|רק להיום

מנחם 77

New member
|רק להיום

7 בספטמבר טינה וסליחה "במקום עוול, התוכנית מלמדת אותנו לחיות ברוח הסליחה." טקסט בסיסי, עמוד 12 באנ-איי אנו מתחילים לתקשר עם העולם שסביבנו. אנו כבר לא חיים בבידוד. אבל החופש מהבידוד תובע מחיר: ככל שאנו יוצרים יותר קשרים עם אנשים, כך אנו מוצאים יותר אנשים שדורכים לנו על היבלות. נסיבות כאלה יוצרות טינה. טינה, מוצדקת או לא, מסוכנת להחלמתנו המתמשכת. ככל שאנו שומרים יותר טינה, אנו נעשים מרירים יותר, ובסוף הטינה הזו עלולה להרעיל אותנו. כדי להישאר נקיים, עלינו למצוא דרך להשתחרר מהטינה, את היכולת לסלוח. אנו מפתחים יכולת זו על-ידי עבודת צעדים שמונה ותשע, ואנו מטפחים אותה על-ידי עשייה סדירה של הצעד העשירי. לפעמים, כשאנו לא מוכנים לסלוח, כדאי לזכור שגם אנו נזדקק פעם לכך שמישהו יסלח לנו. האם לא כולנו עשינו בזמן זה או אחר דבר שהתחרטנו עליו מאוד. והאם לא כולנו נרפאנו במידה מסוימת כאשר האחרים קיבלו את מעשי הכפרה הכנים שלנו? קל יותר לפתח גישה סלחנית כשאנו זוכרים שכולנו עושים כמיטב יכולתנו. ושיום אחד גם אנו נהיה זקוקים לסליחה. רק להיום: אני ארפא מהטינה שלי. כיום, אם אנשים פוגעים בי, אני איישם סלחנות בידיעה שגם אני צריך שיסלחו לי.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

חלשים לעולם לא יכולים למחול. המחילה היא תכונת החזקים.
- מהאטמה גנדי אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על בריאות פיזית ונפשית, ועל לילה ארוך של שינה מתוקה. על בן זוג אוהב, מפרגן ומקבל. על משפחה תומכת ומעודדת. על חברותא ודרך NA. על חופש מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ועשרים ושתיים ימי ניקיון
בוקר של שבוע חדש. הראש עדיין ריק, אני יושבת כבר רבע שעה מול המחשב ולא עולה לי כלום לכתוב עליו. כמו מדיטציה.. שקט גדול מלבד דיבורים שנשמעים מבחוץ.. בפנים דממה. אוטוטו יוצאת מהבית לעוד יום טיפולי במרכז. מרגישה טוב. אסירת תודה על כך. מאחלת לכולנו שבוע פורה של עשייה והחלמה. שמחת חיים וחופש בנשמה. אוהבים

מכורNA

New member
שליטה ../images/Emo63.gif

---שליטה--- -------------- כאשר אתה מנסה לשלוט באחרים ולתמרן אותם. אתה מביע פחד ויוצר מגע שלילי והרסני ביותר. יש שמונה דרכים בסיסיות לתמרן אחרים. הראשונה אשמה. המשמשת כדי לפגוע או כדי לשלוט. כעס הוא אמצעי יעיל במיוחד כלפי אנשים. שתוקפנות גלויה מרפה את ידיהם: ביקורת וחוסר ביטחון מערערים את איזונו של אדם. בתוקפם את התנהגותו ואת דרך חשיבתו: מחויבות מופיעה לעיתים הסכם שבשתיקה. במילים אחרות: " אם אעשה את זאת למענך, יהיה עליך לעשות משהו למעני ": הרחקה היא אמצעי עיקרי המשמש ביחסים קרובים: חוסר אונים מאפשר לתמרן לטעון שאין ביכולתו לעשות את אשר הוא חייב לעשות. אלא אם כן תאשה אתה כרצונו: קנטור נראה ביטוי של אהבה ושל חיבה. אך למעשה הוא הבעת מסר לא ישיר: שאלות יכולות להיות אמצעי תמרון. כאשר מציג השאלה כבר יודע את התשובה. התרכז בדרך שבה דברים אלה קשורים לשאלתך. במי אתה מנסה לשלוט ואת מי אתה מנסה לתמרן ? מי מתמרן אותך ? אילו צרכים שלך אינם מסופקים ? באילו דרכים אתה מפר את ההרמוניה ? אילו פעולות מידיות תוכל לבצע להגברת ההרמוניה ?

צופיתי 2

New member
המתנה של היום ../images/Emo77.gif

מתוך "המתנה של היום" "אני אף פעם לא שוכחת את העובדה שסתם לחיות זה כיף." קתרין הפבורן החדשות הטובות הראשונות בכול יום הן שאנו מתעוררים. אנו נושמים. הלב שלנו דופק, השכל פועל. מתחילה ההרפתקה של החיים. מה מחכה לנו ביום הזה? אין לנו שום דרך לדעת איזה הפתעות מחכות לנו היום. אנו יכולים לקדם בברכה לא רק את הדברים הצפויים אלא גם את אלה שלא צפויים. את מי נפגוש? מה נראה? מה נלמד? מה ישעשע אותנו? איזה הזדמנויות לעזור לאחרים יופיעו בדרכנו? איזה הזדמנויות לאהוב ולקבל אהבה? עכשיו כשעינינו נפקחו ליופי של היום, נהיה מוכנים לשים לב למראות חדשים. נבכה אם אנו עצובים, נחייך כשמישהו או כשמשהו מרגש אותנו, ונצחק על מה שמצחיק במשך כל החיים החדשים שעומדים לפנינו. על מה אני יכול להודות היום?

שטול1

New member
ערב טוב ושבוע טוב אחים לדרך ../images/Emo24.gif

ואחיות כמובן שלא יעלה חס וחלילה שמץ ניחוח אפלייה על רקע דת גזע מין אמונה או העדר אמונה אוהבים שטול

../images/Emo140.gifאחלה ערב חברותא../images/Emo24.gif

ערב מבורך באהבה, החלמה, שמחת חיים וחופש. אוהבים

ספר מדיטציה למכורים

מין 366 דלתות ללב של איילין קאדי, רק למכורים. חיבור יומי למציאות של מכורים מחלימים על רוב - כל חלקיה עם מוטו להיום, רק להיום. הבעיה - והפתרון . דרך התוכנית, 12 הצעדים ,12 המסורות,12 עקרונות השירות , השירות, החברותא,והחיבור לעצמנו ולאלוהים כפי שאנחנו מבינים אותו. ראיתי בקישור שלך שיש לך קשר למדיטציה , זה עושה אותנו בני דודים. ועכשיו כשאנחנו משפחה ברוכה הבאה. תמשיכי לבוא. אנחנו, אוהבים אותך.

מבחן באמונה

קיבלתי מאלוהים מבחן באמונה יותר נכון, רצף בלתי נגמר של בוחני פתע. את הראשונים עברתי " בהצלחה" נו, נזקים כלכליים כבדים , ודיני חוסר אונים מול קבלני בנין,מכונאים,ספקים,עיריה,מוסדות חינוך, ושאר מיני מזיקין.. את הבאים כבר עברתי על הגבול שבין "נכשל" ל "מספיק בקושי" שפעת סתמית באמצע אוגוסט שהסתבכה לבעיה שלא נפתרת, חופש מחלה שלא נגמר. ואז "נכשלתי בגדול" אמא שלי אושפזה לפני 5 ימים עם בצקת בריאות , על סף התקף לב. והיא ניצלה תודה לאל. ייצבו אותה. הרצף התחיל בקבלה מוחלטת של מה שקורה לי ונגמר,רק להיום, בסכסוך גלוי, עם פניות בוטות כלפי מעלה, עם כעס וזעם, עם בכי, וזעקת דיייייי!!! רד ממני!!. פתאום הבנתי שעברתי את כל רצף המבחנים באמונה שלמה. גם כשהבנתי וגם כשלא, גם כשקיבלתי וגם כשלא,אני מרגיש מספיק בטוח עם אלוהים שלי, שאני יכול לחשוב להרגיש ולהתנהג מולו, בכנות מלאה, בביטחון. אני יודע שהוא שם,לא כל כך מבין מה התוכניות שלו עבורי, אבל אני מאמין שהוא שם. אני מדבר איתו, גם בשמש,וגם בסערה. יש לי קשר הכרתי עם אלוהים כפי שאני מבין אותו!! אני בזוגיות בריאה ואמיתית עם הכח העליון שלי. ואז גם הגיע מייל כזה שכותרתו אסירות תודה תודה לך אלוהים על הנזקים שקורים לי בבית, כי זה סימן שיש לי בית תודה לך אלוהים על הנזקים הרבים שקורים לי ברכב כי זה סימן שיש לי רכב תודה לך אלוהים על השפעת שהסתבכה,כי זה סימן שאני חי ואיכפת לי מהגוף שלי תודה לך אלוהים על שאמא שלי הגיעה לבית חולים, כי היא יכלה למות לבד בבית מנזקיה של בעיית הריאות. תודה לך אלוהים על שאמא שלי אושפזה, כי ככה מטפלים בה משגיחים עליה ומונעים נזק גרוע יותר תודה לך אלוהים על כל מה שקורה לי עכשיו כי זה סימן שאני חי בדרך חיים חדשה ויכול להתמודד עם כל זה ,יכול להיות בשבילה, נקי, בלי להשתמש בסמים.. תודה לך לתוכנית ולחברותא על היכולת לתפקד כבן אדם.. אבל די ,בסדר אבא יקר שלי, די. אני רק בן אדם אני חי ועובד כמו כולם ורואה עתיד, וחושב תמיד שהכוונה,נותנת אמונה מכיר ת'שיר נכון..? אז די, אני , רק בן אדם...

שטול1

New member
ועוד משהו אח יקר ../images/Emo24.gif

הכנות שלי אם אלוהים אוהב כפי שאני מבין אותו מתירה לי לא פעם לכעוס עליו כשאנחנו נקלעים לחילוקי דעות על רקע אידאולוגי . הנסיון מלמד שהוא לא כועס בחזרה (לפי התפיסה שלו כך אני מבין מיותר לכעוס על מי שכבר נכנע) הוא מחזיר אהבה עד שאני מבין ועכשיו לישון אוהבים שטול

שטול1

New member
רפיאלי ../images/Emo24.gif

אח יקר קשה משום מה להשתחרר מההרגשה שאתה לא עובד היום מקווה שהכל בסדר אני בסביבה בכל מקרה אבל צריך לישון עכשיו טובי בנינו אוהבים אותי טרי על הכוקר לילה טוב אוהבים שטול

העלית לי חיוך בין שיעול לשיעול, ../images/Emo6.gif

ועל זה תבורך שטול. מעבר להגשת כתף תומכת, ולמילים של אמונה אוהבת.. חושילינג,
תי לחרוז אוהבים אחי לילה טוב מאלנבי שבעיר הנר
דמת ביותר בארץ, ואני נשארתי לכבות את ה
..

אוהבים רפיאלי../images/Emo24.gif

אם כבר חופש... אז חופש לא? קצת דרומה, סוף העולם, שמש וים... הרבה בריאות פה
אוהבים אותך

נעממי5

New member
כמו לפני שנה רפיאלי../images/Emo24.gif

אוהבים אותך! ומה שהכי חשוב שאת חוש ההומור, אתה לא מזניח. החלמה מהירה לאימך! נ.ב. ספא מפנק עוזר לי במצבים של מתח, כעסים, מחשבות שמטרידות וכו'.

למעלה