רק בגלל שיום רביעי זה כיפור, אז...

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif לא כשאת

נלחמת פסכילוגית בצמא שתקף אותך חצי שעה אחרי תחילת הצום!

xXx Lilo xXx

New member
XDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo29.gif

יש את אלו ע החטיפים... שצועקים לחברים שלהם "היי רוצה ביסלי?" והחברים ותחילים לדבר על האוכל שהם אוהבים בזמן שהם טוחנים אוכל בלי סוף
חחחח הצחקת אותי "מינימום פרסומת למי עדן" כמה שנים לא שתיתי מי עדן :| ישלנו תמי 4

Emergency Exit

New member
חחחחחחחחח טואובXD

רוצה ביסלי חחחחחחחח אני אמרתי שאני אהיה במסנג'ר, ועל מצב "בארוחת צהריים" XD אבל כן צמתי

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo6.gif חח כ"כ! רק בכיפור XD

חח כי למי עדן יש את הפרסומות ששותים גלון[?] מים באיטיות מפתה

xXx Lilo xXx

New member
חחחחח ../images/Emo29.gif

~דימיון מפותח~ את עוברת ברחוב ואז הכול הופך לסלוו מוושן כזה ואת רואה איזה מישהו ממש ממש חמוד שותה מים ותוך כדי הבקבוק גם מפספס תפה.. תמשיכי לבד XDDDDDDDDDDDDDDDD

xXx Lilo xXx

New member
אומגדדדדדדד XDDDDDDDDDDD../images/Emo29.gif

איכסXD יא מגעילה! דווקא התכוונתי לקומדיה. זה נשפך עליו ולא בקטע החולני שלך XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Emergency Exit

New member
חחחחחח מה חולני בזה,../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif

זה את התחלת. אני רק אמרתי כמו מה זה נשמע

Sacred Lie

New member
עונהנה. ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

1.את בטוחה שמסטיק ארוויבז הוא מרענן את הנשימה? לא , מה זה?
2.מתי פעם אחרונה ליטפת נחש ערסי [ערס+מאמי] NEVER. גם לא רוצה לנסותXD 3.אם היית קופסה, מה היו שמים בך?גיטרה חשמלית 4.היית רוצה להמציא את המנורה? לא 5.למה לא המצאת? תראי, עכשיו אין לך כלום.חהחהחה 6.צמה בכיפור? כן צמתי 7.את באה איתי לשלם על סווטצ'רים? HELL NO.
8.חלמת פעם על בודהה? לא חחחחח 12.שמת לב שדילגתי על כמה מספרים? לא, עכשיו שמתי לב רק. 10.כמה כלבים יש על דף של נייר טואלט? הרבה 11.איזה צבע השואב אבק שלך? אפור כזה 9.שמת לב שהחלפתי בין המספרים? לא
13.ספרי לנו משו רע שעשית.. הפחדתי ילדה קטנה. אני עד היום מצטערת על זה [ קטע בטיול שנתי] 14."אם הייתי מולאן.." הייתי...[תשלימי ] סינית עם שיער יפה? 15.שיחקת פעם ב"אתה חושב שאתה חכם יותר מעקרבוט סיני? לא חחחחח 16.ניצחת? ברור 17.תכתבי את המספר הזה במילים: 11354352435452 לארוצה :| 18.ניסית להוריד שערות עם סלוטייפ? כן , לכל מני אנשים מסכנים שישבו לידי בבצפר. 19.התחשמלת פעם ואז שטפת את זה עם מים?לי זה קרה חחחחחח לא שטפתי את זה אבל. 20.כמה שאלות את רוצה שיהיו? 66905 21."אגוזים של קוקוס מהעץ קטפתי טם טם טה..הנה הם עומדים פה בשורה..", נכון הקול של זאזו כזה סקסי?!?רצח 22.נשכת פעם נמר? כן באוזן:/ 23.תקפה אותך פעם נמלה? כןןןן היא נשכה אותי, באצבע, הייתי עם כפכפים 24.נשארת עד 9 בערב ובכלל לא עשית כלום? בהרבה חופשים 25.גנבת פעם כד מהצרכניה השכונתית? לאא חחח 26.הלכת מכות עם תמרורי עצור?לא 27.הרטבת פעם את הסבתא של הדוד של חברה שלך?לאאא 28.אם היית משקפיים, כמה היית עולה? 10,000,000,000,0009 29.מי מהסדרה "לגעת באושר" היית רוצה שיבוא אלייך לסוכה?יווו פעם ראיתי את זה בכיתה א'. מי זוכר השמות שלהם בכלל 30.חשבת פעם לחתוך? לחתוך? 31.ליקקת פעם את השפתון ואז הוא היה אחד הדוחים?כן איזה מבאס זה 32.השפריצו עלייך עם מטף כיבוי אש? חחחחחחח לא 33.אם היית בקרקס, באיזה קרקס היית ומה היית עושה? קרקס לרוקיסטים צעירים
34.נכון אוגרים זה שליטע? לא
35.איזה צבע קרן היית רוצה להיות [חוץ מסגולה] כחולה? [יש בכלל?] 36.יאללה אנ'לי כוח..

Emergency Exit

New member
מה איך בדיוקXD

אני היתי הקורבן הקודם ואניה יתי צריכה לבחור ת'קורבן הבא טומטוםםםםם

למעלה