רק כי דנה ביקשה XD

guitarman4

New member
רק כי דנה ביקשה XD

שיר השבוע של סאם: שיר השבוע לא של סאם: להקת השבוע: קליפ השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ציטוטי השבוע: תמונת השבוע: מאכל השבוע: מישהו שעשה את השבוע: מישהו שהרס את השבוע: משהו שעשה את השבוע: משהו שהרס את השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מה התוכניות שלכם לחנוכה שיבוא עלינו לטובה עוד 17 ימים? XD

guitarman4

New member
עונה P:

שיר השבוע של סאם: לא שמעתי אותם השבוע
שיר השבוע לא של סאם: snow להקת השבוע: היהודים קליפ השבוע: לא ממש ראיתי... סרט השבוע: אה... לא זוכר... תוכנית השבוע: לא הרבה... ציטוטי השבוע: לא זוכר.... תמונת השבוע: אין... מאכל השבוע: מקופלת XD מישהו שעשה את השבוע: הרבה.. מישהו שהרס את השבוע: אפחד... משהו שעשה את השבוע: הרבה דברים הסתדרו... משהו שהרס את השבוע: שומדבר.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לא הרבה... מה התוכניות שלכם לחנוכה שיבוא עלינו לטובה עוד 17 ימים? XD אה... לא יודע עוד... (איזה סכמש מיובש זה היה) XD שיהיה לכם שבוע קרמבו

נסטי XD

New member
אה, רואים שאתה אוהב אותי...

כה בטח, אתה אוהב וודקה יותר ממני..XDDDDD אינלי כוח לענות... נענה אח"כ.. סתם רציתי להגיד את זה...XDDDDDDDDDDDDD

באליי D:

שיר השבוע של סאם: לא שמעתיX: שיר השבוע לא של סאם:מלא של the rasmus להקת השבוע:מיי כמיקל רומנס
קליפ השבוע:
סרט השבוע:דיסטרביה
תוכנית השבוע:"איך פגשתי את אמא"
ציטוטי השבוע: ~ילה חדשה באה לכיתה~ מורה:זה טוב שבאת לכיתה הזאת ,הם כיתה מקסימה..." ילד:פחחח,עזבי היא עובדת עלייך
חח זה היה מצחיק שהוא אמר את זה XD תמונת השבוע:
מאכל השבוע:אממ..פשטידת תירסXD מישהו שעשה את השבוע:אחשלי XD מישהו שהרס את השבוע:אף אחד:] משהו שעשה את השבוע:אממ כל מיני משהו שהרס את השבוע:כלום.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:פסטי פסטי פסטי גל!XDDDDD מה התוכניות שלכם לחנוכה שיבוא עלינו לטובה עוד 17 ימים? XD חופששDDD:

XDDDD

חחחחח זה מוסרת שלי ושל חברה שלי XDD מגיל 8 אנחנו הולכות לפסטיגל ביחד D: אבל השנה אח שלי הקטן בא איתי אז אני לא ארגיש מטומטמת

YuvalSP

New member
... ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של סאם: שיר השבוע לא של סאם: כל השירים של סימפל
להקת השבוע: סימפל3> קליפ השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ציטוטי השבוע: תמונת השבוע: מאכל השבוע: מישהו שעשה את השבוע: פגשתי את איריס!@#$% מישהו שהרס את השבוע: ההורים שלי >_> משהו שעשה את השבוע: קנו לי את סטיל נוט גטינג אני של סימפל משהו שהרס את השבוע: שפיספסתי את ההופעה של סימפל משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יומולדת ל3 חברות (כבר היה) מה התוכניות שלכם לחנוכה שיבוא עלינו לטובה עוד 17 ימים? XD טיול חנוכה של חוגי סיור-4 ימים בנגב!!, ופסטיגל (שאם זה היה באחריותי לא הייתי שםXD)

למעלה