רק כדי להפיג את השיעמום...

barboshkiss

New member
פייה ניהיה משעמם P:

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? ברין סטו ואיזה אלבום? 1039- Smoothed out Slappy Hour מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? קצת לפני 13 אם גרין דיי יבואו לארץ ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? לשום מקום, בית זה מקום ממש חביב אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשי? אני אעשה אם יבוא לי את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? אפ אחד ת'אמת ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 4. יש להם פינה קטנה בלב...

yaelrs

New member
עונה:

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? יש המון... אין שיר מועדף ואיזה אלבום? ממה ששמעתי איסומניאק מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? רק מהשנה הזאת אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? לא יודעת... לבית שלי? אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? אקפוף מהגג
את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? בילי או טרה אני לא יכולה לבחור מבניהם ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 10

חסבי

New member
אוחוקי...:):):):):) אוי

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? Dominated Love Slave, הוא מצחיק אותי ואיזה אלבום? Kerplunk מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? 16 וחצי אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? למחנה פליטים אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? כלום את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? ג'יסון וויט הגבררר!!! ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 3, בגלל שאני אוהב רק 3 דיסקים שלהם, כל השאר זה מן דיסקי זבל כאלו

Cut Up Angel

New member
עונה.

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים
Waiting Minoroty-ככה רושמים
0o Time of Your Life Hichin' a ride-ככה רושמים
0o *פאק,כמה שגיאות כתיב =X* ואיזה אלבום
Nimrod אני חושבת
מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין
אני לא מעריצה אותם ^_^; אם גרין דיי יבואו לארץ ויבואו אליך,לאן תיקח/י אותם
לצאת להסתובב
אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה
לא.
את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה
טרה..אני חושבת ^_^; ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי
1. *תוסיפו תמונות.....תודה!*

Lee G1

New member
הנה

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים?Poprocks & Coke ואיזה אלבום?נימרוד מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין?מעריצה לא שומעת 12 בארך אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם?לחברות שלי חח אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? צניחה חופשית אל חשבונו P: את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה?לא מכירה אותם אישית... ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי?אני לא מעריצה..=\ *תוסיפו תמונות.....תודה!*

EnglandHooligan

New member
עונה!

שיר של גרין: 100 hours ! איזה אלבום: 1039 smoothed out sleepy hours! מאיזה גיל אני מעריץ את גרין : בערך מכתה ו' שיצא nimrod היום אני כבר בן 18. אם גרין יבואו לארץ לאן אני יקח אותם: לצ'יץ' ביץ' . *אם טרה יבקש לעשות משהו ..: אני יגיד לו תעשה אתה קודם.. *אני הכי אוהב את בילי *פעם הייתי אוהב אותם 10 אבל היום 6 בערך...

GD ROCKS

New member
עונה

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? SHE ואיזה אלבום? SMOOTED OUR BLA BLA BLA מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? 13 אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? ממממ..לבית ספר שלי שיעשו הופעה!!! אם טרה יבקש ממך לעש/ות משהו משוגע מה תעשה? לדעת את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה? את כולם. ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 9

עונה =)

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? אמ...אין לי מועדפים כי אני אוהבת די הרבה שירים שלהם *רשימה ארוכה* =) ואיזה אלבום? אמ.... דוקי,נימרוד אהבתי ,וורנינג<אלבום טוב!> קרפלאנק חמדמד ביותר אמריקן אידיוט והראשון שלהם איזה אלבום!!! ואת אינסומניאק עוד לא שמעתי
מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? 12.8 *כשראיתי ברגע הראשון את אמריקן אידיוט-הקליפ- ידעתי שהם להקה מעולה למרות שלפני זה ראיתי את* אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן>ויבואו אליך , לאן תיקח/י אותם? אליי הביתה
לבצפר שלי
ולקניון שיראו מה יש לנו פה ויקנו מזכרת
אם טרה יבקש ממך לעשות משהו משוגע מה תעשה?אני יעשה לו ילד
את מי אתה אוהב יותר ,בילי מייק או טרה?את כולם
ולסיכום...מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 10
*תוסיפו תמונות.....תודה!*

TiNiErBeiL

New member
עונה..!!../images/Emo3.gif

איזה שיר של גרין אתם הכי אוהבים? American idiot ואיזה אלבום? אני חדשה בקטע להם אז אני מכירה רק את Amreican idiot... ואותו אני הכי אוהבת.. =] מאיזה גיל את/ה מעריצ/ה את גרין? התחלתי לשמוע אותם מאז שצא הדיסק החדש שלהם.. והתחלתי להעריץ אותם לפני כמה חודשים.. אם גרין דיי יבואו לארץ <אא-מממ-ןןן> ויבואו אליך, לאן תיקח/י אותם? קודם כל שיבואו.. (הלוואי אמן!!) אני אקח אותם אליי הביתה
ואז אני יכיר להם ת'חברים שלי.. אם טרה יבקש ממך לעשות משהו משוגע מה תעשה? לא יודעת.. כל מה שהוא יבקש.. (כמעט..) את מי אתה אוהב יותר, בילי מייק או טרה? ב=י=ל=י...
אוהבת זאת לא מילה...!! ולסיכום... מ-1 עד-10 מה גודל ההערצה שלך לגרין דיי? 11... חח..

למעלה