רק הגרמנים יכלו לבצע את השואה !

תותח9

New member
לא רק בגרמניה, גם בסקנדינביה

גם הסקנדינבים הם לותרנים, והם היו רחוקים מהגרמנים מרחק רב באנטישמיות ובשאר המאפיינים שהפכו את גרמניה הנאצית למה שהיתה

תותח9

New member
היטלר היה קתולי

וכך גם נאצים אחרים כך שהתמונה יותר מורכבת האוסטרים והבווארים (שרבים מהם היו נאצים נלהבים) הם קתולים

mahaian

New member
הסקנדינבים שיתפו פעולה עם הנאצים

בגדול מקוויזלינג בנורבגיה ועד מארשל מארנהיים בפינלנד. השבדים ברובם הזדהו עם רעיונות הנאציזם ושבדיה סיפקה לצבאות הגרמנים מקומות מעבר כדי לפלוש לרוסיה. אלפי סקנדינבים: שבדים, פינים, דנים ונורבגים הצטרפו לשורות ה-SS והשתתפו בהרג היהודים במזרח. אנחנו הישראלים חייבים לעשות רביזיה רצינית בנוגע לתפיסותינו הרחוקות מאוד מהמציאות בכל מה שקשור לשיתוף פעולה בתקופת השואה....

mahaian

New member
הידעתם למשל ששיני זהב

מגופות נרצחים יהודים הועברו בטונות לשבדיה, הותכו למטילי זהב ושוכבים במרתפי הבנקים הגדולים של שבדיה ממש כפי שהם נמצאים בבנקים של שוויץ? בדומה לשוויץ ה''נטרלית'', כך גם שבדיה ה''נטרלית'' היתה אוהדת באופן סוחף וגורף את גרמניה הנאצית. אגב גם כיום ישנה תנועה נאו נאצית גדולה ותוססת בשבדיה המפעילה אלימות כלפי הקהילה היהודית הקטנה שבארץ זו.

mahaian

New member
אני לא טענתי שהיטלר היה

לותרני וידוע לי היטב שהבווארים והאוסטרים הם קתולים לכן גם כתבתי שהלותרנים בגרמניה הם כ - 60% מהאוכלוסיה. לאחר שניצחו במלחמת 100 השנים את הקתולים הפכה התאולוגיה או תפיסת העולם הלותרנית לאתוס המעצב של האומה הגרמנית ולכן למרות שהיטלר היה קתולי והאוסטרים הם קתולים, השפעת תפיסות עולם לותרניות חילחלו לתוך התודעה המעצבת של הגרמנים. הצבא הפרוסי למשל הוקם עלידי לותרנים בהשפעת תפיסות עולם שלהם.

mahaian

New member
היטלר היה אכן מרקע קתולי

בלי שום קשר למה שהתפתח ממנו...

אני סבורה שמי שעיצב את צלב הקרס..

ראה סמלים שהתנוססו בארון הברית ו "התכתב איתם". גם הסמל של חברת המכוניות פולקסוואגן הוא מרהיב עיין ומיסטי ומעניין מאוד אם מעצבו לא הכיר את אוצרותיה הנחבאים של היהדות (שאולי נמצאו מתחת לשדה דב לפני מלחמת העולם השניה)

davidncsy

New member
אבל זה לא היה רצח עם רגיל

כפי שהיה ברואנדה וארמניה. הגרמנים הם האומה היחידה שביצעה שואה -ושואה היא מונח אחר ושונה. פרופסור יהודה באואר טוען שיהודי שנולד בניו יורק 20 שנה אחרי השואה ומעולם לא דרך על אדמת אירופה הוא ניצול שואה. התכנית הנאצית השטנית היתה בסופו של דבר העברתו של העם היהודי מהעולם. לא כך הדבר בארמניה ורואנדה, שמעשי הפשע נבעו ממניעים תועלתניים מקומיים ולא מאידאולוגיה עמוקה ומושרשת. עצם העובדה שהיטלר כתב בבונקר בו היה מצוי בברלין באחרית ימיו צוואה, שרובה מתייחסת למאבק ביהדות העולמית, מלמדת שהדבר מעבר לתפיסה הרציונלית הטבעית של אדם שאיבד את צלמו ורצח חפים מפשע או פיקד על הריגתם. אני מאמין (כאדם דתי) שהשנאה של היטלר וחלק מסויים מבני עמו היא ממניעים עמוקים יותר, שהיהדות כן מסבירה אותם, ושקשה לרציונל האנושי הטבעי להבין.

mahaian

New member
הוא זה שכתבתי:

שלילת היהדות והיהודים בהוויה הגרמנית הינה שורשית ועמוקה ומהווה חלק אינטגרלי מהנפש הגרמנית עוד הרבה מלפני צמיחת הנאציזם. משום כך האנטישמיות הגרמנית היא בעלת העוצמה הגדולה ביותר מהאנטישמיות בשאר האומות והיא בלתי מתפשרת. בגלל אסקפקטים אחרים של הנפש הגרמנית, נוטים הגרמנים לטייח עובדה זו, לעיתים באופן מרשים למדי עד כי נוצר הרושם שהשנאה ליהודים, חלפה לה שם מהעולם ולא היא...

למעלה