רק כדי להפיג את השיעמום...

rebel girl

New member
רק כדי להפיג את השיעמום...

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? ואיזה אלבום? מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? *תוסיפו תמונות.....תודה!*

עונה!!

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים?
American Idiot
Boulevard of broken dreams
Holiday
Jesus of subarbia
St. Jimmy
Give me novacaine
she's a rebel
Letterbomb
Wake me u when september ends
brain stew
Basket case
She
Time of your life
hitchin' a ride
F.O.D
ועוד... ואיזה אלבום?
Dookie
Warning
Nimrod
American Idiot מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? מלפני כמה חודשים....
אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? מממ... הביתה? אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? לוידעת. את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? בילי
ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 10.

../images/Emo115.gif../images/Emo59.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? Boulevard of broken dreams Holiday ואיזה אלבום? אממ.. אני לא כל כך מכירה
מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? אני לא מעריצה-אני פשוט אוהבת כמה שירים שלהם.. אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? אמממ.. לא יודעת.. לבית[?] אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? לא דעת.. את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? \/ ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 4

WiseL

New member
....םלחכ

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? אממ נו יש יותר מידי שירים.. ואיזה אלבום?מתלבתת בין דוקי קרפלאנק לאינסומאניק מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין?מתחילת השנה בערך אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם?לחדר שלי... וגם לקריון ולא יודעת צריך לחשוב אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? מאיפה לי את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? בילי ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 8

olgosh

New member
עונה ../images/Emo9.gif

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? כל שיר שלהםם אני אוהבת חוצמה jar ואיזה אלבום? :-\ מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? יאממ..השנה אחרי ששמעתי את א"א אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? ברור שלקניון [הם חייבים מלתחה חדשה]..חעחע
אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? ממ.. את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? כולם ביחד ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 7 נראהה לי

greenday girl

New member
....

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים?minority ואיזה אלבום?warrning dookie מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין?10 אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם?לבית שלי אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה?הוא יכול לקפוץ לי את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה?מייק ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי?9 וחצי

באמת משעמם

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? יש יותר מדי. ואיזה אלבום? Insominiac מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? הממממ... 13... ועכשיו אני כבר בת 14! הידד... אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? לשומקום, אני לא יוצאת מהבית. אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? אגיד לו שהוא גבוה. את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? הם כולם סבבים ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 7

יאצוק

New member
עונה נה נה../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? longview ואיזה אלבום? דוקי מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? אממ...9. אבל את בסקט קייס בטח הכרתי מגיל 6 בערך. אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? למיטה. אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? משהו משוגע. את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? בילי. יש לי חולשה לסולנים. ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 10

יחכביג

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים?בסקט קייס\איטצ'ין א רייד
ואיזה אלבום?דוקי\נימרוד
מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין?מהשנה הזאת=\ אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם?לאכול
אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה?יעשה תערובת של כל הרטבים במקום שאכלנו ולזרוק לרצפה שליד הפח?!לא ממש משוגע=\ את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה?אני חושב שאת כולם ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי?יכול להיות ש10..., כן, 10

סקנימנימ. B|

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? אין אחד מסוים, את רובם אני אוהבת.
ואיזה אלבום? בדוקי אני אוהבת הכי הרבה שירים, נמנמ.. אבל אני אוהבת את כולם.
מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? 12?
אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? בוא נחשוב על משו מקורי... האעאהעאה אני יודעת! אולי לבית שלי? זה יהיה נחמד :)
אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? אני אמ.. אה.. אז.. אני אעשה סיידליפ! אהא! *אוווו מטורפת שכמותי*
את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? טרה, תופימ.
ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 8.

ketas

New member
אני עונה../images/Emo13.gif

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? Blood Sex and Booze Give me novocaine minoraty st. jimmy ואיזה אלבום? לצערי אני מכירה רק את אמריקן אידיוט..ץחוסכת כסף לאחרים מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? רק מתחילת השנה הזאת..זתומרת 13 אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? נראה לי שפשוט לחדר מיון...כי אני אתעלף אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? בהנחה שאני לא אהיה מעולפת...לא יודעת..חח כל דבר את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? את שלושתם אותו דבר...~מסרבת להעדיף את בילי~ ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 11!

sapi1212

New member
תשובות

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? כולם ואיזה אלבום? א"א זה היחיד ששמעתי מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? 13.6 אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? לחדר החדש שלי נשב ונדבר,נצטלם וזהו לא צריך שכולם יראו אותם רק אני
אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? באנג'י?! את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? בילי
ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 6.5

למעלה