רק הצתרפתי

ToastHead

New member
רק הצתרפתי../images/Emo98.gif

שלום אנשים =) שמי שקד והצתרפתי היום לפורום, הייתי שמייח אם הייתם מציגים את עצמכם שאוכל להכיר אותכם. ואולי גם תוכלו לספר לי קצת על הפורום ועל דברים שקורים פה.. שקד.. =)

ברוך הבא שקד!../images/Emo24.gif../images/Emo143.gif

איזה שם יפה יש לך
אתה מוזמן להיכנס לשרשור ההכרויות כדי להכיר את כל חברי הפורום, וכובן, אתה מוזמן לכתוב כאן עוד דברים על עצמך
אם יש לך איי סי קיו, אתה גם מוזמן להיכנס לרשימת האיי סי קיו של חברי הפורום
אני מקווה ובטוחה שתהנה פה, החבר´ה כאן מקסימים ואנחנו תמיד שמחים לעזור

ToastHead

New member
תודה =)

רשמתי על עצמי די הרבה דברים בכרטיס האישי.. ואני אשמח להכיר את האנשים פה =) מה זה השרשור..?

אתה אוהב לבשל?../images/Emo99.gif

לא הבנתי את השאלה שלך בנוגע לשרשור...אבל אני אנסה לענות בכל זאת
אם אתה לא מבין את המילה עצמה- המילה באה מהמילה "שרשרת" וזה בעצם רצף של הודעות שקשורות באותו נושא. השרשור שצירפתי לך, הוא שרשור שאלון הכרות- כל ההודעות שם הן בנושא הפרטים האישיים של חברי הפורום, תחביבים שלהם, דברים שקשורים בסדרה, וכו´...אם אתה רוצה להכיר אותנו יותר טוב- כדאי שתיכנס לשם

ToastHead

New member
כן.. זה רע? =)

מכיר את המונחים.. =) פשוט לא כרתי את הרצף הזה של הפורום הספציפי עם הפרטים וכו.. =) אני אכנס בכייף =) וכן אני אוהב לבשל, מה רע? =)

רע? זה מצויין! מעולה!../images/Emo13.gif

אני אוהבת אוכל. אני אוהבת לאכול. אני סוגדת לאוכל. אני לא יודעת לבשל. אני סוגדת למי שיודע ואוהב לבשל. מכאן נובע, שאני סוגדת לך!
וכן, גם אני אוהבת משחקי תפקידים:)

gabrielle

New member
היי שקד../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה
אני מקווה שתהנה פה- בעצם, אני בטוחה שתהנה פה! אני ירדן- נעים מאוד...

*neta*

New member
../images/Emo145.gif ברוך הבא ../images/Emo20.gif

לגבי מה שהולך בפורום...טוב יש כל מיני פעילויות כמו טריוויה, חידונים, הצבעות, סקרים, מילון מונחים ועוד ועוד

ToastHead

New member
סבבה

יש כנסים ומפגשים וכאלה? או משחקי תפקידים חיים בנושא זינה או משהו כזה..?

ToastHead

New member
ובכן...

אם זה טיפה ארוך אבל אני אסכם.. בקיצור.. זה כמה אנשים שלכל אחד מהם יש תפקיד, כמו בהצגה, והם משחקים את התפקיד שלהם. אבל במקום ממש לשחק אותו ולעשות פיזית את כל מה שהם עושים מתארים ומסבירים את זה במילים. יש שה"ם (שליט המשחק) שהוא מריץ את העלילה של הסיפור וכל אחד מהאחרים (השחקנים) משחקים את אחת מהדמויות שמשתתפות בסיפור.. זה ממש בערך ובקיצור, אבל אני מכווה שלפחות הסברתי טיפה מה זה.. =)

shanyz

New member
אהה הבנתי בערך...

כאילו איזה סיפור עושים? משהו שקשור לזינה, כמובן לא? כאילו ממציאים איזה סיפור כלשהו? וכל אחד אומר שתורו את השורה שלו בקטע?

ToastHead

New member
כן בערך.. =)

משהו כזה, הסיפור טלוי בשה"ם זה יכול להיות בנושא זינה אבל זה יכול להיות גם כמעט בכל נושא אחר.

*neta*

New member
בארץ היו 2 כנסים

לפני שנה וחצי ולפני שנתיים בחנוכה, ועכשיו אנחנו עובדים על הכנס השלישי. לגבי מפגשים, יש מפגשי פורום מידי פעם, בדרך כלל בחופשים.

ToastHead

New member
מצויין :)

ואיך אני מקבל מידע בנוגע לכנסים או מפגשי פורום וכו..?

למעלה