רק הצתרפתי

ToastHead

New member
מה פתאום..

אני ממש לא אוהב משחקי תפקידים בצא´ט אין בכלל אינטרקציה ככה בין האנשים אי-אפשר להשתמש באינטונציות קוליות.. וזה ממש בלי רגש זה רק מעביר את מה שאומרים לא את איך זאומרים את זה..

Dafi the Mighty

New member
לווא דווקא

באמת, היו לי כמה פעמים שממש נכנסתי לזה. הקטע הוא שהכי נוח לשחק מקסימום עם שלושה שחקנים, אחרת זה נעשה בלגן אחד גדול.

ToastHead

New member
נכון בד"כ

אני מאוד מסכים איתך.. המספר האידיאלי לדעתי הוא שלוש שחקנים למרות שאני מריץ עכשיו משחק לחמישה והולך ממש טוב, אבל זה בעיקר כי כולם או שחקנים וותיקים או פשוט שחקנים טובים =)

shanyz

New member
היי שקד!

אני שני אני גם חדשה פה וממש כיף לי! אני מקווה שיהיה לך כיף גם1 צ´או

gabrielle

New member
וואי זה נשמע בן זונה!

ז"א שכל אחד משחק דמות וזה ששולט הוא ממציא את העלילה?? * מריצה מלא סיטואציות בראש *

ToastHead

New member
בדיוק =)

לכל אחד יש דמות.. נגיד יש את השה"ם והוא אומר משהו כמו: "אתם מתעוררים בחדר חשוך, לא זוכרים איך הגעתם לפה, החדר חשוך אך מעט אור ניכנס מבעד לחריץ ממתחת לדלת" אז זה שמשחק את הלוחם אומר:"אני ניגש לדלת ומנסה לפתוח אותה" זה שמשחק קוסם אומר : "אני משתמש בקסם גילוי ומחפש מלכודות קסומות" וכו... זה ממש כייף, =) ואפשר לעשות עם זה מלא דברים אפשר אפילו לשחק בעולם של זינה או אפילו את הדמויות ממש של זינה =)

Dafi the Mighty

New member
כן

לפחות מצדי זה לבחור עונה מסוימת וכל אחד בוחר דמות שהוא רוצה ובוחרים סיטואציה... אבל בלי מספר. זה ממש כיף! אבל משחקי תפקידים עם כל המבוכים ודרקונים אף פעם לא שיחקתי, וחבר של אחותי כל הזמן מבטיח אבל לא מקיים שהוא ישחק איתי את זה. מתה לשחק בזה פעם.

gabrielle

New member
מה פתאום פנים מול פנים....

חחחח מה אנחנו נעמיד פנים שאנחנו זינה וגבי?? חחחחחח האמת שזה יכול להיות משעשע אבל עדיף לעשות את זה פה... אני חושבת שיהיה הרבה יותר קהל... כל אחד בוחר תפקיד.... ו... לא יודעת איך זה הולך.

Dafi the Mighty

New member
עדיף לעשות את זה בצאט

כדי שהתגובות יהיו מהירות, ולא בפורום שלוקח שנים (לי לפחות) עד שעולות הודעות. ולדעתי גם זה הולך הכי טוב עם כמה שפחות משתתפים... כי ככה זה לא מבולגן, כי אם יש יותר מדי משתתפים אומרים יותר מדי דברים באותו זמן וכאלה... את יודעת! לא?

gabrielle

New member
חחח אז מה נעשה סינון??../images/Emo12.gif

טו שפשוט נעשה תורות...? אבל לפי איזה עלילה זה הולך?

Dafi the Mighty

New member
ממציאים עלילה

בוחרים עונה, בוחרים דמויות, בוחרים סיטואציה וזה פשוט מתפתח.

ToastHead

New member
הצאה

אפשר לפתוח עץ חדש ושמראש יכריזו על מישהו כאחראי על העלילה, ואז שכל אחד יוסיף תגובה לגבי מי הוא ומה הוא רוצה לעשות.. צ´ט זה באמת הרבה יותר יעיל למשחק אבל זה יכול לצאת ממש ענק גם בפורום..

gabrielle

New member
הייתי לוקחת פיקוד אבל...

לא עשיתי את זה אף פעם ואין לי מושג איך לעשות את זה כמו שצריך- אז מי שכבר שיחק בזה... שיהיה אחראי על המשחק ( אם הוא רוצה כמובן )..... ..........................................................

ToastHead

New member
אם לאף אחד אין התנגדות..

אני מוכן להיות אחראי על זה... אבל אני אצתרך לפצוח לזה שרשור חדש... לא בעמוד הראשי כמו זה של ההכורות ואני לא בדיוק יודע איך לעשות את זה.. אז אם מישהי תהייה מוכנה להסביר לי אני אשמך.. =)

למעלה