|רק להיום

אהלן כינרת../images/Emo24.gif

במה עוסק הפורום/בית שלנו? אז רובנו כאן מכורים מחלימים, ורובנו מחלימים משימוש בסמים כאלה או אחרים, למרות שיש בינינו מכורים גם לדברים אחרים כמו אכלנים כפייתיים או מכורים להימורים/אלכוהול וכיו"ב. (אלכוהול מבחינתנו הוא סם
) אנו עוסקים בעצם במחלת ההתמכרות ובהחלמה. את מוזמנת להיכנס ל"הודעת המנהל" בראש הפורום ולקרוא עוד על מהות ה
שלנו.
ברוכה הבאה, כבר אמרתי? אוהבים

"נגמלים" או "גמילה "

הם שמות מתאימים יותר לפורום כזה, לדעתי. משתי סיבות. האחת: המלים האלה מכוונות לכיוון הנכון והרצוי. וזהו כלי עזר לעשיה נכונה. השניה: המעוניינים להגמל, או אלה הרוצים לעזור להם. יחפשו את המלים האלה בפורומים, ולא את המלה מכורים. כך, לעניות דעתי.

להיגמל - כבר מאחורינו../images/Emo8.gif

הסמים - החלק הפיזי, התוצאתי של מחלת ההתמכרות, (כאשר מדובר בסמים כמובן,) כבר מאחורי רבים מאיתנו. מחלת ההתמכרות היא עמוקה הרבה יותר ומכילה בין היתר דפוסי התנהגות, דפוסי חשיבה ועוד שמביאים להרס עצמי שהתוצאה שלו היא גם, והדגש הוא על גם - שימוש בסמים. כמו גם אוכל, סקס, הימורים, תלות יתר.. את החלק הזה, הגמילה הפיזית מהחומרים הממכרים - רובנו בפורום עברנו, זה החלק הקל
להפסיק להשתמש בכל מה שמשנה את מצב הרוח והתודעה. להכיר בקיומה של מחלת ההתמכרות, להודות ולקבל את עצמנו כמכורים, זו עבודת החיים שלנו, ולכן הפורום הוא מכורים ולא נגמלים. על כל פנים, תמשיכי לבוא, אוהבים אותך

בקישורי הפורום תוכלי למצוא../images/Emo105.gif

קישור לאתר של "מכורים אנונימיים בישראל". שם תוכלי למצוא בין היתר קטעים מהספרות שמסבירים קצת מיהו המכור, ומהי מחלת ההתמכרות. אנחנו לומדים לאט ובטוח לקבל את עצמנו כמו שאנו - מכורים.. מקובעים - לא ממש.. מחלימים - רק להיום
אוהבים

שטול1

New member
איזה יופי הגעתי בזמן לפגישה פתוחה ../images/Emo24.gif

כינרת יקרה עם יותר לי להוסיף להסברים של חברי המלומדים לדרך אנ.אי. ההנחה הבסיסית היא שמחלת ההתמכרות היא מחלה ללא תרופה ידועה אך ניתן לעצור אותה בנקודה מסוימת ואז ההחלמה אפשרית כלומר , העובדה שעברנו גמילה עוד לא פתרה את הבעייה העיקרית שהיא מחלת ההתמכרות עצמה וכאנשים שסובלים מהמחלה אסור לנו לשכוח זאת נכון, אנחנו כבר לא נרקומנים פעילים כמו שהיינו אבל אנחנו עובדים על ההחלמה על בסיס קבוע לכן כדי לא לשכוח מאיפה באנו ולאן אנחנו לא רוצים לחזור אנחנו זוכרים תמיד שאנחנו למעשה עדיין מכורים נקיים מחלימים אבל מכורים . תמשיכי לבוא נחמדים כאן אוהבים שטול

שטול1

New member
שולח בחזרה ../images/Emo24.gif

המון אהבה בחזרה באדיבות אדי החום בתקווה שתגיע עד סוף היום לים האדום

שטול1

New member
כנרת יפה שלי ../images/Emo140.gif

זה מאוד מחזק לקרוא שיש מי שמאמין בי כבר נגמלתי אבל.... למחלה שאני סובל ממנה יש מאפיינים בולטים שאחד מהם הוא הנטיה להתכחש למציאות כפי שהיא ובניה של עולם דמיוני לחלוטין מתוך אמונה שזאת האמת לאמיתה עבודת ההחלמה שלאחר הגמילה מיועדת לעזור לי לחיות במציאות כפי שהיא לכן מאוד חשוב לי לזכור תמיד מאיפה באתי . כלי עזר חשוב בהחלמה שלי הוא האמת לאמיתה אחד היתרונות שלי כמכור נקי הוא שאני לא צריך לשקר יותר לאחרים ובעיקר לעצמי לכן כשאני מסתכל בראי אני רואה מכור אמנם נקי ועובד קשה על ההחלמה אבל מכור לכל דבר ועניין . למעשה ההבדל היחיד ביני לבין מכור פעיל הוא שימוש אחד ,ודי אם אזוז קצת מהאמת כדי לסכן אותי בחזרה לשימוש. העמדה שהצגתי כאן מייצגת אותי בלבד וכל אחד מחברי לפורום ולדרך אנ.אי. רואה את הדברים מנקודת המבט האישית שלו . אה, נזכרתי בזמן שטול זה אני אוהבים שטול

שטול1

New member
דבר מה נוסף ../images/Emo24.gif

תפיסת החיים בנקיון המקובלת עלי ושאני משתדל לחיות על פי ההמלצות שלה מבוססת על נסיון מצטבר של תכנית אנ.אי. ואותו נסיון מצטבר מלמד שמי שנשאר צמוד לתכנית נשאר נקי אוהבים שטול

אני מודה לך על התגובה

המבהירה והמרגשת הזו. רציתי לומר לך עוד כמה מלים, אבל אני חוששת שלא אובן כראוי. מאחלת לך אושר , ושום צורך לגעת בדברים מזיקים כלשהם. זה אפשרי.

שטול1

New member
לגבי .n.a

ממש כמו שהסבירה המנהלת של הפורום בראש הדף לחצי על קישורים שם תמצאי את דף הביית של n.a. israel כנסי לשם תקראי בעיון ונשמח לענות על שאלות אחרי זה את יכולה לשאול הכל אנחנו שמחים לענות ועם אנחנו לא יודעים אנחנו בטח מכירים מישהוא שכן יודע

למעלה