רק לא ביבי

ish50

New member

אתה ראה ציגאלה - כשאתה רק משתדל...

באחת הקבוצות שאני נמצא בהן בפייסבוק

הגיע פעיל של "יש עתיד" לשכנע אותנו להצביע אליהם.

שמע, אמנם ביבי לא משהו בכלל. שלי תהרוס הכל. אבל לפיד עם הפופוליזם המטורף שיורה לכל הכיוונים אבל לא אומר בעצם כלום, יעשה עוד יותר נזק.
עם תוכניות אידיוטיות שרק יעשו יותר נזק, אני לא מוכן להצביע למפלגה כזאת. מה גם שלאף אחד אין מושג מי יהיו חברי המפלגה שלו, אז בכלל אין מה לדבר.
לפיד לבד מוכיח שהוא לא מבין שום דבר, אם יהיו שם מספיק ליבראלים במפלגה שלו יש מצב שיקבל את הקול שלי. כרגע, אין מה לדבר אפילו. הפעילים שלו לא יודעים מה הוא רוצה, אז איך אני אדע?

ish50

New member
לעניות דעתי המפלגה של לפיד ממש לא מענינת

וגם יאיר לפיד עצמו

לגביי לפיד משול לקטליזטור בלבד

הוא ייכנס לתמיסה הפוליטית המגעילה שלנו כדי ליצור ריאקציה כימית לצורך יצירת הרכב מולקולרי יציב יותר

ומצידי - שיתנדף משם מיד לאחר מכן כמו כמו כל תוצר לוואי של ריאקציה שכזו

שמע, עם כל החרא של הפוליטיקאים

אני מעדיף לבחור את הכי פחות חרא שיש כרגע. זה הליכוד.
מה גם שאני מתפקד בפנים ואולי בעתיד גם אכנס מעט יותר רציני לזה. צריך להשפיע מבפנים ולבחור את הליברלים לשלוט בישראל, אין ממש דרך אחרת. אנחנו לקראת התמוטטות כלכלית כי הדברים רק ילכו וייתייקרו ובזבוז הכספים של השלטון יעלה עוד ועוד.

ish50

New member
שמע ,החרא של שיטת השלטון שלנו

הוא בכך - שממש לא משנה מה טיב האנשים הנמצאים בראשות המפלגה הגדולה ביותר

אלא - איזה מחיר בלתי נסבל נאלצת אותה מפלגה לשלם עבור כל הפרזיטים הסחטנים האחרים השותפים לה לממשלה שתקים

ולכן - כל מי שעיניו בראשו חיייב להפנים

שראשית יש לשנות את השיטה- וישא"ק

מ.ש.ל

אני מסכים איתך

צריך להפוך את השלטון לצורה כזאת שאין אפשרות לפוליטיקאים לקחת תקציב מהעוגה הציבורית ולהעביר את זה לקבוצת הבוחרים שלהם (עדי עובדים,חרדים,מתנחלים וכו'). זה יכול לקרות רק על ידי הורדת סמכויות של השלטון ועל ידי כינון חוקה הוגנת ששומרת על זכויות החירות הטבעיות של בני האדם.

מה זה ישא"ק? מעולם לא הבנתי.

ish50

New member
לעיתים רפרוף כנף של פרפר נחמד עם ג'ל בשיער

יכול למוטט וליצור כאוס מוחלט בשיטת שלטון רקובה ומאוסה ששחינו בביצתה המצחינה 64 שנה

(זה רק פיזיקה - לא אני המצאתי...)

אינך מדייק בכתיבת העובדות .

עד שנת 80 בערך השיטה עבדה די טוב .
אפילו היה מהפך בשנת 1977 .
מהפך זה קרה בגלל התמיכה בדש שקיבלה 19 מנדטים והייתה חסרת השפעה על בגין .
אחר כך היו ניסיונות אחדים להרים מפלגה "אזרחית" - כולם נכשלו !
אחר כך היו לנו שתי מערכות בחירות = שמונה שנים עם שינוי שיטת הבחירות
אז התברר שזה יותר גרוע . לכן חזרו לשיטה הישנה עם כמה שינויים קוסמטיים .
אבל
הפיצול שנוצר בבחירות הישירות לראשות הממשלה - נישאר .

ish50

New member
השיטה כביכול עבדה "טוב"

כל עוד היינו כולנו תחת אופוריה של מדינה בהרצה והיה רוב מוצק למפא"י שהקימה את המדינה תחת הסולידריות הלאומית הרחבה של עם שיכור משמחה

אגב גם ה"מהפך" של 1977 היה דיי בלוף - כי למעשה כל המנגנון הפקידותי לא התחלף בכלל והשחיתות רק התעצמה
ורוב הזמן היו רק קומבינציות של ממשלות "ליכוד לאומי" ולא ממש התחלף כאמור השלטון במהותו

ושינוי השיטה שיזם ביבי ניכשל בגלל שניסו ליישם שיטה נסיונית שלא נוסתה בהצלחה בשום מדינה מתוקנת אחרת ולכן ממש לא פלא שקרס
רק לתקופה קצרה הצליח שרון השקרן לרמות את רוב הציבור וליצור לתקופה קצרה מפלגה יציבה וחזקה כמו בימי מפא:"י ההסטורית
אך כאמור כמו לכל בלוף - גם לכך היה סוף

אני מציע ליישם שיטה שמיושמת בהצלחה רבה במדינות מתוקנות אחרות במשך שנים רבות

הגיע העת להתבגר ולעשות מעשה - בהצלחה

ish50

New member
מה שיקרה - שהוא לא יעז להראות את פרצופו

בפוליטיקה שלנו - אם הוא יפשל בגדול בסוגיה זו

בזה אני די בטוח שיקרה....

ובזה אני אסתפק

יש לך אלטרנטיבה אחרת?

גאיה111

New member
אז הוא לא יראה את פרצופו

או כן יראה, ואתה מה הרווחת מזה?

אני הולכת לפי השיטה הישנה של בחירה עפי האג'נדה הפוליטית.

למעלה