכה? 30.חשבת פעם לחתוך? 31.ליקקת פעם את השפתון ואז הוא היה אחד הדוחים? 32.השפריצו עלייך עם מטף כיבוי אש? 33.אם היית בקרקס, באיזה קרקס היית ומה היית עושה? 34.נכון אוגרים זה שליטע? 35.איזה צבע קרן היית רוצה להיות [חוץ מסגולה] 36.יאללה אנ'לי כוח.. תהני!!!!

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif איזה שאלות הזויות, השם ישמור../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Johnni456

New member
נו את לא מכירה את דנה?../images/Emo79.gif

המוח שלה בעצמו הזוי.. ז"א.. הזייה XD

Johnni456

New member
חחח כאפותXD../images/Emo79.gif

זאת לא ירדן זאת מורXD יא'ילדת כאפות שכמוך תתחברי כבר יש לנו קומיקס לסיים

נסטי XD

New member
חחח כאפות שכמותי

די, אני מחוקה גמככה...פשוט התבלבלו לי הניקים..XD

Emergency Exit

New member
גם את במחשב ביום כיפור?../images/Emo2.gif

בושי לך. סתם XD אני תמיד משתמשת בכיפור במכשירי חשמל, (מלעשות שיש לי משפחה של כופרים והם גם אוכלים לי בפרצוף כשאני רוצה לצום חח) בכלמקרה צום מועיל לכולם!

נסטי XD

New member
ואני חשבתי שאני היחידה שככה..XD

גמלי יש משפחה של כופרים, אבל בסוף הצום הם פינקו אותי בארטיק שהיא הכי אוהבת ואמא שלי מכינה לי עוגה..

Emergency Exit

New member
ארטיקקק../images/Emo99.gif

גם אני צמתי, לא אכלתי\שתיתי, פשוט היתי במחשב כדי להכין דברים לפעולות כי בשישי יש לי טיול עם חניכות שלי ואני צריכה מלא דברים מהמחשב.
מחשמל כמעט לא אכפת לי.. אני משתדלת מה שפחות אבל איןמלעשות.
(יש עוד דרכים לכפר על מעשים, העיקר שאני מצטערת לא?
)

xXx Lilo xXx

New member
חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

ככה גם קל להעביר תצום (לא שאני עושה את זה כי אני ממש שומרת אבל בכיף) הרבה חברות שלי דיברו לידי בפלאפון בערב כיפור X_X" וליפני שנתיים חברה שלי אכלה לידי בורקאס
היה קשה. מראות קשים ביותר.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif ומה עם הילדים עם האופניים,

שעוברים עם בקבוקי המים;-[ ומתחילים לשתות מינימום פרסומת למי עדן ><

למעלה