רק להזכיר שמייקל וג'ניפר לא נפרד...

קרלוצה

New member
לא יכול להיות!!! את בטוחה??

varty

New member
../images/Emo6.gifכן ראיתי אבל ../images/Emo5.gifאיזה שעמום!!!

כנראה יש לי אינטואציה טובה. אני רואה את הפרקים המשעמים אחרי הרבה זמן
. הדבר היחידי שהיה מענין זה הסוף שג'ק מתחיל לחשוד בלורן, אחרי הסצנה שלו ושל לורן ווהן.

varty

New member
אה. וגם...

הסצנה של סיד במדבר, עם התחת! היה קורע!!!

קרלוצה

New member
חחח כן../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

בדיוק מה שכתבתי בהודעה על הפרק, היה משעמם אבל זה פרק שפתח את הסקרנות לפרקים הבאים גם בגלל הסוף וגם בגלל הקטע עם הקופסה הזאת שכתוב עליה אירנה (רימבלדי)

בוביץ

New member
מה שלא הבנתי../images/Emo58.gif

הוא הרי חשבתי שסלואן הצליח לגלות את מה שרמבלדי המציא אז מה לכל הרוחות מצא סלואן?

מווותק

New member
קודם כל תירגעו, ועכשיו שימו לב...

מה שקורה כעת זה תרגיל יח"צנות ותיק ורגיל. שימו לב: "ב-מ-ק-ר-ה" סרטה החדש של הגברת גארנר עומד לצאת אוטוטו למסכים בארה"ב. ולכן... כיצד מעוררים את עניין הציבור בכוכבת המצודדת? הרי תסכימו אתי שלא כולם צופים ב- ALIAS ומצפים בכיליון עיניים לתחילת צילומי הסרט "אלקטרה", נכון? אבל...מה הדבר שבאמת מעניין בג'ניפר גארנר? תשובה: מייקל וארטן. הרי אתם חייבים להודות שעצם העובדה שהיא נפרדה מסקוט פולי ונפלה הישר לזרועותיו המסוקסות של מייקל היא סיפור הוליוודי נפלא, עם הרבה פלפל. יש לי הרגשה שזהו תרגיל יח"צני של מפיצי הסרט שרצו להעלות מעט את הפרופיל של ג'ניפר בכלי התקשורת ובמדורי הרכילות. הרי שמועות על הפרידה מן הסתם מעלות את כמות תמונות הפפראצי, את כמות הכתבות עליה בכל מיני צהובונים, את כמות חשיפתה הטלוויזיונית ומגדילות את חשיפתה לציבור הרחב. לגבי הכתבות שאתם רואים היום בעיתוני הסופה"ש: אני מסבירה שוב - ידיעות אחרונות, רייטינג, פנאי פלוס וכדומה - כולם שואבים את המידע שלהם מאותם המקורות איתם אני עובדת. אני מבטיחה לכם שלא היתה שום ידיעה חדשה על ג'ניפר ומייקל מאז השבוע שעבר. הסיבה היחידה שאתם קוראים על הפרידה בעיתוני הסופה"ש הזה, היא בגלל שלא הצליחו להכניס את הידיעה לעיתוני השבוע שעבר. Believe me - I know לילה טוף

קרלוצה

New member
עכשיו שאת אומרת.....

זה באמת נשמע הגיוני!!!
חחחחח ואני חייבת להודות שזה תרגיל לא רע
אבל, כדי לא לעלות לאוהבי הזוג את לחץ הדם מעל ומעבר שיכתבו שבוע הבא שהם בעצם לא נפרדים!!!
ו.... וול... I believe u איך אפשר שלא!!!
לילה חרופ לכולם

varty

New member
האמת שזה תרגיל מגעיל ../images/Emo5.gif

עם כל "אני רוצה שהחיים הפרטיים שלי לא יהיו על העתונים" היא בהחלט שמה את החיים הפרטיים שלה כשהיא צריכה. מייקל סמרטוט!!!

מווותק

New member
חמודה - ככה זה. זה שם המשחק.

את יודעת כמה דברים כאלה את קוראת בעיתון בכל פעם? גם בארץ? לדוגמה...האם את באמת חושבת שמישהו איים על חייה של רוני דואני הקטנטנה? ממש לא! זה היה סתם עוד תרגיל יח"צנות שנועד ליצור עניין ולתפוס כותרות בעיתונים, ולגרום לציבור להכיר את הבארבי החדשה בשוק. וכל סיפור אנג'לינה ג'ולי וקולין פארל למשל? לא היה ולא נברא. הכל נועד כדי לקדם את סרטם החדש "אלכסנדר". זה הכל. Read Between The Lines (זה נשמע כמו משפט של אירינה...Truth Takes Time...חחחחחחח).

varty

New member
זה מגעיל.

לפחות מייקל יכול להפיק מזה משהו לקריריה שלו... אבל הוא לא עושה כלום, סרטים הכוונה. לשחק ככה בחיים של עצמם, זה צביעות. איך הם מסכימים לזה... אולי אני סתם תמימה . אם הייתי שחקנית מצליחה ומוציאה סרט חדש , אם היו מציעים לי לקדם את הסרט על חשבון החיים שלי לא הייתי מסכימה. בייחוד עם היא כל הזמן אומרת שהיא לא רוצה שהחיים שלה יתפרסמו. היא תמיד יכולה להגיד לא! אדם נורמלי היה אומר לא! יש אלפי דרכים לקדם סרט, עכשיו אני עוד יותר לא אוהבת את ג'ניפר...חחחחחחחחחחחח

varty

New member
נראה לך? ../images/Emo12.gif אמממ...לא יודעת

מי שאחראי לדברים האלה, אלו הפבלישר שלה. והם לא יעשו משהו מבלי לשאול אותה. אבל אולי... כי ג'ניפר נראית נחמדה כזאת וגם מייקל. לא נראה לי שהם היו מאשרים דבר כזה. אי אפשר לדעת

קרלוצה

New member
לדעתי זה בהחלט אפשרי.....

יש אנשים כל כך מושחתים שאם הם מפרסמים דברים שקריים בלי בסיס הם יכולים לעשות בקלות דברים בלי לקבל אישור מאף אחד גם לא מהכוכבים עצמם, וחוץ מזה שהם יכולים בקלות להגיד שהם לא קשורים לזה.....

rifkin1

New member
ג'ניפר ומייקל

o.k קודם כל אני לא חושבת שזה תעלול יחצנות כי זה ממש לא ג'ניפר וממש לא מייקל (אני יודע אפילו שאני לא מכיר אותם בשיט).
ובקשר לשמועות על פרידה, די הצטערתי שזה לא נכון...אל תבינו אותי לא נכון אני ממש אהבתי אותם בתור זוג אבל אם חייבים להודות הזוג מוזר...
הם אף פעם לא מגיעים לאף מקום ביחד בין אם זה טקס/אירוע צדקה/פריימרות (ותשכחו מזה שהוא יבוא לפריימרה של הסרט החדש שלה) וכדומה, ובתמונות פפראצ'י תודו שהם לא ממש עולים זה על זה. האמת היא בהתחלה הערכתי את כל העניין הזה של הדסקרטיות הלא אופיינית שלהם (העונה השלישית, הגירושין שלה והסדרה) ובאמת כל הכבוד שהם לא בניפר. אבל בכיית הם קצת יותר מחצי שנה ביחד ותודו שהם די מוזרים. האמת היא שחבל שהם בכלל הפכו לזוג מהתחלה. אהבתי אותם יותר שהם היו רק חברים טובים.

למעלה